Ostatni post z poprzedniej strony:
Czarnobyl na hbo ktoś oglądał?Polecane seriale
Polecane seriale
Ja oglądałam, świetny. Bardzo polecam. To mini serial, ma tylko 10 odcinków jeśli dobrze pamiętam ale tak mnie pochłonął, że obejrzałam wszystkie naraz.
Polecane seriale
Mi sie El Chapo podobal albo ten nowy serial z Sylwestrem Stallone Tulsa chyba sie nazywa
Polecane seriale
mbside, Czarnobyl - mega dobry miniserial. Świetnie oddany klimat komunizmu tamtych lat (jak gdybym mógł coś o tych czasach powiedzieć, lol), kultura kłamstwa w imię wyższej idei i kult jednostki. Oczywiście sam główny wątek jest kapitalny, ale cała ta otoczka i poboczne smaczki są po prostu genialne. Oglądałem już chyba trzy razy i za każdym razem przeżycia są takie same, a może i głębsze.
Ja od siebie, z najnowszych moich odkryć, polecam hype'owaną aktualnie "Sukcesję". Bardzo dobry serial. Jest masa bluzgów, obrzydliwych metafor i odrażających porównań, ale jeśli to kogoś nie razi to będzie bawił się świetnie. No i co dość ważne - sezony mają po 10 odcinków, więc akcja jest dość wartka i nie ma miejsca na żmudne i nic nie wnoszące pierdolenie.
Ja od siebie, z najnowszych moich odkryć, polecam hype'owaną aktualnie "Sukcesję". Bardzo dobry serial. Jest masa bluzgów, obrzydliwych metafor i odrażających porównań, ale jeśli to kogoś nie razi to będzie bawił się świetnie. No i co dość ważne - sezony mają po 10 odcinków, więc akcja jest dość wartka i nie ma miejsca na żmudne i nic nie wnoszące pierdolenie.
Polecane seriale
Altered carbon
The end od the fucking world
Czarne lustro
Happy
Love death robots
Better call soul
Vinland saga
Vikings
Mutafukaz
Ziomki
Castlevania
Goblin Slayer
Black lagoon
The end od the fucking world
Czarne lustro
Happy
Love death robots
Better call soul
Vinland saga
Vikings
Mutafukaz
Ziomki
Castlevania
Goblin Slayer
Black lagoon
Polecane seriale
Altered Carbon pierwszy sezon bardzo spoko drugi tragedia
Polecane seriale
aktualnie jestem w trakcie ogladania serialu "Turbulencje" (tytul po ang. Manifest) - pod taka nazwa go mozna wyszukac na popularnym serwisie z czerwonym logo. dla mnie jest zajebisty, nie ma wielu ktore by odpowiadaly mojemu "wyrafinowanemu" gustowi, oraz jeden z naprawde nielicznych ktore zapadna w mojej pamieci na dlugo
Polecane seriale
Ostatnio na netflix oglądałem te aktorkę TimaBurtona, mała czarna 150cm, biodra nawet szerokie jak na tako filigranowym cialku. Dłonie malutkie i stopki, jej koleżanka blondi z uczelni też seksi. Chociaz jej taniec do utworu leydy gagi nie powoduje wzwodu. Emmę Watson mógłbym zaliczyć, ciekawe ile różdżek pomieści w dupce
Polecane seriale
Tulsa king był mega Ciekawe czy będzie w ogóle 2 sezon
Od siebie polecam jeszcze serial Wikingowie oraz drugą część Valhalla
Od siebie polecam jeszcze serial Wikingowie oraz drugą część Valhalla
Polecane seriale
Mr.robot
Sons of anarchy
how to sell drugs online
breaking bad
game of thrones
prision break
el marginal