Ostatni post z poprzedniej strony:
A to wiem ale ja akurat pisząc, że Hitler mówił tak samo miałem akurat na myśli niemieckich żołnieży którzy połowę wojny lecieli na metaamfetaminie Bez tego nie poszło by im tak dobrze xDD
Ostatni post z poprzedniej strony:
A to wiem ale ja akurat pisząc, że Hitler mówił tak samo miałem akurat na myśli niemieckich żołnieży którzy połowę wojny lecieli na metaamfetaminie Bez tego nie poszło by im tak dobrze xDD
Napewno by im tak nie poszło.
Bardzo ciekawy temat nie wiedziałem że on coś brał. Chętnie obejrzę i poczytam o tymDarkStar pisze: ↑1 rok temuEnchi, Wiem
Znam historię Hitlera i Dr.Morell bardzo dobrze.
2 Wojna Światowa to mega ciekawy temat.
Hitler odniósł pewien Sukces...
Jednak po 2 Wojnie Niemcy stały się 2 potęga gospodarczą Świata.Do niedawna wyprzedzały
je tylko U.S.A. Teraz i Chiny i Japonia wyprzedzają już Niemcy.Ale tam już nie ma kryzysu
jaki był przed 2 Wojną.
Niemcy są trzecim po Chinach i USA światowym eksporterem. Robią zajebiste samochody.
Porsche jest z Niemiec. Porsche jest lepsze od tych włoskich marek.
Także na żle Niemcom to ćpanie Hitlera [oraz mlionów jego żołnierzy-pervitiniarzy] nie wyszło.
Dopiero od kilku lat dzieje się tam dziwnie.Dziwna polityka i Niemcy to już nie to co było
kiedyś.
Choć w 2024 mają już mieć Legalną Trawkę Rekracyjna.
Za to trzeżwi Polacy mieli już jakby mnie szczęścia.Nie dość, że dostali ciężki wpierdzieli i to
błyskawicznie to jeszcze po Wojnie też jakby nie było tu zbyt przyjemnie.I to przez wiele lat
Hitler się zabił i to też jest relatywnie szczęśliwy koniec życia.Nie dostał się w łapy wroga i do
niewoli.To też jest pewien plus i szczęście, że łągodne samobójstwo było możliwe. Bo caps
z cyjankiem+headshot jest dość łagdone. Miej stresuje niż iść pod pociąg czy skakać z wysokości
z niepwenościa czy się aby nie przeżyje i jeszcze nie pogorszy swego kłopotu.
U Adolfa szły różne mixy.Nie tylko sama feta.
Ja brałem tylko fetkę i kawę.
Co ćpał Adolf Hitler? Narkotyki w życiu wodza III Rzeszy
Hitler był w chuj uzależniony najpierw od meth a potem od koksu. Przecież podczas drugiej wojny światowej prawie całe niemieckie wojsko latało na metaamfetaminie.KryzysWieku pisze: ↑1 rok temuBardzo ciekawy temat nie wiedziałem że on coś brał. Chętnie obejrzę i poczytam o tym
Adolf na 99.999999% zabił się w bunkrze. Zażył cyjanek i strzelił sobie w łeb.KryzysWieku pisze: ↑1 rok temuJa obejrzałem i poczytałem o tym i faktycznie bardzo ciekawe ale słyszałem gdzieś też teorię że on sam się nie zabił i że tak naprawdę nigdzie jego ciała nie znaleziono a on zbiegł do Argentyny ale sam nie wiem bo tyle teorii na jego temat każda inna
Ja myśle, że chodziło o to, że nie chciał się oddać w ręce wroga bo by go szlachtowali do końca życia ;p
Też tak myślę, chłop miałby ciężko jakby go pojmali więc jedyną opcją dla niego było samobójstwo ale z drugiej strony chyba nie odnaleźli nigdy jego ciała?Mefedron90 pisze: ↑1 rok temuJa myśle, że chodziło o to, że nie chciał się oddać w ręce wroga bo by go szlachtowali do końca życia ;p