Pomocy Co polecacie ??

Pytania i odpowiedzi związane z research chemicals.
Status:
grubymasmake
Szczur
Awatar użytkownika
Użytkownik
Autor tematu
Reputacja: 2

Pomocy Co polecacie ??

Nieprzeczytany post autor: grubymasmake » 7 lata temu

Witam :) tak czytałem tu na forum to polecacie "Fshop" wiec zdecydowałem się na ten sklepik,tylko nie wiem co zamówić bo pierwszy raz będę zamawiał przez neta ,wcześniej kupowałem ze zwykłych sklepów,ale niestety ostatnio nam pozamykali ;/ i był to "talizman Fortuny" zawsze co sobotę 2 sztuki małego po 30 zł i do tego wódeczka i na cala noc mi wystarczało, teraz szukam jakiegoś odpowiednika,coś pod fetkę bardziej niż pod extazę, i żeby w miarę długo trzymało bez złych tripów .Znalazło by się coś dla mnie ,co polecacie?

Status:
zdzianKing
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 61

Pomocy Co polecacie ??

Nieprzeczytany post autor: zdzianKing » 7 lata temu

Coś w stylu fetki to 2fa ale ciężko dostać przez net, może 4mpd ewentualnie hexen ale to już trzeba jakaś wiedze mieć bo może pokarac. Jeśli chcesz mieć gwarancję terminowej miłej i pewnej dostawy to polecam demoona. Ale jak jakość tych odczynników to nie pomogę

Status:
grubymasmake
Szczur
Awatar użytkownika
Użytkownik
Autor tematu

Pomocy Co polecacie ??

chyba wezmę HEX-EN z synthetics.pl, z tego co jest napisane działanie podobne do koksu,tylko mnie zastanawia cena 75 zł za 3g? coś za tanio chyba.I jak to się ma do mixu z wódką ?

Status:
Bubu88
Opiowrak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 58

Pomocy Co polecacie ??

Nieprzeczytany post autor: Bubu88 » 7 lata temu

nie jest tanio, po prostu sklepy internetowe są normalne a w stacjonarkach przepłacasz za komfort zakupu
z wódką wszystkie stimy są dobre tylko uważaj bo znoszą sedacje i różnie się to może skończyć. Właściwie to nie łącz, są lepsze mixy. Serce też nieźle dostaje po czapie
hex-en w sensie 2 godziny wymuszonej euforii i 5 godzin zjazdu z kardiozwałą, ale co kto lubi, nie wnikam. Hex-en nie ma niczego wspólnego z kokainą, na jakim świecie ty żyjesz xD to bieda-keton który jest mega toksyczny a koks to koks - dobry nie powoduje efektów ubocznych, nawet zjazdu po czystym koksie nie ma. Faza też nie ta
najbardziej podobne do koksu z rc to RTI-111 i jakiś tam jeszcze z tej grupy ale i tak go nie dostaniesz a nawet jesli to za kosmiczną cenę porównywalną z prawdziwym. Jeśli znajdziesz RTI to pewnie i tak nie będzie to RTI więc niepotrzebnie wspominam.

Status:
grubymasmake
Szczur
Awatar użytkownika
Użytkownik
Autor tematu

Pomocy Co polecacie ??

Bubu88 pisze:
hex-en w sensie 2 godziny wymuszonej euforii i 5 godzin zjazdu z kardiozwałą
1.tylko 2 h tylko po 3 gramach? tzn. 3 gramy chciałem sobie rozłożyć na cała noc.

2.ja wiem ze koks jest zdrowszy od jakiego kolwiek dopka,ale poczytałem troche opinii innych i większość to samo pisała ze podobny efekt do koki,na tym forum nawet,

wiec ja już nie wiem co mam kupić,i to jeszcze z połączeniem z alko

co to jest ta kardiozwała ?

Status:
Bubu88
Opiowrak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 58

Pomocy Co polecacie ??

Nieprzeczytany post autor: Bubu88 » 7 lata temu

Czujesz serduszko jak się męczy. 2 godziny jedna dawka wiadomo xD dokładki to tylko powiększanie zjazdu, hardkorowiec jesteś skoro się nie boisz utraty dopaminy. Ja to celuję w opioidy i się nie przejmuję niczym a błogostan i tak przebija wszystkie stimy
kup sobie tego hex-ena, sprawdzisz, może ci podpasuje. Nie bez powodu jest przecież tak popularny.

Status:
grubymasmake
Szczur
Awatar użytkownika
Użytkownik
Autor tematu

Pomocy Co polecacie ??

Bubu88 pisze:Czujesz serduszko jak się męczy. 2 godziny jedna dawka wiadomo xD dokładki to tylko powiększanie zjazdu, hardkorowiec jesteś skoro się nie boisz utraty dopaminy. Ja to celuję w opioidy i się nie przejmuję niczym a błogostan i tak przebija wszystkie stimy
kup sobie tego hex-ena, sprawdzisz, może ci podpasuje. Nie bez powodu jest przecież tak popularny.
To bez sensu jest ten hex zapłacę 85 zł z przesyłka żeby mieć 2h euforii które i tak zleci jak 30 min bo będzie fajnie, tym bardziej ze gruby jestem to tez się będzie we mnie inaczej rozkładać ,a później będę zdychał xD to tak naprawdę place za zjazd.Kiedyś zwykle tabsy jak jeszcze dupków nie było, pamiętam czasy jak jedno kolko na imprezie kosztowało 5 zl później 8zl 2/3 się zjadło i było fajnie przez 2h, zależy a tu 85 zl i jeszcze trzeba uważać na wódkę, a wódka mi zawsze podtrzymuje fetę lub talizman fortuny jak jeszcze miałem dojście.(w ogóle jest możliwość zamówienia tej fortuny gdzieś?) "utratę dopaminy" tzn. jak np po 2h zejdzie ten fajny stan i bede smutny :( ze juz nie jest fajnie :D? tak po kołach było zawsze nagłe przyjście doliny i od razu głodny się robiłem temperatura ciała wracała itd..

a jak jest po tych "opioidy" jaki stan,ile trzyma,td.(wiesz ja chce kontaktować coś, chce kierować się w stronę fety,"talizmana fortuny" a nie w euforie)

Status:
Misjonarz
Odkurzacz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 112

Pomocy Co polecacie ??

Nieprzeczytany post autor: Misjonarz » 7 lata temu

Jedna dawka to czyli moim zdaniem nie więcej niż 150mg, czyli z jednego g masz załóżmy nawet te 5 dawek które Ci starczy, nie podchodź nawet do amuletów bo to takie gówno że większego nie ma, to jest ala thor? młotek? Stacjonarki to wymysł na osoby które nie mają pomysłu, wystarczy mieć 30zł, dzwonisz na dzwonek podchodzisz do okienka, otwierają się drzwi i dostajesz kijowy proch za 30 zł.
Już to przerabiałem straciłem na to parę tysi i najlepiej zamknął bym wszystkie tego typu sklepy, już nie raz byłem świadkiem jak był wjazd na taki sklep, mafia zaciera ręce. :clap:

Dodano 30 mar 2017, o 23:50

Nie ważne jak to jest nazwane, w każdym bądź razie jest to jakaś alfa.

Status:
grubymasmake
Szczur
Awatar użytkownika
Użytkownik
Autor tematu

Pomocy Co polecacie ??

ktoś mi jeszcze polecił pod fetke z pasjonatów "Miażdzyczerep" cos ktos wie na ten temat ? wlasnie sobie czytam na forach.i co w ogolę sadzicie o tym sklepie?

Dodano 31 mar 2017, o 00:00
Misjonarz pisze:Jedna dawka to czyli moim zdaniem nie więcej niż 150mg, czyli z jednego g masz załóżmy nawet te 5 dawek które Ci starczy, nie podchodź nawet do amuletów bo to takie gówno że większego nie ma, to jest ala thor? młotek? Stacjonarki to wymysł na osoby które nie mają pomysłu, wystarczy mieć 30zł, dzwonisz na dzwonek podchodzisz do okienka, otwierają się drzwi i dostajesz kijowy proch za 30 zł.
Już to przerabiałem straciłem na to parę tysi i najlepiej zamknął bym wszystkie tego typu sklepy, już nie raz byłem świadkiem jak był wjazd na taki sklep, mafia zaciera ręce. :clap:

Dodano 30 mar 2017, o 23:50

Nie ważne jak to jest nazwane, w każdym bądź razie jest to jakaś alfa.
No ale tu kolega wyżej pisze ze pierwsza dawka tylko euforyzuje a reszta to pogłębia tylko zjazd wiec już nie wiem

Status:
Misjonarz
Odkurzacz
Awatar użytkownika
Użytkownik

Pomocy Co polecacie ??

Kolega mówi o dopaminowej euforii a nie działaniu typowo euforycznym, Jak gustujesz w tych talizmanach i dalej chcesz iść tą ścieżką to miażdżyczerepa polecam Tobie.

Sklep osobiście polecam.

Tu co nieco o tej soli:

Miażdżyczerep

Proponuje przeczytać przed zakupem.

Status:
grubymasmake
Szczur
Awatar użytkownika
Użytkownik
Autor tematu

Pomocy Co polecacie ??

Misjonarz pisze:Kolega mówi o dopaminowej euforii a nie działaniu typowo euforycznym, Jak gustujesz w tych talizmanach i dalej chcesz iść tą ścieżką to miażdżyczerepa polecam Tobie.

Sklep osobiście polecam.

Tu co nieco o tej soli:

Proponuje przeczytać przed zakupem.
właśnie przeczytałem.

dokładnie miałem tak po talizmanie fortuny, jak podpiłem się wódka i poszedłem do miasta zakupić poszedł 1 szczur, nagle otrzeźwienie i fajny stan, nie żadne chore wixy tylko pobudzony i na luzie było,bardziej było widać że jestem pijany niż porobiony a czułem się fajnie, a jak raz spróbowałem na trzeźwo fortunę to nie widziało mi się ,nie wiedziałem co mam robić czegoś brakowało , później zrycia ze ktoś mi zaraz wejdzie do pokoju i się nakręcałem, wiec jak już to z alko mi to podchodziło a wiesz coś czy czerep można mixowac z wódką?

Status:
Misjonarz
Odkurzacz
Awatar użytkownika
Użytkownik

Pomocy Co polecacie ??

W teori nie ma jakiś interakcji, tylko kac/zwał na drugi dzień gorszy ale to zależy od osoby.

Status:
grubymasmake
Szczur
Awatar użytkownika
Użytkownik
Autor tematu

Pomocy Co polecacie ??

Dobra to już wszystko wiem, zamówię tego czerepa,ale to jakoś na przyszła sobotę, i zmixuje powoli z wódka i zobaczymy,dam znać na forum po testach,Dzięki za pomoc !

Status:
4mmc
Psychonauta
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 88

Pomocy Co polecacie ??

Nieprzeczytany post autor: 4mmc » 7 lata temu

Może spróbuj Supermanów ze sklepu Syntethic 10zl za 1
i ten 1 bez problemu starczy ci na kilka godzin dobrej zabawy
Jeśli jednak nie może być po tobie widać że jesteś probiony to odradzam

A stim ? wejdź do sklepu syntetyki24.pl i ich analog pvp jest świetny -(chyba najlepszy z jakim się spotkałem z obecnych sortów) kilka godzin dobrego dopaminowego wystrzału , żadnych wjazdów na psyche i bez problemu zasypiasz jak zejdzie
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.

Status:
Snow Queen
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: -31

Pomocy Co polecacie ??

Nieprzeczytany post autor: Snow Queen » 7 lata temu

Ja teraz bym poleciła Hex-en od fejków, dobra cena i podobno dobra jakość.
byłam chora, zakochana, zachorowałam na miłość, chciałam poszybować ku wolności,
chciałam zobaczyć jak wolni żyją, prawie ugrzęzłam w bagnie, wydostałam się bo jedyne czego teraz mi trzeba to jego miłość.