Pomozcie z 3cmc

Ogólne dyskusje na temat research chemicals. Opisy tripów na różnych odczynnikach oraz propozycje ich mixów.
Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa
Reputacja: 3292

Pomozcie z 3cmc

Nieprzeczytany post autor: Gargameli » 4 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

Kiepmar, jednak waga najbezpieczniejsza xD...
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Gandalf
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
Gandalf
Reputacja: 2036

Pomozcie z 3cmc

Nieprzeczytany post autor: Gandalf » 4 lata temu

DupaBladaiTyle, a no tak, w sumie to chyba facet to grubość zapałki xD źle spojrzałem, myślałem że to kobita xD

Dodano po 2 minutach 27 sekundach:
Kiepmar, test uczuleniowy na długość max paznokcia myślę.
Najbezpieczniej waga:
Bez tolerki:
10mg test
150mg sniff
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
nanawacin
Ssak
Użytkownik
Reputacja: 5

Pomozcie z 3cmc

Nieprzeczytany post autor: nanawacin » 4 lata temu

Gandalf pisze:
4 lata temu
Kiepmar, skoro nie masz tolerki, polecam spróbować na długość swojego najmniejszego palca - grubość może być podobna, lub chudsza.
czy ty chcesz zabić kolegę? grubość max zapałki, albo nawet wykałaczki i taka też długość - to będzie odpowiadało mniej więcej 100mg substancji.

a najlepiej to Kiepmar podziel sobie towar według instrukcji DupyBladej.

Status:
Kiepmar
Ssak
Użytkownik
Autor tematu
Reputacja: 11

Pomozcie z 3cmc

Nieprzeczytany post autor: Kiepmar » 4 lata temu

Nie mam siusiaka, sprawdzalam to dalej "karolka" miedzy nogami 😁

Status:
Gandalf
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
Gandalf

Pomozcie z 3cmc

nanawacin, dlaczego? Ja miałem zawsze na palec maks 150-200mg lol

Dodano po 46 sekundach:
Kiepmar, to jak nie masz siusiaka, to pewnie palce kobitki, więc wystarczy grubość. :p

Status:
Hanksliu
Blister
Newbie
Reputacja: 3

Pomozcie z 3cmc

Nieprzeczytany post autor: Hanksliu » 4 lata temu

the stimulants products I like are eutylone hep and mdpep

Status:
Kiepmar
Ssak
Użytkownik
Autor tematu
Reputacja: 11

Pomozcie z 3cmc

Nieprzeczytany post autor: Kiepmar » 4 lata temu

Oki doki, chociaz juz nie raz slyszalam, ze zapalka jest dobrym wyznacznikiem

Status:
Gandalf
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
Gandalf

Pomozcie z 3cmc

Kiepmar, no w sumie też tak slyszalem. Możesz i w ten sposób spróbować i ewentualnie zwiększać.

Status:
DupaBladaiTyle
Opiowrak
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 147

Pomozcie z 3cmc

Nieprzeczytany post autor: DupaBladaiTyle » 4 lata temu

Kiepmar, pamietaj ze zawsze mozesz dorzucic wiecej, gorzej w druga strone.
chory na DRD4 polymorphism
4cmc to szrot, lepiej 6-apb wrzucaj 8-)
4-ho-met team

Status:
Mortka
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 49

Pomozcie z 3cmc

Nieprzeczytany post autor: Mortka » 4 lata temu

Gandalf, dajesz taka rade początkującemu i jak ktoś Cie prostuje to jeszcze cieszysz puche,pomyśl zsnim napiszesz.

Status:
Gandalf
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
Gandalf

Pomozcie z 3cmc

Mortka pisze:
4 lata temu
jak ktoś Cie prostuje to jeszcze cieszysz puche
Kiedy Cieszyłem puchę? :shock: Z tego co pamiętam (a wagę mam od dawna), grubość najmniejszego palca (u kobiety, gdzie zwykle palce nie są zbyt grube, chyba że na budowie robi) u mojej byłej kobity, odpowiadały za około 100-150mg.
Jednak faktycznie słyszałem również, że wyznacznikiem może być również zapałka - wtedy jest pewne, że 100mg się nie przekroczy (rozkruszonego dokładnie arsenału).
Także opinia jak dla mnie nie trafna.
Gandalf pisze:
4 lata temu
długość palca małego (grubość podobna, chyba że masz 2 metry wzrostu i dłoń jak słoń stopę :E )
Oo, tutaj zaznaczyłem, że chodzi o dość drobny palec. :thumbup:

Dodano po 44 sekundach:
a najlepiej kupić za 50 zł wagę. :E

Status:
WolnyAllChemic
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 116

Pomozcie z 3cmc

Nieprzeczytany post autor: WolnyAllChemic » 4 lata temu

Skoro masz 3cmc to pewnie masz określona ilość tego odczynnika. Zapewne wiesz jaką, przynajmniej powinieneś. Jak roskruszysz w taki sposób temat, żeby poszczególne kryształki uzyskaly podobna wielkoć/objętość. Wtedy sobie to dzielisz czaisz? Np. Gram na dziesięć części to masz setki. Zawsze jakieś +/- będzie ale na pewno dokładniej niż na oko tak o se po prostu.
I uważaj bo te substancje bardzo zapadają w pamięć i zostawiają znamię tam z tyłu bani które będzie oddziaływać na Ciebie w rodzaju: „muszę to przebadać jeszcze raz”, „następnym razem przeprowadze ten test znaczne lepiej” :E
Ogólnie na początku będzie zajebiscie :E ... sam zaobaczysz skoro się zdecydowałeś.
Pij dużo bo suszy, tobie i może się nie chcieć pic ale twój organizm tego potrzebuje tymbardziej jeśli wchodzi w grę jakikolwiek wysiłek fizyczny mam na myśli np jakiś wypad, clubbig, potańcówka, wariacka hulanka czaisz?
Najlepiej to woda z cytryna miodem/cukrem i ciupka soli albo kolorowa woda bo sama woda tylko przez Ciebie przeleci.
Na pierwsze zapoznawcze eksperymenty lepiej syp mniejsze i dociągaj co chwile aż do Uzyskania efektu jakiego oczekaiwłeś np po 60-70 mg x 4-5 zastosowań w przeciągu 30-40min, mając na względzie i cały czas analizując zachowanie obiektu badawczego. Chujnia na początku sobie zawyżyć kolejkę gdzie można by było bawić się ekonomiczniej.
Jak sobie zrobisz taka analizę powinieneś wyciągnąć jakieś wnioski wtedy myśl nad podaniem per oral a ścisłej dojapnie (do tej metody aplikacji lepsze jest 4cmc lub mix obu tych odczynników z przewagą czwórki, aczkolwiek sam metaklefedron oralnie też wykaże aktywność na pozytywnym poziomie. Albo lecisz dalej albo jesteś odpowiedzialny chemik (ciekawe na jak długo) - przerwa i powtórka badań twój wybór ziomek. Jeśli ten sam dzień pierdolnij 300 lub więcej w zależności od wyników twoich obserwacji reakcji wcześniejszych aplikacji i zrób se małego sniffa po 15-20 min od zaaplikowanie 70-100mg, jeśli przerwa to ładuj max 250 + jakiś sniffik ale nie 2h snu i dalej bo w ów czas trzeba więcej. Tolerancja rośnie chyba nawet szybciej niż ta zwierzęcą cheć na kolejną wrzutkę i dzikie jebanie. Najlepiej działają 3 pierwsze dorzutki potem może to wyłapiesz i zauwazysz, że aplikujesz no bo przecież materiał badawczy jest i trzeba badać mimo, iż rezultaty są coraz mniej zadawalające niż przy pierwszych testach i wtedy trzeba już sypać szokujące ilości o których przy pierwszych podejściach nie pomyślał byś, ze tak w ogóle można: „gram do probówki i w sumie tak średnio co Jest hehe a to jeszcze po malutkim” :E :E
Jak Już wjebieesz się w ciąg to spij nawet jeśli to 2-3h od razu lepiej i jedz. Niby jest to uczucie ze się nie chce ale to tylko takie w psychice, nie jak po amfetaminie np. jak już zacznie się jeść to się je i nie jest źle ale przemóc się nie zawsze łatwo dlatego dobra opcja to przynajmniej jakieś jogurty takie w miarę naturalne, może być suplementacja jakaś
Nie warto robić ciągów z uwagi na wiele negatywnych skutków, aplikowane w rozsądny sposób ma bardzo znikomy negatywny wpływ na obiekt badawczy.
Dużo rozsądku byku, gdzieś tak jest taka legenda , że ktoś wali troje roztropnie opór i nigdy nie dał się ponieść jakże wciągającym eksperymentom.
A i zadbaj o nosek jak zdecydujesz się na częstsze badanka.
Pozdro ziomal :thumbup:

Status:
Anonim70
Newbie

Pomozcie z 3cmc

Nieprzeczytany post autor: Anonim70 » 4 lata temu

Kiepmar pisze:
4 lata temu
Jutro zaczne ze swoja przygoda z cmc, mam nadzieje ze bedzie milo i bez niespodzianek, zamowilam od Silka, podobno ma dobry towar. Mam kapsulki 110 mg po suplemencie, wiec moze wsypie do kapsulki jednakowa ilosc i w ten sposob bedzie wiadomo ile mam mg?
nie wierze co ty piszesz i mam wrażenie ,że nie jesteś gotowy/gotowa na takie zabawy... robisz kreskę i wciągasz lub wsypujesz w kapsułkę i połykasz ,to nie jest jakiś mega mocny stymulant ,który zrobi ci krzywdę od małej zawyżonej dawki...
zrób kreskę długości małego palca u dłoni ,o grubości troszkę grubszej niż zapałka- na początek ,jak będzie za słabo to dołóż .

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss
Reputacja: 3128

Pomozcie z 3cmc

Nieprzeczytany post autor: Boss » 4 lata temu

Kiepmar, proszę pamiętać o nawodnieniu organizmu i witaminach bo to bardzo ważne przy używkach:) przed badaniem zjeść jakiś zdrowy posiłek i najlepiej dobrze się wyspać przed testowaniem rc . To takie moje rady udanych lotów pozdrawiam:)
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
Zychv
Dyletant
Newbie
Reputacja: 1

Pomozcie z 3cmc

Nieprzeczytany post autor: Zychv » 4 lata temu

A co sie stało ze sklepem 3cristal? Jakiś czas mnie tu nie było i szukam dobrego sortu 3cmc.

Status:
gregorywu
Szczur
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 3

Pomozcie z 3cmc

Nieprzeczytany post autor: gregorywu » 4 lata temu

Nie wiem jak testy bo koleżanka zamilkła...

Przy podaniu oralnym dobrze rozkruszajcie substancje!! Większy kryształek w całości może zatrzymać się w złym miejscu i grozi to perforacją żołądka czy przełyku
Wszystko jest fikcją :twisted: Nie sugeruj się opiniami innych :twisted: Bezpieczeństwo to podstawa