Ostatni post z poprzedniej strony:
Sergiusz dlaczego copy > paste nie mogejak to moje słowa a wypłynely rowno z konkursem bodajze
bez sensu mi pisać dwie recki tej samej treści na oba forumy
co dwa lubie
Ostatni post z poprzedniej strony:
Sergiusz dlaczego copy > paste nie mogeEmeryt na komputerze w panelu wiadomości, jak zjedziesz na sam dól masz opcje "zaznacz wszystkie", następnie "usuń" i gotowe. Natomiast na urządzeniach mobilnych faktycznie nie ma tej opcji. Będzie to poprawione już niedługo, wraz z wieloma innymi kwestiami dotyczącymi urządzeń o mniejszych rozdzielczościach.Emeryt pisze: 1. Wiadomosci w skrzynce odbiorczej.
a). Nie wiem czy temat byl poruszany, czy tez nie. Mianowice chodzi o usuwanie wiadomosci. pojedynczo… Na PC jeszcze da sie w miare. Ale na telefonie jest to Katorga. Proponuje zrobic w sposob taki zeby bylo mozna usunac wszystkie. A nie po jednej sztuce.
Może kiedyś wprowadzę takie ograniczenia, póki co świetnie sobie radzimy z wszystkimi przypadkami spamu czy łamania regulaminu. Na ten moment, nie widzę sensu aby ograniczać nowych, skoro ja i moderatorzy nad wszystkim panujemy.Emeryt pisze:2. Na wielu forach sie spotkalem z tym:
- Nowe swiezo zarejerstrowane osoby zeby napisac komentarz w zakladkach sklepu musza odczekac 12-24h.
- Nowe swiezo zarejerstrowane osoby aby mogly swobodnie pisac na czacie, potrzebuja (10 subiektywnych komentarzy)
Nie zamierzam dzielić sklepów na "równe i równiejsze", ich staż i doświadczenie wyraźnie wskazuje ich pozycja na forum. Jeśli taki okres wstępny dla vendora miałby trwać kilka dni, to jaki to ma sens, skoro i tak każdy widzi, że sklep jest nowy, świeżo dodany, nie ma opinii i dopiero rozkręca dział partnerski? Poza tym w tej branży nie ma reguły, historia pokazała, że również sklepy z ogromną ilością zamówień potrafią z dnia na dzień "zniknąć".Emeryt pisze: 3. Vendorzy:
a). Podzielic Vendorow na:
- Zaufanych
- Nowych
Zaufani: Ktorzy sa bardzo dlugi czas na forum, sa sprawdzeni. Odznaczajacy sie innym kolorem z napisem"Zaufani"
Nowi: Ktorzy dopiero co wszedli na forum, nowy sklep, w trakcie sprawdzania.
To niekoniecznie musi byc. Taki okres moze trwac pare dni. Taka sugestia.
4. Komentowanie w zakladce dowolnie jakiegokolwiek Vendora tylko i wylacznie od 10 reputacji. Bez wzgledu na nic.