Wizzair będzie zrobione niedługo.
powdermaster pisze: ↑6 lata temu
Mam taki dość fajny, wpadł mi akurat przy teście 2F-DCK.. Notatnik w dopku! jakoś przy profilu lub coś, pewnie taki plugin istnieje.. Otóż przydatność tego jest taka, że jeśli ktoś testuje daną substancję i chce opisać wrażenia to może je sobie zapisać w wersji roboczej i potem dopiero dodać post

Przydatne jeśli chcemy coś napisać w danej chwili a potem dopisać resztę.
powdermaster jest coś takiego jak wersje robocze, ale szczerze to usunąłem, nawet ja gdy piszę dłuższe posty korzystam z notepada.
Czy naprawdę ta funkcja jest CI potrzebna?
Wizzair pisze: ↑6 lata temu
Kolejny vendor bawi sie w kasowanie.
https://dopek.eu/viewtopic.php?f=68&t=1416&start=1110
Ja tam juz sie nie rozpisuje bo szkoda nnerwow moich jak i administracji.
Powinno byc tak jak na jednym z sasiednich for na ktorym tylko moderacja ma takie prawo.
No ale coz, "nie moj cyrk..."
Wizzair z tego co widzę w dziale atomchemicals usunięto kilka postów i każdy z nich zawierał jedną z poniższych fraz:
"owym psem Atomchemicals"
"huj Ci w dziub"
"jebany oszuscie"
"A hajsu za reklamę to nie wisisz???"
"Różowe podrabiańce"
Screena komuś? Czy wszyscy widzieli?
Meedicus
Phoenix
Jak się dzieciaki nie umiecie kulturalnie wypowiedzieć to nie się nie dziwcie, że tak Was traktują, za takie wyzwiska też bym Wam w niczym nie pomógł ani nawet nie próbował wyjaśniać Waszej sprawy! Dziękuje za wskazanie tematu, gdyż mogę jeszcze do tego ostrzeżenia wystawić!
Usunięcie tych postów, które łamały regulamin było wręcz konieczne i powinni to zrobić nawet moderatorzy a nie sklep, gdyż wszystkie te posty zawierały wyzwiska co jest sprzeczne z naszym regulaminem!
Takie sprawy załatwia się rozmową, jeśli to nie pomaga ludzie piszą do mnie na priv i zawsze za każdym wstawiam się do sklepu w ich sprawie - jeszcze nie było sytuacji, aby po moim mailu ktoś nie odzyskał paczki.
Ale za takie teksty, to palcem nie kiwnę - nie umiecie się zachować - Wasza sprawa. Obrażajcie sobie swoich kolegów na podwórku dzieciaki.