pożegnanie
pożegnanie
siemka chcialem sie z wami pozegnac. milo tu spedzilem czas. nie mowie ze juz nigdy nie zajrze ale nie będzie to dla mnie norma. zegnam sie z wami dlatego że jeżeli jak ktoś na czyta na watku "rzucam cpanie" okreslilem sie ze chce zrobic roczna przerwe. uwazam ze nie ma sensu rzucac cpania i nakrecac sie na forum jedno drugiemu przeczy. tak wiec przynajmniej na jakis czas opuszczam forum. chcialem przy tym przeprosic Smith, nie za to ze sie z nim klocilem ( klotnie sa zdrowe ) ale za to ze go nie wymienilem w poscie konkursowym . Smith, Ciebie tez bardzo lubie i uwazam za filar forum . dziękuje.
pożegnanie
Bevier, mam nadzieję, że Ci sie uda Wiadomo to tylko internet. Przy piwie by się lepiej gadało niz w działach o dopach. Tez ludzie pewnie by się okazało nieco inni niż tutaj. Powodzenia.
Through sin and self destruction I stumble home, never alone
pożegnanie
Do zobaczenia kiedyś tam
Kolorowe kredki w pudełeczku noszę;
Kiedy je poproszę, namalują wszystko to, co chcę!
Kiedy je poproszę, namalują wszystko to, co chcę!
pożegnanie
Smith, znajac moj i twoj charakter klocilibysmy sie o co innego. ja bym uwazal ze piwo kasztelan jest najlepsze a ty ze calkiem inne. poza tym u mnie dno. wpadlem w cracka. zadluzony na 15 miesiecy w przod. tak ze z deszczu wpadlem pod rynne. moim wrogowie moga sie cieszyc.