Ostatni post z poprzedniej strony:
Ponoć „tylko krowa nie zmienia zdania”POŻEGNANIE.
POŻEGNANIE.
Ten post ma wysoką reputację.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
POŻEGNANIE.
tylko krowy nie odkryły jeszcze "potęgi" RC-ków
Dodano po 1 minucie 12 sekundach:
Dodano po 1 minucie 36 sekundach:
POŻEGNANIE.
Nie ty jeden nie ty ostatni mnie to samo tez nie omineło ;D
To co pisze to jest tylko i wylacznie literacka fikcja, nie ma jakiegokolwiek powiazania z rzeczywistoscia.
POŻEGNANIE.
Dobra, taki mały upgrade.
TO NIE JEST TAKIE PROSTE!
Sam nie wiem co mi się urodziło w tej głowie
..
Falstart jak chuj!
Noż kurwa,żebym był w to jakoś bardzo wciągnięty, żebym ćpał co chwila, no a zamówienia składam naprawdę żadko -raz na miesiąc,raz na dwa miesiące i to jeszcze ilości takie małe żeby dwa-trzy dni pobalować...
No ale cóż, jak się z czymś żyje pięć lat to ciężko to tak zostawić.
Wydawało mi się że jestem na tyle silny że sobie z tym poradzę.
Miałem rację- wydawało mi się
Dobra,nie ma co tu zbytnio biadolić.
Ostatniego słowa na pewno jeszcze nie powiedziałem
Także ten teges Sergiusz, Gargameli, Gandalf, yalasek, beeniepatu, Smith,
Gramy dalej!
Gargameli, dzięki za dobre słowo.
Czujny ,zwarty i gotowy
Sergiusz, Ty wiesz...
Bandites rangen podpierdolen...
Wiem,wiem. Jak będę grzeczny -zieleń wróci.
A na razie - Blue is the color!
A w niebieskim zawsze było mi do twarzy
A puki co...
Łogiń Kurła!
TO NIE JEST TAKIE PROSTE!
Sam nie wiem co mi się urodziło w tej głowie
..
Falstart jak chuj!
Noż kurwa,żebym był w to jakoś bardzo wciągnięty, żebym ćpał co chwila, no a zamówienia składam naprawdę żadko -raz na miesiąc,raz na dwa miesiące i to jeszcze ilości takie małe żeby dwa-trzy dni pobalować...
No ale cóż, jak się z czymś żyje pięć lat to ciężko to tak zostawić.
Wydawało mi się że jestem na tyle silny że sobie z tym poradzę.
Miałem rację- wydawało mi się
Dobra,nie ma co tu zbytnio biadolić.
Ostatniego słowa na pewno jeszcze nie powiedziałem
Także ten teges Sergiusz, Gargameli, Gandalf, yalasek, beeniepatu, Smith,
Gramy dalej!
Gargameli, dzięki za dobre słowo.
Czujny ,zwarty i gotowy
Sergiusz, Ty wiesz...
Bandites rangen podpierdolen...
Wiem,wiem. Jak będę grzeczny -zieleń wróci.
A na razie - Blue is the color!
A w niebieskim zawsze było mi do twarzy
A puki co...
Łogiń Kurła!
Wiosna
POŻEGNANIE.
Tylko nie bądź jak zlatan , powracający do reprezentacji Szwecji po X* zakończeniu kariery reprezentacyjnej.
* (tu wstaw prawidłową liczbe)
* (tu wstaw prawidłową liczbe)
POŻEGNANIE.
chemiczny,
U mnie podobna historia. Nie ćpałem co weekend, nie robiłem ciągów a jednak głowa już nie była ta. Emocjalnie się rozsypałem. No i walczę z tematem właściwie od początku roku a i tak zaliczam jakieś drobne wpadki, wpadki które trzeba brać na klatę i próbować dalej.
Póki walczysz i masz świadomość problemu to jesteś zwycięzcą. Najgorzej gdy puszczę już wszystkie hamulce.
U mnie podobna historia. Nie ćpałem co weekend, nie robiłem ciągów a jednak głowa już nie była ta. Emocjalnie się rozsypałem. No i walczę z tematem właściwie od początku roku a i tak zaliczam jakieś drobne wpadki, wpadki które trzeba brać na klatę i próbować dalej.
Póki walczysz i masz świadomość problemu to jesteś zwycięzcą. Najgorzej gdy puszczę już wszystkie hamulce.
POŻEGNANIE.
dzejesol,
Teraz żeś mnie zagiął...
Ibra już chyba 2 razy kończył karierę w reprezentacji i wraca jak bumerang
Bo Ibra to kocurrrr
Ja bym to ujął tak;
Póki walczysz i masz świadomość problemu, to jesteś na dobrej drodze do zwycięstwa.
A potknięcia?
Tak jak mówisz-brać na klatę i walczyć dalej
Życzę Ci z całego serca, abyś znalazł w sobie tyle siły,aby już nigdy się nie potknąć
Teraz żeś mnie zagiął...
Ibra już chyba 2 razy kończył karierę w reprezentacji i wraca jak bumerang
Bo Ibra to kocurrrr
Trochę naciągana teoria, ale wiem o co Ci chodzi.
Ja bym to ujął tak;
Póki walczysz i masz świadomość problemu, to jesteś na dobrej drodze do zwycięstwa.
A potknięcia?
Tak jak mówisz-brać na klatę i walczyć dalej
Życzę Ci z całego serca, abyś znalazł w sobie tyle siły,aby już nigdy się nie potknąć
Wiosna
POŻEGNANIE.
chemiczny,
Czyli bądź jak ibra.
Wracając do tematu, też parę lat temu sobie powiedziałem że nigdy więcej itp... i jak widać jeszcze się bawię w tą "grę".
No ale jeżeli ciężko z czegoś wyjść to chyba trzeba to zaakceptować i nie zawalać spraw życiowych/ważnych. Tak jak w tym memie "można spać w rurze, chlac i palić blanty ale..."
Czyli bądź jak ibra.
Wracając do tematu, też parę lat temu sobie powiedziałem że nigdy więcej itp... i jak widać jeszcze się bawię w tą "grę".
No ale jeżeli ciężko z czegoś wyjść to chyba trzeba to zaakceptować i nie zawalać spraw życiowych/ważnych. Tak jak w tym memie "można spać w rurze, chlac i palić blanty ale..."