Ostatni post z poprzedniej strony:
Czy lista wysyłkowa jest robiona chronologicznie względem wpłat w danych dniach czy nie ma to znaczeni?Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Jarajsqn, Z tego co się orientuję lista wysyłkowa co tydzień w niedzielę , czyli zamawiając np w tym tygodniu track otrzymuje się w next tygdniu i paka zaczyna lecieć właśnie najpóźniej w piątek . Ogółem od zamówienia do otrzymania przesyłki jest ~2tyg czasu .
elor pisze: ↑5 lata temuWitam wszystkich, jestem tutaj nowy ale śledziłem ten wątek od jakiegoś czasu - sam zamówiłem od Preda dostawę jeszcze przed majową przerwą. Czekałem kilka tygodni ale doczekałem się Musiałem to załatwić (ponaglić) mailowo ze sklepem (contact@...) i uzbroić się w cierpliwość, ale w końcu przyszła. Także rada od nowicjusza - piszcie do upadłego na maila a na pewno się doczekacie załatwienia sprawy, prędzej czy później
Dostałem wszystko co zamówiłem + mała górka (bo zamówienie nie było wielkie), co do jakości odczynników to jeszcze nie sprawdzałem.
No właśnie nie piszcie do upadłego!!!
Bo przez was osoby z znacznie ważniejszymi sprawami muszą czekać znacznie dłużej.
Nie róbcie spamu.
Jak masz jakieś gratisy, coś z zaległej paczki, coś ci V wcześniej obiecał, lub nie otrzymałeś czegoś, to walisz wiadomośc od razu po złożeniu zamówienia, aby V mógł dodać to co ma dodać.
Jeśli żadnych gratisów nie miałeś obiecanych i nie masz zaległości, to dopiero po 2 tygodniach odzywasz się na e-maila i co 2-3 dni się przypominasz.
Tak ciężko pojąć?
Nie spamujcie mu codziennie, bo inni przez was muszą dłużej czekać, a Pred tak czy siak ci odpowie.
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.
janosik1358, co ty piszesz za farmazony? zamowiles pewnie towaru za 300 i strugasz bohatera.
ja czekam na paczke za 10x tyle a ty mi bedziesz pieprzyc że mam nie pisac i nie upominać się o swoje
zgodnie ze slowami predatora poczekalem do piatku
piatek minal i moge otwarcie napisac - *** WYSŁAŁ
ja czekam na paczke za 10x tyle a ty mi bedziesz pieprzyc że mam nie pisac i nie upominać się o swoje
zgodnie ze slowami predatora poczekalem do piatku
piatek minal i moge otwarcie napisac - *** WYSŁAŁ
Wiadomość moderatora
** proszę bez wulgarnych słów
@janosik1358, Ja się staram najmniej e-maili pisać na jedną pakę max 1 wiadomość odnośnie tracku dostałem elegancko sobie czekam a tu typy co spamują i są z tego zadowolone
janosik1358, Nie spamowałem, pierwszego maila z zapytaniem wysłałem po dwóch tygodniach od zamówienia, kiedy Pred sam przyznał tutaj, że przerwa może się skończyć wcześniej i dał znać, że zaległe paki już startują. Dostawałem odpowiedzi typu "czy masz track", albo "coś się zmieniło" jakby sam odpowiadający nie bardzo ogarniał interes. Wymieniłem dosłownie kilka maili, w odstępach 2-3 dniowych że nie robić niepotrzebnej presji. Także trudno to uznać za spam.janosik1358 pisze: ↑5 lata temu[No właśnie nie piszcie do upadłego!!!
Bo przez was osoby z znacznie ważniejszymi sprawami muszą czekać znacznie dłużej.
Nie róbcie spamu.
Jak masz jakieś gratisy, coś z zaległej paczki, coś ci V wcześniej obiecał, lub nie otrzymałeś czegoś, to walisz wiadomośc od razu po złożeniu zamówienia, aby V mógł dodać to co ma dodać.
Jeśli żadnych gratisów nie miałeś obiecanych i nie masz zaległości, to dopiero po 2 tygodniach odzywasz się na e-maila i co 2-3 dni się przypominasz.
Tak ciężko pojąć?
Nie spamujcie mu codziennie, bo inni przez was muszą dłużej czekać, a Pred tak czy siak ci odpowie.
Chodziło mi o to, żeby zamiast żalić się na forum lepiej cisnąć na maila, nie na zasadzie mail-bomby ale po prostu zapłaciłem kasę, czekałem kilka tygodni więc po prostu chciałem wiedzieć, co jest grane z moim zamówieniem.
moj post został edytowany przez moderatora - dość sprytnie
więc napisze bez wulgaryzmu - NIC NIE WYSŁAŁ
zamowienie tak jak stalo w miejscu tak nadal stoi w miejscu
no comment
więc napisze bez wulgaryzmu - NIC NIE WYSŁAŁ
zamowienie tak jak stalo w miejscu tak nadal stoi w miejscu
no comment
You forget to send me the order it past 3month dude wtf ? This company is jerk try che******* or ther*****
Wiadomość moderatora
please do not write other vendors names in this topic
Spokojnie, wyleci
predatorRC, czemu nie ma na stronie 3CMC ICE LEGEND? I kiedy się pojawi?
Predator jak znikło 3cmc legend a ja mam zamówione to wyjdzie normalnie? Chyba nie bede musiał czekac czy jak
Mordeczki ja czekam od paczatku czerwca mam trecking ale jeszcze nie wyleciala dla tego do kazdego nie spokojnego spokojnie mordy kazdy z nas otrzyma to co zamawial
Hehe nie bubac
Hehe nie bubac
Szukajcie aż znajdziecie, Chada nie zmienia zdania
I tak na nic się zdadzą wasze poszukiwania
I tak na nic się zdadzą wasze poszukiwania
Jarajsqn, Skoro było w sklepie i zamawiałeś to znaczy ,że było w magazynie wszystko doleci lecz istnieje możliwość ,że produkt był niezaktualizowany w tym przypadku możesz czekać na dostawę bądź wymienić na inny produkt u niego za tą samą cenę .