Ostatni post z poprzedniej strony:
Rakieta z grendlaczykami wylądowała bardzo szybko. Dobrze, że olałem opinie od różowej konkurencji.Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Wiesiekpaleta, również oczekuje na info predziu mordo ty moja
wszystko zamkneło się w dwóch tygodniach, polecam tego alegrowicza xD
Zawartość paczuchy taka, jak w zamówienie, troszeczkę z górką
Nep 10/10 one and only
Zawartość paczuchy taka, jak w zamówienie, troszeczkę z górką
Nep 10/10 one and only
Predziu z całym szacunkiem ale podmieniać 3cmc biga i wysyłać jako legenda to trochę słabe.... tobie akurat nie przystoi . Może i bym się nabrał gdybym nie zamawiał wcześniej legenda ale zamawiałem i już po kolorze się kapnąłem że to podmianka .Naprawdę zrozumiałbym gdybyś powiedział że się skończył i wysyłasz biga zamiast legenda ale taki tani wałek ? szkoda renomy i zaufania psuć bo już zawsze będę miał gdzieś z tyłu głowy że pred potrafi podmienić zawartość i można dostać w torebce coś zupełnie innego niż się zamawia. Szkoda że bawisz się w takie rzeczy. I robisz to wieloletnim klientom, myślę że nie warto. Za długo w tym siedzimy żeby dać się oszukać w taki sposób. Ale cóż mam nadzieję że to wypadek przy pracy ....
Ostatnio edytowany przez Prezydent 5 lata temu, łącznie edytowano 3 razy.
PANIE PREDOSŁAWIE, czy moje mdphp jeszcze pojawi się w ofercie?
Jeden to legend drugi 3cmc big ... znajdź różnicę po lewej legend z prawej big . Jeden i drugi zółty . legend był przezroczystym białym kryształkiem .
- Załączniki
-
- legend (2).jpg (123.79 KiB)
Prezydent,
Jaka jest naklejka na worku? Ice legend?
Mówiłem wcześniej, że legend się kończy, problemy producenta więc, żeby nie opóźniać poleciał big old ice. I TAKIE POWINNY BYĆ WLEPY NA WORKACH.
Jaka jest naklejka na worku? Ice legend?
Mówiłem wcześniej, że legend się kończy, problemy producenta więc, żeby nie opóźniać poleciał big old ice. I TAKIE POWINNY BYĆ WLEPY NA WORKACH.
ONE AND ONLY
Czyli jak zamówiłem bardzo niedawno 3-CMC ICE LEGENDARY to też dostanę 3-CMC ICE BIG CRYSTAL PRIMA SORT *OLD ICE?
... czyli jak przestałem się martwić i pokochałem bombę ...
predatorRC, a co z ta fajna promocja co zapowiadaliście nie wyszła i druga proponowałeś -.-
Jarajsqn przy takiej ilości to myślę że masz po prostu zmieszane więc nie jest najgorzej bo to kopie i to kopie .
Wiesiekpaleta są wilgotne
predatorRC mam na worku LEGEND inaczej nie trułbym dupy. Po prostu poczułem się jakby ktoś ze mnie debila próbował zrobić tyle że jeszcze bym rozumiał jakby był tylko sam legend a w srodku big a tutaj dwa worki jeden big drugi legend więc albo to pomyłka albo któryś z twoich "pakowaczy " jest naprawdę mało inteligentny Tutaj naprawdę wystarczyło tylko uprzedzić a nie kombinować. Ale cóż zdarza się predi. Miłego weekendu
Wiesiekpaleta są wilgotne
predatorRC mam na worku LEGEND inaczej nie trułbym dupy. Po prostu poczułem się jakby ktoś ze mnie debila próbował zrobić tyle że jeszcze bym rozumiał jakby był tylko sam legend a w srodku big a tutaj dwa worki jeden big drugi legend więc albo to pomyłka albo któryś z twoich "pakowaczy " jest naprawdę mało inteligentny Tutaj naprawdę wystarczyło tylko uprzedzić a nie kombinować. Ale cóż zdarza się predi. Miłego weekendu
predatorRC, Wow, dzięki Predi za taką rekompensatę za te braki w ostatnim zamówieniu, tego się nie spodziewałem Szacun i dzięki bardzo raz jeszcze !
Strangelove, tak, ponieważ old ice się skończył, problemy producenta i dopiero w połowie lipca jest możliwa kolejna dostawa
Jarajsqn, będzie, pisz na contact@ to Cie wtajemniczę wcześniej
Prezydent, dlatego właśnie nie rozumiem dlaczego tak odjebali, tym bardziej dając dwa worki z tym samym..., bo sam im powiedziałem, żeby dawali old ice podpisane jako old ice, by potem właśnie uniknąć takich sytuacji..
Jarajsqn, będzie, pisz na contact@ to Cie wtajemniczę wcześniej
Prezydent, dlatego właśnie nie rozumiem dlaczego tak odjebali, tym bardziej dając dwa worki z tym samym..., bo sam im powiedziałem, żeby dawali old ice podpisane jako old ice, by potem właśnie uniknąć takich sytuacji..
ONE AND ONLY