Ostatni post z poprzedniej strony:
Stealth is perfect as ever.Just too long waiting between each step of order process...You should really try Same Day Delivery or Last... It's sometimes 3 or 4 days and more to begin the process...
Profil sklepu: predatorRC
Ostatni post z poprzedniej strony:
Stealth is perfect as ever.daj znac w komencie do zamowienia o nicku z forum, pozniej juz kontakt na forum, w ten sposob mozecie uniknac podawania numeru zamowienia tutaj
Lisu mój kochany lisie urwisie nosaczu hehe dzięki za info na pewno skorzystam mordeczkoCater pisze: ↑5 lata temuSiema pisze: ↑ mam w planach duze zamówienie predatorRC, jak je zamówię A będą jakieś problemy to ci tu napisze podam Ci np numer zamówienia lub jakoś dam Ci znać
daj znac w komencie do zamowienia o nicku z forum, pozniej juz kontakt na forum, w ten sposob mozecie uniknac podawania numeru zamowienia tutaj
Read predatorRC post. Person who does them is on holiday. I have made over 20 orders, always pak has arrived. Sometimes with delay but that can happen. Be patient. There's a reason people call him 'one and only'MaVPL pisze: ↑5 lata temupredatorRC,
Z całym szacunkiem przyjacielu , jesteś w błędzie jeżeli twierdzisz że wszystkim odpisaliście . Znajdź proszę Franka na skrzynce mailowej - tego samego który występuje w filmie Transporter 1,2,3 !
Przed chwilą napisałem 4 wiadomość na maila [email protected] czekam na odpowiedź również na tego maila.
Udanego weekndu wszystkim.
dear Predator is not OLX.** You must wait patiently
na przyszlosc pisz jednego konkretnego jasnego maila, 4 cisnieniowe wiadomosci szczegolnie tego samego dnia maja szanse na pominiecie bo nie wiadomo o co chodzi, biorac pod uwage ze przegladaja je pojedynczo, a maja ich nawet setki dziennieMaVPL pisze: ↑5 lata temupredatorRC,
Z całym szacunkiem przyjacielu , jesteś w błędzie jeżeli twierdzisz że wszystkim odpisaliście . Znajdź proszę Franka na skrzynce mailowej - tego samego który występuje w filmie Transporter 1,2,3 !
Przed chwilą napisałem 4 wiadomość na maila [email protected] czekam na odpowiedź również na tego maila.
Udanego weekndu wszystkim.
No gwarancja, że wyślemy to co chciałeś na podany adres, a nie, że paka doleci bo różnie to może być.