Ostatni post z poprzedniej strony:
MaVPL, czyli lista generowana jest w niedzielę tylko A w środę już nie ?Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Szukajcie aż znajdziecie, Chada nie zmienia zdania
I tak na nic się zdadzą wasze poszukiwania
Z tego co się orientuję w środę też mają być wysyłane paczki
Siema,
Skąd wziąłeś informacje że w środę ??? , ja wiem tylko że w niedziele jest generowana lista wg ustaleń na stronie producenta , chociaż panowie z całym szacunkiem u predatora wysyłki i tak się kupy nie trzymają także lepiej żeby on się wypowiedział
Moj ostatni track został wygenerowany w niedzielę , paka z przyczyn braków magazynowych wystartowała w ***** z tygodniowym opóźnieniem.
Dla wszystkich którzy piszą do mnie prywatne wiadomości - NIE MOGE ODPISAĆ / Brak Uprawnień
Skąd wziąłeś informacje że w środę ??? , ja wiem tylko że w niedziele jest generowana lista wg ustaleń na stronie producenta , chociaż panowie z całym szacunkiem u predatora wysyłki i tak się kupy nie trzymają także lepiej żeby on się wypowiedział
Moj ostatni track został wygenerowany w niedzielę , paka z przyczyn braków magazynowych wystartowała w ***** z tygodniowym opóźnieniem.
Dla wszystkich którzy piszą do mnie prywatne wiadomości - NIE MOGE ODPISAĆ / Brak Uprawnień
Szybkiedi, tak, sporo fruwa juz.
Siema, u mnie z dnia na dzien w tygodniu, wiec chyba nie ma reguly, lecz trzeba dac 2-3 dni.
MaVPL, Pred pisal kiedys ze w ** i **. Zebys sie dzisiaj nie przecpal, bo widze podjebany jestes bardziej jak ja
Siema, u mnie z dnia na dzien w tygodniu, wiec chyba nie ma reguly, lecz trzeba dac 2-3 dni.
MaVPL, Pred pisal kiedys ze w ** i **. Zebys sie dzisiaj nie przecpal, bo widze podjebany jestes bardziej jak ja
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
MaVPL, mordo przecież kolega miły z maila tłumaczył i mówił że od jakiegoś czasu są listy 2x w tygodniu ***** i **** napisałem maila do predatorRC, z zapytaniem czy tak jest czy się coś zmieniło nie patrz co jest na stronie hehe
Szukajcie aż znajdziecie, Chada nie zmienia zdania
Ten post ma wysoką reputację.
zrozumcie, im więcej piszecie o dniach kiedy etykiety są generowane, kiedy paczki wysyłane, tym bardziej vendor będzie to zmieniał i mieszał.
Napisane było już 100 razy, czas oczekiwania tydzień, na ostatni dzień weekendu są tworzone listy wysyłkowe a potem wysyłane są rakiety. Czy tak trudno jest to pojąć? o której robiona jest lista wysyłek w niedziele hgw.
Dla własnej pewności róbcie tak żeby btc wpadły do preda w sb rano - i tyle. potem tydzien na wysyłke
Napisane było już 100 razy, czas oczekiwania tydzień, na ostatni dzień weekendu są tworzone listy wysyłkowe a potem wysyłane są rakiety. Czy tak trudno jest to pojąć? o której robiona jest lista wysyłek w niedziele hgw.
Dla własnej pewności róbcie tak żeby btc wpadły do preda w sb rano - i tyle. potem tydzien na wysyłke
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
Ten post ma wysoką reputację.
naprawdę jeszcze raz ktoś napisze lub poda takie informacje (dzien, pora wysyłek) to będą blokady siadać. Nowi niech się nauczą czytać.
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
Racja nie ma co pisać kiedy co i w jakim dniu także czekamy dalej zobaczymy co z tego będzie
Pewnie trochę tych wpłat btc do zaksiegowania ręcznego czeka w kolejce xD
HdRdY, zapewne tak.
Zawsze pred miał wszystko fajnie zorganizowane automatycznie... teraz ręcznie. Przecież to jest masakra!
Największy Vendor rc - ja współczuje pracownikom
Zawsze pred miał wszystko fajnie zorganizowane automatycznie... teraz ręcznie. Przecież to jest masakra!
Największy Vendor rc - ja współczuje pracownikom
A ja zazdroszcze, bo pewnie dobrze ich nakarmi
Zeby tylko nie pochorowali.
Bajzel z tymi btc, oby szybko ogarneli automata, lepiej dla kazdeej strony.
Psychodela, psychodeliczny styl!
Ale nic nie działa braki magazynowe po 3 tygodnie czekania na paczki zero odpowiedzi na maile od kilku dni no masakra co się. Tu wyprawian
predatorRC, daliście mi chyba zły tytuł przelewu, bo tytuł zawiera tylko jedno słowo, brakuje liczb, które zawsze tam były.
Wysłałem do was e-maila gdzie wszystko dokładnie opisałem, więc czekam na odp.
Ostatni gołąb doleciał w ciągu 5 dni od momentu wysłania(nadania trakcka)
Na ten moment Vendor numer 1.
Wysłałem do was e-maila gdzie wszystko dokładnie opisałem, więc czekam na odp.
Ostatni gołąb doleciał w ciągu 5 dni od momentu wysłania(nadania trakcka)
Na ten moment Vendor numer 1.
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.