Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie

Profil sklepu: predatorRC

Status:
MaVPL
Narkotykacz
Newbie
Reputacja: 60

Nieprzeczytany post autor: MaVPL » 5 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

Bezsennn,
Chyba wszyscy mieliśmy taki sam czas lotu gołębio-rakiety
Jest jeszcze przed 12 a Ty już w labolatorum siedzisz ??? :E :E :E

predatorRC, Czy to pakowanie zostaje na dłużej, w mojej opini jest dość kontrowersyjne :D

Czy ktoś z obecnych miał doświadczenie z Etkatynonem sprzed dekady i jest w stanie polecić aktualnie podobną substancje ??? Bo nie jestem pewien czy EthCath to takie 3 cmc tylko 30% Eufo / 70 speed ?

Status:
Bezsennn
Narkotykacz
Newbie
Reputacja: 58

Nieprzeczytany post autor: Bezsennn » 5 lata temu

MaVPL, ja już w laboratorium badam toksyczność MMC

Status:
Legend
Legendarny kosiarz ścieżek
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 1490

Nieprzeczytany post autor: Legend » 5 lata temu

MaVPL, ja cie zabije :D jeżeli są nowe znaczki na opakowaniu - nie trzeba mówić o tym wszem i wobec :D
MaVPL pisze:
5 lata temu
Czy ktoś z obecnych miał doświadczenie z Etkatynonem sprzed dekady i jest w stanie polecić aktualnie podobną substancje ??? Bo nie jestem pewien czy EthCath to takie 3 cmc tylko 30% Eufo / 70 speed ?
3cmc podobne... no może tego rusha euforycznego brakuje 3cmc.
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!

Status:
MaVPL
Narkotykacz
Newbie
Reputacja: 60

Nieprzeczytany post autor: MaVPL » 5 lata temu

josiek,

Ale ja nic nie mówiłem że są nowe :lol: :lol: :lol: , rakieta wygląda hmmm ... zresztą każdy sam zobaczy :twisted: :twisted: :twisted: :E :E

odnośnie etkatynonu na chwile obecna nie ma podobnej substancji ???? uwielbiałem w niej wzmożoną motoryke ciała oraz wycieczki po pokoju wzdłuż i wszerz przez dobre 30 minut .

Status:
predatorRC
Awatar użytkownika
Pred
Reputacja: 2034

Nieprzeczytany post autor: predatorRC » 5 lata temu

MaVPL, nawiązując do opakowań "NAJCIEMNIEJ JEST POD LATARNIĄ" :E

Promka:

Obrazek
ONE AND ONLY

Status:
moro9999
Ssak
Użytkownik
Reputacja: 2

Nieprzeczytany post autor: moro9999 » 5 lata temu

Mogę wiedzieć co się dzieje z moją wysyłka czekam na kontakt e-mail

Status:
zaczek571
Sniffiarz
Użytkownik
Reputacja: 39

Nieprzeczytany post autor: zaczek571 » 5 lata temu

Widze , że wielu użytkowników ma jakieś problemy ze swoimi rakietami , osobiście nie napotkałem się z żadnym problemem u tego Vendora , świadczone przez nich usługi oceniam na 7,5/10 czas oczekiwania nie raz jest dla mnie trochę za długi , ale bez przesady.
NIE CHCE KURWA DO OŚRODKA ,VIXA ZJADA MNIE OD ŚRODKA .Wszystko co zostało przez ze mnie opisane , jest fikcją , to tylko wytwory mojej chorej wyobraźni ;)

Status:
predatorRC
Awatar użytkownika
Pred

trochę pak czeka na towar, na pewno odpowiemy na maile do końca weekendu, ale postaram się wcześniej.

Proszę wszystkich o wysłanie maila jeszcze raz, żebym sam był na bieżąco :thumbup:
ONE AND ONLY

Status:
kucezgwiazd
Ssak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 18

Nieprzeczytany post autor: kucezgwiazd » 5 lata temu

predatorRC -

Pytanie jak wygląda etykieta w kraju odbiorcy, bo z tego co pamiętam numery przewozowe się zmieniają w kraju odbiorcy na zupełnie inne. WIec pewnie etykiete też zalepiają :E
A co do samej kwoty to rzeczywiście. Miałem dwóje z matematyki w licbazie i moje umiejętności liczenia powodują tworzeie się ułamków wyniku odejmowania. Masz rację, za moje nietrafione zaokrąglenie co oczywiście zwracam honor i prepraszam.
Kwota wynosiłą nawet troche poniżej 1200 zł bez kosztów przesyłki, bo wszystko było płacone w kryptowalucie. Bo taki środek płatości preferuje. A to by wyjaśniło moją pomyłkę - bo podliczałem wszystko razem, wraz z kilkoma pozycjami o których wspominałem w komentarzach ,ale chyba za późno o nich napisałem i nie dorzuciliście ich do paczki wraz z jedną pozycją której też ostatnio brakowało. Ale to w sumie dobrze, bo wychodzi na to, że nie było ich chyba wcześniej na stanie, bo znajduje sie nowościach na stanie. Z resztą odpisaliście na tego maila, jak już paczka była dawno gotowa do wysyłki, więc podejrzewam, że ilosć wszystkich braków które miały zosta uzupełnione i wraz z tymi, z poprzedniego (w tej nieszcźesliwej paczce oraz bonus z aktualnego). Daje kwotę wartości nie całych 1500zł :). Wiec nawet dobrze sie składa :E bo teraz będzie przynajmniej. Szczegóły wyśle w komentarzu. Bo tutaj to nie potrzebne.
Cieszę się, że trafiło to na takie tory, w dzisiejszych czasach po scamie od legala, .cc i innych jedyne co widziałem to brak domeny po jakimś czasie, a tutaj jak zawsze - pełna profeska :).
Mail powinien już być na Twoijej skrzynce, oczywiście dziękuje za taka możliwość :).

Status:
predatorRC
Awatar użytkownika
Pred

BTW 6-APB SUCCINATE is back :thumbup: :ugeek:

Ale bardzo małe ilości, więc kto pierwszy ten lepszy, bo potem znowu może nie być :problem:
ONE AND ONLY

Status:
drjeremy
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 63

Nieprzeczytany post autor: drjeremy » 5 lata temu

predatorRC pisze:
5 lata temu
<font style="vertical-align: inherit;"><font style="vertical-align: inherit;">BTW 6-APB SUCCINATE is back: thumbup:: ugeek:</font></font>
Great news Preda
Great :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Status:
drjeremy
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 63

Nieprzeczytany post autor: drjeremy » 5 lata temu

predatorRC,
Dear the one and Only
Please any news about A-PiHP white?
6-APB is a great news for sure
But dont forget the A-PiHP
Thanks
The best EU V ever

Status:
aras
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Gubernator
Reputacja: 753

Nieprzeczytany post autor: aras » 5 lata temu

Tajemnicza rakieta trafila tam gdzie miala trafic, z delikatnym opoznieniem.
Wszystko sie zgadza. Super gratis dzieki "The One and Only".

Alfa suchy sort kozak zabojca, 3fpm piekne jak zawsze, reszta z wygladu niesamowita :D

predatorRC, jak wysylacie szybko i np. czegos brakuje to ludzie narzekaja ze nie dostali gratisu albo cos, natomiast jak trzeba poczekac tydzien dluzej to kazdy gada ze za dlugo haha, nie dogodzisz.
Dzieki numerze 1! Pozdro!

MaVPL, nie jest zle pakowanie, nie wiadomo co leci, sie przyczepiles :D
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!

Status:
darka
Dyletant
Newbie
Reputacja: 1

Nieprzeczytany post autor: darka » 5 lata temu

Witam wszystkich.

Odpowiesz na pytanie w sprawie 0*****4 , wysyłam e-maile i nic.

Status:
grazynadekiel
Blister
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 2

Nieprzeczytany post autor: grazynadekiel » 5 lata temu

Jak nie mozna takichh postow to pszepraszam ale mam pytanie jak toteraz wyglada?? Napoczatku dostalem od cb, mejla że oki zamówienie sie robi. Potem musiałem napisać mejla, bo dlgo czekałem i sie martwilem. Dostałem na odpowiedź takiego samego majla tylko z tematem że poszło ale tekst w środku indentiko. To czy juz na prawde leci, czy jeszcze bd mejl że coś tam (tajemnica xd)?
siema :wave:

Status:
Walala1081
Ssak
Newbie
Reputacja: 12

Nieprzeczytany post autor: Walala1081 » 5 lata temu

predatorRC, x dni temu zlozylem zamówienie, które jest opłacone - wysyłałem juz mailem zrzuty ekranu, a status tego zamówienie wciaż widnieje, jako Nowe do opłacenia. W poniedzialek wyslalem pierwszego maila w tej sprawie, dzisiaj zdecydowalem sie wyslać kolejnego. Chcialbym tylko upewnić sie, ze BTC do Was wpłynęły? Na paczke moge czekac - nie spieszy mi sie :-) Pozdrowienia :-)