predatorRC -
Pytanie jak wygląda etykieta w kraju odbiorcy, bo z tego co pamiętam numery przewozowe się zmieniają w kraju odbiorcy na zupełnie inne. WIec pewnie etykiete też zalepiają
A co do samej kwoty to rzeczywiście. Miałem dwóje z matematyki w licbazie i moje umiejętności liczenia powodują tworzeie się ułamków wyniku odejmowania. Masz rację, za moje nietrafione zaokrąglenie co oczywiście zwracam honor i prepraszam.
Kwota wynosiłą nawet troche poniżej 1200 zł bez kosztów przesyłki, bo wszystko było płacone w kryptowalucie. Bo taki środek płatości preferuje. A to by wyjaśniło moją pomyłkę - bo podliczałem wszystko razem, wraz z kilkoma pozycjami o których wspominałem w komentarzach ,ale chyba za późno o nich napisałem i nie dorzuciliście ich do paczki wraz z jedną pozycją której też ostatnio brakowało. Ale to w sumie dobrze, bo wychodzi na to, że nie było ich chyba wcześniej na stanie, bo znajduje sie nowościach na stanie. Z resztą odpisaliście na tego maila, jak już paczka była dawno gotowa do wysyłki, więc podejrzewam, że ilosć wszystkich braków które miały zosta uzupełnione i wraz z tymi, z poprzedniego (w tej nieszcźesliwej paczce oraz bonus z aktualnego). Daje kwotę wartości nie całych 1500zł
. Wiec nawet dobrze sie składa
bo teraz będzie przynajmniej. Szczegóły wyśle w komentarzu. Bo tutaj to nie potrzebne.
Cieszę się, że trafiło to na takie tory, w dzisiejszych czasach po scamie od legala, .cc i innych jedyne co widziałem to brak domeny po jakimś czasie, a tutaj jak zawsze - pełna profeska
.
Mail powinien już być na Twoijej skrzynce, oczywiście dziękuje za taka możliwość
.