Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie

Profil sklepu: predatorRC

Status:
Anonim24
Newbie

Nieprzeczytany post autor: Anonim24 » 5 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

aras, miałem powder niecałe 2 tyg temu. Jak dla mnie to nieaktywny ale zapewne chodzi o moją tolerke

Status:
aras
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Gubernator
Reputacja: 753

Nieprzeczytany post autor: aras » 5 lata temu

OpetanyDzizas, moze inny sort, chociaz sadze ze chyba wina tolerki.
250mg porobilo mi pysk na dobra godzine, natomiast kolega szczur to juz calkiem wygiety.
Krysztal zapwne jest bardziej wydajny, ale poch tez dziala.
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!

Status:
kej
Dopaminator
Awatar użytkownika
Serce Roju
Reputacja: 540

Nieprzeczytany post autor: kej » 5 lata temu

predatorRC, odpisz mi na email prosze popr**********gmail.com musimy cos wyjasnic odnoscie ostatniego zamowienia :wtf: :thumbdown: :eh: :wtf:

Status:
polak1985
Blister
Newbie
Reputacja: 1

Nieprzeczytany post autor: polak1985 » 5 lata temu

Tak wyglada współpraca ... Miesiąc temu przelałem BTC. Do dnia dzisiejszego nie dostałem paki! Tydzień temu w czwartek miała być wysłana, później poniedziałek/wtorek. Mamy środę... I cisza. Kontakt na maxa ograniczony! Jak tak to ma wyglądać to zdecydowanie nie polecam!!! I czekam na zwrot pieniędzy i łaskawie się odezwijcie!!!!
Zwłaszcza ze było zamówienia 0,5 kg !
Dajcie znac gdzie to można zgłosić, tzn do kogo tutaj
47ADAB1B-ED81-4E68-83EB-39D97FEDA0ED.jpeg
47ADAB1B-ED81-4E68-83EB-39D97FEDA0ED.jpeg (164.05 KiB)
70833C60-DE47-4562-99B2-B3C505B279BD.jpeg
70833C60-DE47-4562-99B2-B3C505B279BD.jpeg (125.96 KiB)
! Bo to jest żart jakiś !

Status:
Jasnowidz
Ssak
Newbie
Reputacja: 2

Nieprzeczytany post autor: Jasnowidz » 5 lata temu

Niestety trochę lipa z obsługą się robi w ostatnim czasie nie da się ukryć ....
Ostatnie moje dwa zamówienie nie powiem bo otrzymałem ale z mega dużymi obsuwami czasowymi i przede wszystkim w obydwu zamówieniach były braki które w sumie były zgłaszane i niby miały być wyrównane przy kolejnych zamówieniach... kolejne zamówienia były a wyrównania braków jak nie było tak nie mam ;/

Status:
OralCmcIsGood
Ssak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 10

Nieprzeczytany post autor: OralCmcIsGood » 5 lata temu

polak1985, czemu używasz normalnego maila a nie dla hurtowników 500g to juz hurt xD a ja nadal mam z was beke w niecale 30dni 4 paczki i jak juz pisalem max 7dni z weekendami przychodza za taka szybka wysyłkę mozna tylko dziękować pred szybciej wysyla paki niz odpisuje

Jeśli się wyróżniasz, jesteś znienawidzony przez innych.

Status:
kej
Dopaminator
Awatar użytkownika
Serce Roju

Jasnowidz pisze:
5 lata temu
Niestety trochę lipa z obsługą się robi w ostatnim czasie nie da się ukryć ....
Ostatnie moje dwa zamówienie nie powiem bo otrzymałem ale z mega dużymi obsuwami czasowymi i przede wszystkim w obydwu zamówieniach były braki które w sumie były zgłaszane i niby miały być wyrównane przy kolejnych zamówieniach... kolejne zamówienia były a wyrównania braków jak nie było tak nie mam ;/
ciezko sie nie zgodzic... ostatnie 4 paczki zawsze cos w nich brakowalo, w wczorajszej zamiast 5g mmc dostalem 12 jakichs gownianych tablet i nie wiem jak to teraz wyjasnic;/

predatorRC, powiedz cos
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem

Status:
predatorRC
Legendarny kosiarz ścieżek
Awatar użytkownika
Pred
Reputacja: 2034

Nieprzeczytany post autor: predatorRC » 5 lata temu

Witamy,

odpiszemy Wam na te problemy napewno dzisiaj , proszę wybaczyć ale takie sytuacje po prostu się zdarzają.
Napewno za każdym razem chcemy doskonalić nasze usługi i robić wszystko jak najlepiej lecz nie zawsze jest to możliwe w tej branży gdyż każdego dnia lub tyg czekają na Ciebie problemy do przeskoczenia , my borykamy się z nimi od zawsze ;-) nauczyliśmy się sobie z nimi radzić ale nie zawsze udaje się tak żeby każdego z Was zadowolić , wiemy że we wrześniu pojawi się wiele nowych produktów i wiele nowych promocji.

Wiemy też że sklep predator-rc.nl nie oficjalnie będzie zmieniał nazwę lub cały sklep ponieważ już od kilku miesięcy jest zarządzany przez nową ekipę chyba udało się Wam to zauważyć

Pozdrawiamy Serdecznie

TeaM predator-rc.nl !!
ONE AND ONLY

Status:
karol177
Szczur
Użytkownik
Reputacja: 2

Nieprzeczytany post autor: karol177 » 5 lata temu

Ta nowa ekipa jest do niczego skoro wysyła paczki nie tam gdzie trzeba zamawiałem na adres *L a poszła na adres zmyślony do **....

Dodano po 7 minutach 31 sekundach:
Nie wiem co z nią teraz będzie ale z tego co wiem
to u czerwonych paczki są cofane i czy należy mi się reship..??

Dodano po 2 minutach 14 sekundach:
Nigdy nie miałem z predziem żadnego problemu wiele zamówień i wszystko w jak najlepszym porządku a tu nagle taki numer...

Status:
kej
Dopaminator
Awatar użytkownika
Serce Roju

racja, kiedys bylo spoko, od kiedy ta nowa ekipa jest to zawsze paki wybrakowane lataja :thumbdown:
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem

Status:
aaabbbccc666
Ssak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 7

Nieprzeczytany post autor: aaabbbccc666 » 5 lata temu

Wklejam to samo co napisałem przed chwilą w dziale o a-php. Żeby było jasne i chyba dotyczy wszystkich.

Żeby nie było wątpliwości, Aktywny sort ale zamawiam miesiąc temu, bo tamten który wtedy był mimo identycznego wyglądu (podobnego) był mocniejszy. Vapo ok. Sniff ok. Żeby ktoś nie pomyślał ,że predek hujnie dał ale po to człowiek zamawia próbki żeby wiedział na co wydaje pieniądze. I tak bym go wziąl. Ale biorąc pod uwagę ,ze z zamowienia tylko hex jest tym co zamawialem. Fajnie ,że nie walisz wałów, predek ale tak też nie może być ,bo będzie co raz gorzej dla Nas stałych użytkowników. Druga pozwole sobie ten post wkleić również na główne.
Sorry za błędy Nigdy więcej internetu bez komputera. Jak tak można? :)

Status:
aras
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Gubernator
Reputacja: 753

Nieprzeczytany post autor: aras » 5 lata temu

Badzmy dobrej mysli! Mam nadzieje ze nowa ekipa dojdzie do ladu i nie bedzie zadnych pomylek. Najwazniejsze ze zawsze oddaja co wisieli, da sie z nimi dogadac. Ja tam mialem tylko drobiazgowe problemy akurat, ale wybrakowanej paki akurat nigdy (nie liczac jakiegos zapomnianego gratisu, ktory przyslali po upomnieniu).
A gratisy to gratisy sa za darmo, zawsze jakis dostalem.
I zawsze jest spory przy moim malym zamowieniu.

Takze :thumbup: oby do przodu predatorRC, wiesz ze ja zawsze za wami :)
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss
Reputacja: 3148

Nieprzeczytany post autor: Boss » 5 lata temu

predatorRC, ja z nimi nigdy problemów nie miałem na Predatora słowa złego nie powiem .tylko jeśli jest jakieś zamieszanie lub wolne wtedy nie składam zamówień bo wiem że mają dużo pracy,) predator jak wino im starsze tym lepsze;) Nowa ekipa też musi się przyzwyczaić do takiej pracy proszę pamiętać
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
claude_speed
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 16

Nieprzeczytany post autor: claude_speed » 5 lata temu

Starą ekipę wspominam jak najbardziej dobrze. Dam Wam kredyt zaufania i zobaczymy jak Wam pójdzie z małym zamówieniem, a może okazać się że nie będzie to ostatnie zamówienie. Myślę, że się nie zawiodę bo nigdy nie było z Wami problemów :)

Status:
Heisenberg24h7
Psychonauta
Awatar użytkownika
siema
Reputacja: 387

Nieprzeczytany post autor: Heisenberg24h7 » 5 lata temu

predatorRC, mordy wiadomo że ekipa się zmieniła . Teraz jak jest jest dobrze niczego bym nie zmieniał no chyba że parę opcji na stronie odświeżyć stronke :P nazwę zostawcie bo to stara dobra marka 8-) i niech jej passa trwa ;)
Szukajcie aż znajdziecie, Chada nie zmienia zdania
I tak na nic się zdadzą wasze poszukiwania

Status:
zaczek571
Sniffiarz
Użytkownik
Reputacja: 39

Nieprzeczytany post autor: zaczek571 » 5 lata temu

aras, No to zaopatrzę sie w proch , tylko takie pytanie , gdzie dostane puste kapsułki ? Zamówić przez neta czy normalnie w jakimś sklepie czy tam aptece będą dostępne ?
NIE CHCE KURWA DO OŚRODKA ,VIXA ZJADA MNIE OD ŚRODKA .Wszystko co zostało przez ze mnie opisane , jest fikcją , to tylko wytwory mojej chorej wyobraźni ;)