Ostatni post z poprzedniej strony:
A coś wiadomo juz dokładniej kiedy ten hexen prima sort bedzie na stanie? Tyle czekania i ciagle cisza?Wujcio Predatorze może wydaj jakies orędzie w tej sprawie
Profil sklepu: predatorRC
Ostatni post z poprzedniej strony:
A coś wiadomo juz dokładniej kiedy ten hexen prima sort bedzie na stanie? Tyle czekania i ciagle cisza?popieram
predatorRC pisze: ↑5 lata temuPromocje nigdy się nie łączą, ale napisz w uwagach, że Madzia85 z dopka to dorzucimy Ci 3-5 sztuk extra na testy
0
Madzia85 pisze: ↑5 lata temuzgadzam sie z tym co napisal Boss, z predem wsystko ogarnieszz, tylko bardziej ze sam ci ten gratis zaoferowal, napisz mu na maile, wyjasnij sprawe, a jestem w 99% pewny ze otrzymasz ten gratis:) łan end onli w koncupredatorRC pisze: ↑5 lata temuPromocje nigdy się nie łączą, ale napisz w uwagach, że Madzia85 z dopka to dorzucimy Ci 3-5 sztuk extra na testy
0
Za późno... niepotrzebnie w obawie ze promocja przepadnie promocja i złożyłam zamówienie bez tego dopiska... Czy jak teraz dopisze to na maila to jest jeszcze opcja czy przepadło i następnym razem?
pozdrawiam kosmite
zgadzam sie z tym co napisal Boss, z predem wsystko ogarnieszz, tylko bardziej ze sam ci ten gratis zaoferowal, napisz mu na maile, wyjasnij sprawe, a jestem w 99% pewny ze otrzymasz ten gratis:) łan end onli w koncukej pisze: ↑5 lata temuMadzia85 pisze: ↑5 lata temupredatorRC pisze: ↑5 lata temuPromocje nigdy się nie łączą, ale napisz w uwagach, że Madzia85 z dopka to dorzucimy Ci 3-5 sztuk extra na testy
0
Za późno... niepotrzebnie w obawie ze promocja przepadnie promocja i złożyłam zamówienie bez tego dopiska... Czy jak teraz dopisze to na maila to jest jeszcze opcja czy przepadło i następnym razem?
pozdrawiam kosmite
Jeżeli Paka wyleciała.... tzn że chyba dobrze
Wiadomość moderatora
ze wzgledu na święta w kraju pomiędzy - wg mnie w 1-2 dni będzie lądowała