Ostatni post z poprzedniej strony:
Reshipy dalej nie wysłane, na maila brak odpowiedzi. predatorRC, Co jest?Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Przed chwilą miałem kontakt z predem spokojnie odpisze wam
Szukajcie aż znajdziecie, Chada nie zmienia zdania
I tak na nic się zdadzą wasze poszukiwania
I tak na nic się zdadzą wasze poszukiwania
Wszystko gra , gołębie latają ... właśnie jeden z nich zawitał... więc bez spin, Pred wszystko ogarnie
Pred odpisuje na maile, ma konkretne informacje więc odpisuje! bez spin
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
Potwierdzam. Z tak ogarnietym Vendorem nie mialem okazji jeszcze wspolpracowac. chlopak robi wszystko z glowa i na patencie
Ja jednak cały czas nie mam odpowiedzi na maile
"Załóż buty do golfa, bo nie wyjdziemy stąd żywi."
Albo mnie kochasz albo nienawidzisz
Albo mnie kochasz albo nienawidzisz
Ziomalcmc, cytuje co pred napisal mi nie dawno ,, niedlugo odpowiem na wszystkie maile i potem wbije na forum ,, takze spokojnie
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
U mnie od 17 nic się nie zmieniło z trakingiem pisałem pisałem emaila 21 i dalej nie dostałem odpowiedzi ale cierpliwie czekam
Pamiętacie w 2016 trójkę PRIMA SORT?
To było piękne lato...
To było piękne lato...
Ten post ma wysoką reputację.
Pamiętam! I była ostatnio taka trójka na rynku (spójrz w moje posty) mam nadzieję że taki jest nowy LEGEND!
Powiem tak, jestem cały czas z predatorRC, w kontakcie, postanowiliśmy szukać i dopracować taką 3cmc że będzie jak za starych czasów
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
josiek, no i pamiętam jak szybko się rozeszła. Pamiętam też, że prawie w ogóle nie żarła w kichawe, a działanie było mega.
Sprawa wyjaśniona, czekam na solucje sytuacji. Powinno wszytsko grać i piszczeć dzięki.
Dla tych którym paka stoi z 3MMC - Otrzymałem odp. na e-maila (szacun za tak szybką odpowiedź, po 30min już miałem odpowiedź na moje pytanie a się mocno stresowałem czy przypadkiem paka nie zaginęła) że tracking stoi bo są braki i niestety dopiero w poniedziałek wyjdzie moja paka więc obstawiam że z innymi podobna sytuacja
Moje wypowiedzi, raporty, posty nie są prawdziwe a jedynie wytworami wyobraźni. Zaś udostępniane przeze mnie zdjęcia, nie są mojego autorstwa ! .
tez pamietam osz kurla gdzie te czasy sie podziały to se jeszcze wrati josiek?