Ostatni post z poprzedniej strony:
Zakrist, mam to samoPredator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
U mnie nawet jeszcze nie jest w transporcie :/
Wysłana w *****.
Wysłana w *****.
Wiadomość moderatora
CZYTAJ CO MASZ NA CZERWONO POD POLEM PISANIA!
janosik1358, trzeba brać pod uwagę, że w danym punkcie przerzutowym w kraju też mogą mieć nadwyżkę roboty (nie tylko predator wysyła paczki ).
Raczej tak, ale jak widac powyzej jakies male opoznienia moga sie zdarzyc, szczegolnie w tym okresie.
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
Witam wszystkich
Sytuacja z trackingami jest nam znana - od końca listopada to jakiś koszmar, podejrzewamy, że jest to spowodowane dużą ilością paczek na sortowniach. Pierw był BLACK FRIDAY ( czy tam BLACK WEEK, BLACK WEEKEND - chuj wie w zasadzie co ), a teraz mamy okres przedświąteczny.
Paki nagle zmieniają trackingi, że są już w kraju adresata, bez poprzedzającej to zmiany statusu na "w transporcie" więc cierpliwości
Sytuacja z trackingami jest nam znana - od końca listopada to jakiś koszmar, podejrzewamy, że jest to spowodowane dużą ilością paczek na sortowniach. Pierw był BLACK FRIDAY ( czy tam BLACK WEEK, BLACK WEEKEND - chuj wie w zasadzie co ), a teraz mamy okres przedświąteczny.
Paki nagle zmieniają trackingi, że są już w kraju adresata, bez poprzedzającej to zmiany statusu na "w transporcie" więc cierpliwości
ONE AND ONLY
Potwierdzam, paczka ziomka odebrana przed weekendem, a dopiero dziś się status zaktualizował - nie sugerujcie się tym.
Jedyneczka, a mowilem ze bedzie dobredobrze
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
- Status:
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.
Tylko idiota bazuje na trakingu, setki sytuacji gdy kurier nie tylko w aspekcie takich przesyłek nie napierniczyła skanerem, jest grudzien, lipa straszna co chcesz zamawiasz na koniec listopada a teraz nie płaczcie na trakingi czy brak własnych Reniferów a Preda pochwalę choć z różowego jestem ale obiektywny, Alien zawsze miał moc Trzym się kolego na rynku kto chce to kupuje a inni niech marudzą
Moja brzmi jak przypał :/
Wiadomość od gołębia brzmi mniej więcej tak (wyedytowana z przyczyn bezpieczeństwa): "Nie mamy Pańskiej przesyłki, bo odpadł od niej list przewozowy, wysłaliśmy pytanie do nadawcy o to co jest w środku, jak było zapakowane i zaczynamy poszukiwania jak nam odpowie"
Siemanko nie srać żarem wszystko dojdzie predator zawsze się wywiązuje z umowy
Szukajcie aż znajdziecie, Chada nie zmienia zdania
I tak na nic się zdadzą wasze poszukiwania
I tak na nic się zdadzą wasze poszukiwania