Ostatni post z poprzedniej strony:
Pamietam , że kiedyś była możliwość płatności tradycyjnym przelewem i wysyłką na żółte. Jak ma sie to teraz ?pzdr
Profil sklepu: predatorRC
Ostatni post z poprzedniej strony:
Pamietam , że kiedyś była możliwość płatności tradycyjnym przelewem i wysyłką na żółte. Jak ma sie to teraz ?Dobrze Ciebie widzieć Czasami święta i troche oddechu należy się każdemu przed świętamipredatorRC pisze: ↑5 lata temuOgólne info daje, że żyjemy - mail ogarniemy jutro do zera, więc piszcie.
Czasami są też inne sprawy do załatwienia, a nie jesteśmy korpo
Jakie są komentarze na temat OLD ICE ?predatorRC pisze: ↑5 lata temu3-CMC BIG OLD ICE było, poszło, na szczęście jutro/pojutrze kolejna dostawa.
4-CMC HCl BIG CRYSTAL którego miało już nie być jednak będzie jeszcze ostatni raz.
Ten sam producent ma również 3-CMC w ilości xxx gram więc wrzucimy je pewnie z limitem max 10g do zamówienia.
Bardzo na plus, aż dziwne, że tak mało opinii tutaj na forum
predatorRC pisze: ↑5 lata temubyło tak wcześniej to bym więcej trójeczki aniżeli czwóreczki zamówił
Bardzo na plus, aż dziwne, że tak mało opinii tutaj na forum
Ostatnio jak napisałem, że jest ostatnie 200g z poprzedniego rzutu właśnie wrzucone na sklep, to tego samego dnia, lub z początkiem kolejnego już nic nie zostało
U mnie stoi, kurier z czerwonych co innego mi dzisiaj przywoził(nie RC), to myślę, chuj pokaże mu jak ten track wygląda toż w 5 sekund nie zapamięta numeru nadania i nie wie co jest w środku, pytam się go o to, pokazując że od kilku dni track stoi, dodając czy to przez ten black week i czy to wina okresu świątecznego, to mówił że nie ma takiej możliwości, black week i okres przedświąteczny nie ma nic do tego, tłumaczył potem jak to logistycznie wygląda.
Mam to samo.