Exmind, co Ty pierdolisz, za przeproszeniem.
Jestes z rozowego???
Pred to rowny gosc. Moje PIERWSZE zamowienie w sklepie sie zagubilo i poszedl full reship na 1000zl po tygodniu.
Zawsze jak sa bledy czy pomylki to zwraca wszystko z gratisami wiec nie piczuj tu bzdur.
Moj sepik juz na miejscu, ogarniete bez zadnych przypalow, calkiem szybko i sprawnie.
Dziekuje serdecznie
predatorRC Team za ogarniecie w temacie i chojny gratis!
Testy w weekend i okresy staroroczne.
Wszystkie substancje wygladaja bardzo czystko. Same biale krysztaly i proszki, bez zadnych "coca coli" czy innych kolorow. Wygladaja czysto i niesamowicie.
Jedynie 3fpm ma troszke inna konsystencje, taki sam puch tylko mniej bialych grudek
No moze poza 4acodet ktore musi byc brazowa
Jak dotrwaja do swiat to ciekawe swieta a jak nie to bede musial pic
Pozdrawiam chlopaki!
"One and only"
Ps. Chyba paczka na punkt byle zle wyslana bo nie przyszedl kod ani sms.
Adres dobry ale chyba zwykla przesylka a nie na punkt, ale moze kurier cos pojebal.
Najwazniejsze ze jest i to w niespodziewanym tempie!
Dzieki jeelszcze raz, pozdro.
Exmind pisze: ↑4 lata temu
sprawę rozwiązywać z płatnikiem paczki. Jak to skoro jest tracking to proste że kurier ja ma i ja wysłał. Wszystko wskazuje że jest coś tu nie tak.
Zle myslisz. To platnik placi za paczke i dopoki ona nie trafi do odbiorcy/kuriera w kraju doreczenia, to tylko platnik ma prawo dzialac w takim kierunku.
To on zawarl umowe z dostawca.
Odbiorca moze sobie przekierowac ake tez dopiero na miejscu miejscu, albo dzialac u kuriera jak paka byla zniszczona/zle doreczona etc.
Chyba duzo reshipow sie szykuje z tego co widze i swieta marne
janosik1358 pisze: ↑4 lata temu
chyba gościu który pracuje kilka lat w tym ma większe pojęcie
Hahaha, kolego.
Na traku widniaoo dostarczone, natomiast ja zadzwonilem do najblizszego to szanowna pani ktora tam tez raczwej sporo pracuje powiedziala ki ze NIC tam nie bylo doreczone.
Na szczescie jej nie zaufalem i okazalo sie ze ladunek wyladowal.
W ogole napisane ze doreczono do miaata nieopodal i nie mogl im wejsc tracking "bo jest za dlugi" natomiast mi dziala na oficjalnej stronie.
Nie ufajcie kurierow ani trakingom, czesto maja tam burdel i z zatloku roboty, bajzelu w systemie i lenistwa dzialaja na odpierdol.
Wiadomość moderatora
SCALONO