Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie

Profil sklepu: predatorRC

Status:
Belzebub81
Ssak
Użytkownik
Reputacja: 22

Nieprzeczytany post autor: Belzebub81 » 4 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

Cos wiecej wiadomo na temat tego o co chodzi z tym ze paczki sa in transit?

czyzby na swieta sluzby zaczely weszyc?
przy takiej ilosci paczek?
komus w ogole doszla paczka czy wszystkie lapia?
bo dosyc dziwnie to wyglada

Status:
Anonim70
Newbie

Nieprzeczytany post autor: Anonim70 » 4 lata temu

gengu pisze:
4 lata temu
Przybysz pisze:
4 lata temu
predatorRC Kiedy jakieś odpowiedzi na email ? czekam 3 albo 4dzień
Pozdro
Predator nie pracuje w weekendy
Doprawdy ?
Wczoraj (w sobote) dosłownie kilka postów wyżej napisał, że postara sie odpisać na wszystkie emaile..
Ale przeciez ty wiesz lepiej...

Status:
DragonJe DMT
Dopaminator
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 187

Nieprzeczytany post autor: DragonJe DMT » 4 lata temu

Kurwa jego mac !!!!!
Nie piszemy o dostawach itp.... !!!!!!

Wiadomość moderatora

A nie lepiej zgłosić, zamiast cytować powielając jego błąd?
Cytat usunięty....
---------------------------------------------------------------------------
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

Status:
TenTamten
Psychonauta
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 57

Nieprzeczytany post autor: TenTamten » 4 lata temu

Ale co zgłosić ?? Sory wiem ocb

Status:
janosik1358
Psychonauta
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 237

Nieprzeczytany post autor: janosik1358 » 4 lata temu

Wizzair, pogadaj sobie z kurierem... bo jakoś niedawno rozmawiałem to mówił rzeczy sprzeczne z tym co ty piszesz, a chyba gościu który pracuje kilka lat w tym ma większe pojęcie.
Okres przedświąteczny, black week według słów kuriera nie wpływa na dostarczanie paczek, tak mają to logistycznie zrobione że dana paczka ma dotrzeć w dniu w którym jest planowane doręczenie, obsuwa wynosi +-1 dzień, a nie 2 tygodnie przetrzymywania w stolicy według tracka...
To, że nie jest to wina Predatora - jest pewne na 100%, wszyscy znamy Predzia i wiemy z czego on słynie, to nie w jego stylu bawić się w jakiejś chuj wie co.
Jak widać co jakiś czas trafiają się wpadki, według mnie pakowanie powinno już dawno przejść całkowitą zmianę.

edit - to o czym tam pisałeś, to było może aktualne i adekwatne kilka lat temu, ale nie teraz.
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.

Status:
baklazan
Sniffiarz
Użytkownik
Reputacja: 28

Nieprzeczytany post autor: baklazan » 4 lata temu

Jakie szanse że dojdzie paka co tylko wystartopwała koło 2 tyg temu i tracking zakończył sie w galaktyce z której wyruszyła? Gdzie jest nie wiedzą ani tu ani tam. W opóźnienia swiatekczne nie wierze bo w międzyczasie dostałem dwie inne z tego samego układu słonecznego i okolic po 2 i 3 dniach i leciały tymi samymi transportowcami. Więc coś tu nie hallo jest.

Status:
TenTamten
Psychonauta
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 57

Nieprzeczytany post autor: TenTamten » 4 lata temu

predatorRC, kiedy odpisalbys na @ bo wszyscy czekamy.

Status:
Joker
Ssak
Użytkownik
Reputacja: 3

Nieprzeczytany post autor: Joker » 4 lata temu

Im waiting my package, and i dont know i get it or no untill x mass, and i dont know what to do. My trackig stop in one place ** and thats it no info and no info from pred..

Wiadomość moderatora

DO NOT write anything about shipping! Read our rules and red info below textarea field!

Status:
Wiesiekpaleta
Sniffiarz
Użytkownik
Reputacja: 6

Nieprzeczytany post autor: Wiesiekpaleta » 4 lata temu

Moja stoi już od paru dni w kraju docelowym zadzwoniłem zapytałem i okazuje się ze prawdopodobnie odkleił się list przewozowy i paczka nie ruszy dopóki nadawca nie wyjaśni jak wyglądała paczka itd :< czyli jednym słowem chujnia

Status:
KaroKaja
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 65

Nieprzeczytany post autor: KaroKaja » 4 lata temu

Witam.
Zakładam konto ponieważ od 2 tygodni nie mogę dostać żadnej informacji :/
Moje zamówienie ma stastu "Wysłane" a żadna przesyłka nie została do mnie nadana...
Przed zamówieniem osoba obsługująca pocztę odpisywała tego samego dnia.
Teraz zupełnia cisza... Napisałam tylko dwie wiadomości email z pytaniem co z moim zamówieniem i do dnia dzisiejszego nie doczekałam się na żadną odpowiedź :(
Mógłby sprzedawca uczciwie napisać co jest grane lub zwrócić pieniądze bo jak wszyscy wiemy są święta i jeśli paczka nie dotrze do tych świąt to można te pieniądze spożytkować inaczej...
Mam pierwszy raz taką sytuację z tym sprzedawcą i nie wiem już sama czy to celowe działanie czy jakiś wypadek przy pracy.

Status:
aras
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Gubernator
Reputacja: 753

Nieprzeczytany post autor: aras » 4 lata temu

Exmind, co Ty pierdolisz, za przeproszeniem.
Jestes z rozowego???

Pred to rowny gosc. Moje PIERWSZE zamowienie w sklepie sie zagubilo i poszedl full reship na 1000zl po tygodniu.
Zawsze jak sa bledy czy pomylki to zwraca wszystko z gratisami wiec nie piczuj tu bzdur.

Moj sepik juz na miejscu, ogarniete bez zadnych przypalow, calkiem szybko i sprawnie.

Dziekuje serdecznie predatorRC Team za ogarniecie w temacie i chojny gratis!

Testy w weekend i okresy staroroczne.
Wszystkie substancje wygladaja bardzo czystko. Same biale krysztaly i proszki, bez zadnych "coca coli" czy innych kolorow. Wygladaja czysto i niesamowicie.
Jedynie 3fpm ma troszke inna konsystencje, taki sam puch tylko mniej bialych grudek
No moze poza 4acodet ktore musi byc brazowa ;)

Jak dotrwaja do swiat to ciekawe swieta a jak nie to bede musial pic :E

Pozdrawiam chlopaki!
"One and only"

Ps. Chyba paczka na punkt byle zle wyslana bo nie przyszedl kod ani sms.
Adres dobry ale chyba zwykla przesylka a nie na punkt, ale moze kurier cos pojebal.
Najwazniejsze ze jest i to w niespodziewanym tempie!

Dzieki jeelszcze raz, pozdro.
Exmind pisze:
4 lata temu
sprawę rozwiązywać z płatnikiem paczki. Jak to skoro jest tracking to proste że kurier ja ma i ja wysłał. Wszystko wskazuje że jest coś tu nie tak.
Zle myslisz. To platnik placi za paczke i dopoki ona nie trafi do odbiorcy/kuriera w kraju doreczenia, to tylko platnik ma prawo dzialac w takim kierunku.
To on zawarl umowe z dostawca.
Odbiorca moze sobie przekierowac ake tez dopiero na miejscu miejscu, albo dzialac u kuriera jak paka byla zniszczona/zle doreczona etc.

Chyba duzo reshipow sie szykuje z tego co widze i swieta marne :(
janosik1358 pisze:
4 lata temu
chyba gościu który pracuje kilka lat w tym ma większe pojęcie
Hahaha, kolego.
Na traku widniaoo dostarczone, natomiast ja zadzwonilem do najblizszego to szanowna pani ktora tam tez raczwej sporo pracuje powiedziala ki ze NIC tam nie bylo doreczone.
Na szczescie jej nie zaufalem i okazalo sie ze ladunek wyladowal.
W ogole napisane ze doreczono do miaata nieopodal i nie mogl im wejsc tracking "bo jest za dlugi" natomiast mi dziala na oficjalnej stronie.

Nie ufajcie kurierow ani trakingom, czesto maja tam burdel i z zatloku roboty, bajzelu w systemie i lenistwa dzialaja na odpierdol.

Wiadomość moderatora

SCALONO
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!

Status:
predatorRC
Legendarny kosiarz ścieżek
Awatar użytkownika
Pred
Reputacja: 2033

Nieprzeczytany post autor: predatorRC » 4 lata temu

Ten post ma wysoką reputację.

Przybysz pisze:
4 lata temu
predatorRC Kiedy jakieś odpowiedzi na email ? czekam 3 albo 4dzień ;-)
Pozdro
Właśnie wszedłem na maila - kurwa +250 sztuk, więc zabieramy się do roboty - dobrą ilość nastukaliście w weekend :E
aras pisze:
4 lata temu
Chyba duzo reshipow sie szykuje z tego co widze i swieta marne
:problem:

aras, cieszy mnie, że Twoja paka dotarła, bo puściłem ją sztywno na podany przez Ciebie adres, bo wiesz, że tam ciężko z punktami
ONE AND ONLY

Status:
Prezydent
Opiowrak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 406

Nieprzeczytany post autor: Prezydent » 4 lata temu

Panowie z całym szacunkiem do predatora bo jestem z tych co go bronią w tym przypadku to nie mogę spokojnie czytać jak kombinujecie żeby odebrać swoje przesyłki . Predi bierze też kasę za przesyłkę i to na nim spoczywa odpowiedzialność byście to za co zapłaciliście dostali w określonym terminie. Kupujecie chyba wiele rzeczy przez internet i jakoś z niczym nie ma problemu zawsze wszystko co zamawiam nieistotne z jakiego kraju dochodzi bez problemu. Może problem tkwi gdzie indziej , może paki są przez pośpiech źle adresowane mylone numery i.t.p i dlatego robi się syf. To musi sam predator uderzyć się w pierś i zastanowić gdzie tkwi problem. Albo zróbmy predator pobraniówki i będą szanse wyrównane. Dostaję pakę to płacę . Wtedy było by uczciwie a nie muszę się martwić czy dostanę coś za co zapłaciłem . Wszędzie szukacie winnych tylko nie u tego kto powinien to szybko wyprostować .Nie wyobrażam sobie sklepu który sprzedawał by cokolwiek nawet lizaki po złotówce a paki nie dochodziły . Taki sklep splajtował by po miesiącu ludzie by ich zjedli . A tu zaczyna być tak że nie dość że wydajemy ciężko zarobione pieniądze to jeszcze martwimy się czy dostaniemy pakę . Jak by predator robił tak 5 lat temu to nikt by u niego nie kupował. Niestety taka jest prawda. Niestety nie widzę też żeby predi bardzo się tym martwił , w sumie to ma rację kasa i tak zawsze u niego się zgadza .

Status:
Wizzair
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 720

Nieprzeczytany post autor: Wizzair » 4 lata temu

janosik1358 pisze:
4 lata temu
pogadaj sobie z kurierem.
Widzisz różnimy się tym, że Ty gadasz , kurierem a ja rozmawiałem z menadżerka...

Zresztą sam spójrz co się dzieje z paczkami.

Status:
predatorRC
Legendarny kosiarz ścieżek
Awatar użytkownika
Pred
Reputacja: 2033

Nieprzeczytany post autor: predatorRC » 4 lata temu

Ten post ma wysoką reputację.

Prezydent, jakbyśmy mogli legalnie wysyłać paki jako PREDATOR S.A. to by nie było problemu z pakami bo można by było wtedy zgłosić reklamację paki i zwrot kosztów i ubezpieczenia.

Wina leży po stronie firm przewozowych. Ich pracowników, zatrudnianych na okres świąteczny.
Braku komunikacji pomiędzy oddziałami. Jeden oddział z kraju X nie wie nic na temat oddziału z kraju Y i jedyne co potrafią odpowiedzieć to odesłać to nadawcy, płatnika za przesyłkę - OSOBY WIDMO.

Nie ma możliwości, żeby adresy, numery domu, kody pocztowe były pomylone - to co wpisujesz przy zamówieniu jest kopiowane, nie przepisywane.

BTW nawet jako nadawca po kontakcie z dpd jest ta sama śpiewka, usłyszysz -nie wiemy, przesyłka jest w drodzę, prosimy pytać w kraju wysyłki / odbioru.
ONE AND ONLY

Status:
Prezydent
Opiowrak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 406

Nieprzeczytany post autor: Prezydent » 4 lata temu

predatorRC pisze:
4 lata temu
Prezydent, jakbyśmy mogli legalnie wysyłać paki jako PREDATOR S.A. to by nie było problemu z pakami bo można by było wtedy zgłosić reklamację paki i zwrot kosztów i ubezpieczenia.

Wina leży po stronie firm przewozowych. Ich pracowników, zatrudnianych na okres świąteczny.
Braku komunikacji pomiędzy oddziałami. Jeden oddział z kraju X nie wie nic na temat oddziału z kraju Y i jedyne co potrafią odpowiedzieć to odesłać to nadawcy, płatnika za przesyłkę - OSOBY WIDMO.

Nie ma możliwości, żeby adresy, numery domu, kody pocztowe były pomylone - to co wpisujesz przy zamówieniu jest kopiowane, nie przepisywane.

BTW nawet jako nadawca po kontakcie z dpd jest ta sama śpiewka, usłyszysz -nie wiemy, przesyłka jest w drodzę, prosimy pytać w kraju wysyłki / odbioru.
Predi rozumiem dwie czy trzy paczki w ciągu miesiąca ale to już non stop co druga paka gdzieś stoi . Kupując predziu u Ciebie nigdy nie wiem mniej więcej kiedy i czy w ogóle paczka dojdzie. Robi się już loteria . Nie masz pojęcia jakie to wkurzające . Mam nadzieję że znajdziesz jakiś sposób na spokojne dostarczanie tych przesyłek . Będę życzył Ci tego na gwiazdkę :)