Ostatni post z poprzedniej strony:
Ja jebie. Ten temat to idealny przykład, że historia lubi się powtarzać, a ludzie nie uczą się na błędach. Także tego, zbieracie ekwipunek bo wojna niedługoPredator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
pewnie paczka doleci ale po nowym roku bo sa przestoje wesolych
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
predatorRC pisze: ↑5 lata temuNa maila opdowiemy maksymalnie w drugi dzień swiąt wieczorem, bądź rano dnia następnego .
Czekam nadal na info na temat 3cmc, zeby reszta reshipów mogła polecieć.
Not sure because we dont have much of orders at this timestevegalloway pisze: ↑5 lata temuIs it possible to order tomorrow and send before 31 ?? predatorRC,
Dodano po 4 minutach 7 sekundach:
Cant you send this week anyway
Moja przesyłka nadana normalnie przez preda, ma ją firma dostawcza i stoi u niej. Pisać do nich? Wyszła po tej całej awanturze zatrzymywanymi pakami, więc myślałem, że będzie spoko, liczę cały czas, że to świąteczne opóźnienia u nich, ale nie wiem czy się nie przelicze.
Elo, jeżeli na stronie przewoźnika pokazuje mi pakę in transit, a na 17track nie znajduje jej w żadnej konfiguracji numerycznej to o co kurqa chodzi??
Traki żyją swoim życiem, dziś odebrałem pake bez SMS i mail, a drugi kurier wysłał mi tylko SMS że pake zostawił u somsiada pod nr... Xd w huitwojstary1312 pisze: ↑5 lata temuElo, jeżeli na stronie przewoźnika pokazuje mi pakę in transit, a na 17track nie znajduje jej w żadnej konfiguracji numerycznej to o co kurqa chodzi??
Zet,
A jednak!
Chyba. Status sie u mnie zmienił. Zobaczymy co dalej. Nastepne dni to Święta, więc spodziewam się znowu przestoju. Ale jestem dobrej myśli. Myślałem, że status sie nie zmieni, a sie zmienil nan"kolejny etap". Dokladnie nie opisze co i jak z wiadomych wzgledow.
A jednak!
Chyba. Status sie u mnie zmienił. Zobaczymy co dalej. Nastepne dni to Święta, więc spodziewam się znowu przestoju. Ale jestem dobrej myśli. Myślałem, że status sie nie zmieni, a sie zmienil nan"kolejny etap". Dokladnie nie opisze co i jak z wiadomych wzgledow.
Kolejny raz powiem , nie róbmy gowno burzy , trzeba czekać , dojdzie albo nie , cierpliwość nas uratuje, a u kosmity można liczyć na reship.
Ludzie co Wam to daje, że piszecie mi paka stoi A mi się ruszyła ?
Nie mamy na to wpływu i huj.
Nie mamy na to wpływu i huj.
---------------------------------------------------------------------------
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Jeśli mój post pomógł Ci w jakiś sposób daj plusik Nic Cię on nie kosztuje
DragonJe DMT,
Daje im nadzieje i spokoj, wiec stosunkowo duzo. Inaczej sie czeka myslac, ze nie poszlo, a inaczej wiedzac, ze to tylko opoznienie. Mi sie zmienilo po paru dniach, co do firmy wysylkowej niepodobne, wiec sie stresowalem.
Daje im nadzieje i spokoj, wiec stosunkowo duzo. Inaczej sie czeka myslac, ze nie poszlo, a inaczej wiedzac, ze to tylko opoznienie. Mi sie zmienilo po paru dniach, co do firmy wysylkowej niepodobne, wiec sie stresowalem.