Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie

Profil sklepu: predatorRC

Status:
kabaleros
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 32

Nieprzeczytany post autor: kabaleros » 5 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

Bez zmian. Wyglada na to, ze firma dostawcza jest spalona bo widzi co lata. Miejcie na uwadze, ze to nie lata zwykla poczta, dewizą firm "szybszych i pewniejszych" od zwyllej poczty jest... bycie szybszym i pewniejszym. Problemem wydaje sie byc jedna konkretna firma.
W miedzyczasie bylo sporo dni pracujacych, sortownia nie stoi tak po prostu. Gdyby sobie robili wielkie przerwy w dni pracujace nikt by przez nie nie zamawial. Zamowienia swiateczne tez juz dawno poszły, jest tydzien po swietach.

Predator ma przerwe i pewnie jest rozebany psychicznie sytuacją i nie ma siły odpisywać. Albo i gorzej - zawinięty.
Coz, mi jeszcze przysługuje reship, ale dobrze jakby nie był nadany znowu tą samą firmą, bo sytuacja sie prawdopodobnie powtorzy.

W nowym roku mialo byc nowe pakowanie, moze to cos zmieni.

Status:
TenTamten
Psychonauta
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 57

Nieprzeczytany post autor: TenTamten » 5 lata temu

aras, ta moja wpadła jak nic pewnie jakiś ciśnieniowiec dzwonił do nich albo pisał.Graty

Status:
TenTamten
Psychonauta
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 57

Nieprzeczytany post autor: TenTamten » 5 lata temu

toro1986, jest szansa na dzisiaj jeszcze wariaty więc bądźmy dobrej myśli :)

Status:
toro1986
Dyletant
Newbie
Reputacja: 1

Nieprzeczytany post autor: toro1986 » 5 lata temu

Mi doleciał właśnie gołąb trzymam kciuki żeby i do was przyleciał pozdrawiam z fartem ave

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss
Reputacja: 3146

Nieprzeczytany post autor: Boss » 5 lata temu

ludzie nie dzwoncie to pogorszy sprawe tylko , ptaki maja duzo pracy dlatego sa przestoje z pakami ... spokojnie doleci napewno ale kiedy to nie wiem ;) :thumbup:
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
Zielu666
Ssak
Newbie
Reputacja: 10

Nieprzeczytany post autor: Zielu666 » 5 lata temu

kabaleros pisze:
5 lata temu
Zielu666, Polecam sie ogarnąć. Normalnie. Nie pierwszy raz przychodzi. Przeczytaj poradniki na stronie predatora, zobacz jakie sa opcje wysyłki. To prostsze niż się wydaje. Mamy nie pisac, to nje pisze. Potrzebny jest tylko mail.

predatorRC Wiadomo kiedy wyniki konkursu? Nigdy jeszcze nic nie wygrałem w zadnym konkursie, gdyby chociaz ta ostatnia pozycja 8-)
Skoro taki rozgarnięty jesteś to wytłumacz skąd kurier ma wiedzieć gdzie to dostarczyć. Bo yak się składa że pracuje w jednej z tych firm i wiesz co robimy z takimi paczkami? Otóż zwrot do nadawcy z powodu niepełnego lub braku jakiegokolwiek adresu. Co innego jak jest numer telefonu odbiorcy, wtedy się dzwoni. No, ale do Ciebie nie zadzwonimy w związku z czym anonimowo obejdziesz się smakiem.

Status:
kabaleros
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik

Zielu666, Co za typ. Powiedzialem wyraznie, ze dochodzily juz tak kilka razy. Zastanow sie, jak to mozliwe. Modzi powtarzaja, ze nie wolno pisac szczegolow dostarczania - nie ogarniasz i chcesz, zebym je pisal. Bezpieczne metody dostawy - nie ogarniasz.
Jeszcze nie mialem problemu zamawiajac w ten sposob, to nie moja pierwsza paka od preda, nigdy nigdzie nie musialem dzwonic.
Podpowiedz: jak zostawisz puste pola np. adresu to pred nawet nie nada paki, ale nie podanie adresu nie znaczy, ze go nie ma. Myśl.

----------

Wracajac do tematu: siedze i odswiezam ten tracking nerwowo co pare godzin. Wciaz nic.

Status:
ChemicznySzajs
Szczur
Newbie
Reputacja: 8

Nieprzeczytany post autor: ChemicznySzajs » 5 lata temu

aras, Ani jeden e-mail z mojej strony nie poleciał, wiesz może ktoś już kombinował i się podzieli wrażeniami bo jak lipka to fajnie było by wiedzieć, a jak nie to niech milczenie będzie również dobrym znakiem. Zadzwonić dało by radę niekoniecznie z tel, albo i z tel ale idzie na spalenie czy tam zmielenie. Ale czy nie musi być taki jak w zamówieniu żeby coś się dowiedzieć? Pewnie tak więc szkoda go będzie popsuć. W sumie tak sobie teoretycznie myślę i bez waszego tutaj szanownego doradznictwa żadnej akcji bym nie podjął, to wy tu może tęgie głowy wiecie co można pokombinowac a co nie, rozumiem sporo ludzi spamuje non stop gdzie się da stąd twoja reakcja.

ps. Głupie pierwsze wrażenie na forum ale tyle sobie mogłem zrobić co te posty popisać i ponarzekać z kompanami niedoli.

No nic popierdzieliłem sobie i od razu ulżyło, z fartem mordy, żeby każdy Sylwestra skończył z tyloma kończynami i paluchami co zaczynał, no chyba że przybędzie to też dobrze, dziwnie ale zawsze lepiej w tę stronę hehe.

Predi sorry za spam też się tam trzymaj ciepło gdziekolwiek cię kapsuła poniesie ty kocie, wiadomo że tu lipy nie było i nie ma tego jestem bardziej niż pewnym, klasa będzie jak zawsze tu nie mam wątpliwości.
Komu się chciało to czytać ma u mnie browara chyba, no i biedny mod sorry też ziomek/ziomalko.

Status:
Deadritsu
Szczur
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 9

Nieprzeczytany post autor: Deadritsu » 5 lata temu

ChemicznySzajs,
No niestety bywa i tak. Ja sobie pije winko i jakoś to będzie
Co poradzimy dzwoniąc tam?
Prawdopodobnie nic Ci ludzie z infolinii wiedza dokładnie tyle samo zwykle co my sami, bo patrzą w track.
Jedyne co mogą tam napisać, ale doskonale wiecie, że to jak nic zwróci uwagę na paczkę
Moim zdaniem pozostaje czekać i wyluzować, bo co da ten stres już?
Ja się stresowałam do piątku i miałam nadzieje teraz to już chyba bym spadła z krzesła jakby serio coś było XD bo wątpię
Nic czekamy tylko tyle się da zrobić
Trzymajcie się!

Status:
Knees
Dyletant
Newbie
Reputacja: 1

Nieprzeczytany post autor: Knees » 5 lata temu

Generalnie, jesteście udani w cholerę, na parę mailów wysłanych żaden odpowiedzi nie dostał, zerowy kontakt, trackingu również nie otrzymałem
Za to listonosz zapukał w drzwi I uraczył mnie Waszym pakunkiem. Byłem święcie przekonany, że będzie po sylwestrze. A tu taka miła niespodzianka.
Ludzie, poczekajcie cierpliwie z czasem dojdzie

Status:
HrabiaDickens
Blister
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 4

Nieprzeczytany post autor: HrabiaDickens » 5 lata temu

Golab wyladowal w 3 kamyki duze idealnie sylwester bedzie bombowy haha nigdy sie nie zawiodlem the only one! Szczesliwego Nowego Roku wszystkim by wam golebie dolatywaly

Status:
Zielu666
Ssak
Newbie
Reputacja: 10

Nieprzeczytany post autor: Zielu666 » 5 lata temu

kabaleros pisze:
5 lata temu
Zielu666, Co za typ. Powiedzialem wyraznie, ze dochodzily juz tak kilka razy. Zastanow sie, jak to mozliwe. Modzi powtarzaja, ze nie wolno pisac szczegolow dostarczania - nie ogarniasz i chcesz, zebym je pisal. Bezpieczne metody dostawy - nie ogarniasz.
Jeszcze nie mialem problemu zamawiajac w ten sposob, to nie moja pierwsza paka od preda, nigdy nigdzie nie musialem dzwonic.
Podpowiedz: jak zostawisz puste pola np. adresu to pred nawet nie nada paki, ale nie podanie adresu nie znaczy, ze go nie ma. Myśl.

----------

Wracajac do tematu: siedze i odswiezam ten tracking nerwowo co pare godzin. Wciaz nic.
Słuchaj, ja nie zostawiałem pustych rubryk, a i tak zdarzało się, że rakiety były bez numeru mieszkania i telefonu. I wiesz co? Zadzwoniłem gdzie trzeba po czym za 3 dni miałem przesyłki tu gdzie trafić powinny. Więc z łaski swojej nie pierdol, bo jak czytam te "anonimowe" wypociny oraz bzdury, że dzwonienie do firm kurierskich to jest coś niedopuszczalnego to mi się śmiać chce. Bo my kurwa mamy tyle paczek i tyle telefonów z reklamacjami i pytaniami o statusy, pretensjami o zaginięcia itd, że kurwa trafić w nielegale czy wartościowe przedmioty to jak trafić szóstkę. No chyba, że jakiś przećpany gimbus zadzwoni i zacznie się jąkać, ale jak mniemam to Ciebie nie dotyczy.

Status:
aras
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Gubernator
Reputacja: 753

Nieprzeczytany post autor: aras » 5 lata temu

ChemicznySzajs, wiesz co dzwonienie do kuriera NIC ci nie da. Tylko mozesz narobic przypalu i zwrocic uwage na siebie i paczke. Jak zatrzymali to itak Ci nie powiedza, co najwyzej dowiesz sie ze maja opoznienia. Nie przyspieszy to w zaden sposob niczego. Rozumiem cisnienie ale niestety nie ma w tej chwili wyjscia. Reklamacje jakby co itak sklada nadawca paczki a lament do kuriera niczego nie zalatwi.
Pozostaje poczekac pare dni a jak sie nie ruszy to napisac do Preda.
Wszystkiego dobrego zycze rowniez :)

Edit:
Widzicie powyzsze wpisy, mimo ze zawiecha to system smiga. Bez placzu cierpliwie czekac na niespodzianke :)
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!

Status:
kabaleros
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik

Siedze i ciagle wciskam Odśwież. Żyje złudzeniami.

Status:
magik469
Sniffiarz
Użytkownik
Reputacja: 13

Nieprzeczytany post autor: magik469 » 5 lata temu

Nigdy nie zawodzi jest ale dziwne bo żadna z tych na którą czekam... No dziwne. Jak u was nie ma nic to może być na miejscu w punkcie czy tam gdzieś...

Status:
ChemicznySzajs
Szczur
Newbie
Reputacja: 8

Nieprzeczytany post autor: ChemicznySzajs » 5 lata temu

aras, chyba pred mówił już kiedyś to nie sklep z cukierkami,ja dodam czasy stacjonarek i bezradnego państwa się skończyły. Jasne że będą problemy, jak w każdym tego typu i tych rozmiarów przedsięwzięciu. Się cieszcie że predi ma honor i markę której nie chce stracić bo buduje ja kawał czasu bo jak by zawinął mamonę i się gdzieś wygodnie ulokował albo was olał i robił to co robi dalej to byście dopiero kasztany dupami zgniatali ze złości, a chuja by wam to dało i tak. Chyba bezstresowo wychowani jazgoty jakieś tu robią albo typy co ostatnie PLN wydali na RC a teraz kupszal w gatach i postawa obronna. Kurier daje dupy ale człowiek który nie ma na tym kontroli i ma wolne (co jest w pizdu wyraźnie zaznaczone) już ma się zająć typkiem bo on powiedzmy 500zl wydał (a teraz ten typ powiedzmy x200) i on chce odpowiedzi na maila natychmiast (na 10 poprzednich z 2-3 dni też oczywiście). Nie osrajcie się na plecach czasem od tego jęczenia, spierdalać za przeproszeniem od typa z ulicy brać jak nie pasuje predi chuj wie co, zmieszane z chuj wie czym i serem z pod napleta dostaniecie. Chuja albo chujnie ogarniecie to po kolanach do króla będziecie wracać i prosić o łaskę.
Dupy dał kurier i po części my, czasem dopiero środki były tak późno dostępne albo zapominalscy co na ostatnią chwilę zamawiali, czy tam jakieś przejęcia nie istotne, dziwi mnie że jak ktoś się bawi w laboranta taki nieogarnięty jest, że myśli na serio, że to eBay czy inny szajs, więc za wszystko zjeba i wielkie halo bo klientela czeka. Tak i ja jak i reszta jak by nic nie dostała to nic by to nie znaczyło, a obroty firmy podejrzewam, że by nawet nie spadły, więc po jaka cholerę jakieś miałczenie na preda robicie i niepotrzebny ambaras (o tym że ktoś normalny będzie czekał teraz bo trzeba się przekopać przez stertę spamu), cpunixy wiecznie niezadowolone będą. Też bym wolał mieć niż czekać ale nie w tę stronę plujecie jadem.