Ostatni post z poprzedniej strony:
jutro chce zamowic pake, ale czytajac was mam pewne obawy czy dojdzie do przyszlego tyg.sa jakies problemy zamowieniami?
Profil sklepu: predatorRC
Ostatni post z poprzedniej strony:
jutro chce zamowic pake, ale czytajac was mam pewne obawy czy dojdzie do przyszlego tyg.Nie polecam, raczej mało prawdopodobne że paka w ogóle do ciebie dojdzie. Moim zdaniem sklep jest spalony, moja paka dotarła do ***** i w ****** stanęła w miejscu a jak zadzwoniłam na infolinię to powiedzieli mi że szukają paki bo prawdopodobnie się list przewozowy odkleił a po kolejnym telefonie na infolinię konsultant się wygadał że moją paczkę przejęły służby zewnętrzne więc mniemam że odpowiednie służby mają już na celowniku ten sklep i jak widzą tylko kto jest nadawcą to paczki przechwytują. Sklep jest moim zdaniem spalony. Ciekawe kiedy znów skasują mój post?Stauffenberg pisze: ↑5 lata temujutro chce zamowic pake, ale czytajac was mam pewne obawy czy dojdzie do przyszlego tyg.
sa jakies problemy zamowieniami?
Wiadomość moderatora
Wiadomość moderatora
5F-MDMB-2201 - nowy batch leci do nas, będziemy dodawać testerom do zamówien z kanną.
no staramy się odpowiadać na maile, ale tam zamiast coraz mniej to coraz więcej.
Reshipy jeszcze muszą poczekać.kolomolo88 pisze: ↑5 lata temupredatorRC, napisałem odnośnie mojej paki sprzed miesiąca i od tygodnia cisza... zerknij na @
Nowe wylatują normalnie ( w miarę ) , reshipy czekają na wysyłkę.Stauffenberg pisze: ↑5 lata temujutro chce zamowic pake, ale czytajac was mam pewne obawy czy dojdzie do przyszlego tyg.
Nie da się ogarnąc wszystkiego.Hoxed pisze: ↑5 lata temuPierwszym mailu chciałem się dogadać czy dostanę 100% zwrotu ale innym kurierem nie było na niego odpowiedzi, pomyślałem że pewnie mi się już nie należy ale pred wspomniał coś o 50% do następnego zamówienia chciałem się dogadać w ten sposób ale również brak odpowiedzi :/ no cóż trochę chujowo z twojej strony pred. Ale urazy długo nie będę trzymał
Jeśli paka miała lecieć na punkt odbioru to musisz nam na maila podać adres gdzie paka może polecieć.
NIE WYSYŁAMY RESHIPÓW KTÓRE WPADŁY BO KURWA NIE JESTEŚMY W STANIE .Centralny pisze: ↑5 lata temuNie polecam, raczej mało prawdopodobne że paka w ogóle do ciebie dojdzie. Moim zdaniem sklep jest spalony, moja paka dotarła do ***** i w ****** stanęła w miejscu a jak zadzwoniłam na infolinię to powiedzieli mi że szukają paki bo prawdopodobnie się list przewozowy odkleił a po kolejnym telefonie na infolinię konsultant się wygadał że moją paczkę przejęły służby zewnętrzne więc mniemam że odpowiednie służby mają już na celowniku ten sklep i jak widzą tylko kto jest nadawcą to paczki przechwytują. Sklep jest moim zdaniem spalony. Ciekawe kiedy znów skasują mój post?Stauffenberg pisze: ↑5 lata temujutro chce zamowic pake, ale czytajac was mam pewne obawy czy dojdzie do przyszlego tyg.
to samo, BYLY SWIETA, POTEM SYLWESTER, POTEM KOLEJNA SERIA WPADŁA.
a co to logika zrozumieć sytuację? ręce opadają dosłownie
ba... ale na to trzeba czasu
myślę, że nie dało się tego lepiej ująć!predatorRC pisze: ↑5 lata temuLUDZIE UŻYWAJCIE CZASEM MÓZGÓW, RESHIP RESHIPAMI, ALE PRZECIEŻ TEŻ MUSIMY OGARNAĆ SIE NA NOWO i na to potrzeba czasu.
ja to wiem, Ty to wiesz... ale ciśnieniowcy są wśród Nas (niestety)....
Nowe zamówienia wylatują normalnie .
Ten post ma wysoką reputację.