Ostatni post z poprzedniej strony:
zaczek571, no niestety tak jest ale kontaktu nie można im zarzucić,co do sklepu to fakt został zmieniony właściciel ale spokojnie wszystko wróci do normy i jeszcze ktoś wspomni moje słowo.Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
No to wiele wyjasnia, do tej pory nie bylo potrzeby produkowac sie na forum i zalatwiac to co pred robił droga mejlowa. Na razie kontakt zaden, jeden mejl od 3 grudnia, 20-stego i koniec. Czekam niecierpliwie, spamuje jak tu pisano, czego nigdy nie robilem.
Stracilem juz wszelka nadzieje.
Ps. Jeden post nic nie dowodzi, mam wkleic historie zamówien?
Stracilem juz wszelka nadzieje.
Ps. Jeden post nic nie dowodzi, mam wkleic historie zamówien?
Ja tam jeszcze przeczekam sytuacje:) na spokojnie żeby się nie wjebac:)
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
KsiadzPiotr, masz jednego posta. Pred nie wysyła do Polski zakazanych substancji.
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
W moim przypadku bylo okolo tygodnia opoznienia zanim polecialo, zakladam ze teraz jest podobnie lub nieco szybciej.
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
predatorRC, jak oficjalnie zaczniesz reshipować gołąbki sprzed świąt to napisz tu posta bo nie wiem czy mejla widzieliście
KsiadzPiotr, trzeba liczyć że gołąb doleci po ok 10 dniach, napewno nie wcześniej, Tak naprawdę to zajmuje dużo czasu, ale paki wylatuje, gołębie latają, obserwuj forum pewnie się sie dowiesz czy dalutaja, jeśli chcesz coś mieć na szybkości to narazie tu tak nie dostaniesz.
nie muszą, konto jes świeże bo straciłem możliwość zalogowania się na poprzednie, wbrew temu co myślisz przepalilem kilogramy kanna, pokarakem się nie raz a 100, w to też nie musisz wierzyć bo mój staż na forum na to wskazuje, a poważnie mowie i pod huj nie ładuje że kontakt miałem jak się o niego upomnialem,ale bez tragedii, przed świętami byłem tym szczęśliwcem co dostał pake i teraz tez jest na dobrej drodze do moich płuc...zaczek571 pisze: ↑4 lata temuRcbobynsky, Jakos nie przekonują mnie wypowiedzi osoby zarejestrowanej msc temu Kiedys prowadziły ten sklep osoby godne zaufania , po zmianie właściciela i ekipy wszystko zaczęło się jebać ... Te głupie pizdy zniszczyły marke ... Kiedys nie było tak ze odp dostawało sie tylko na wybrane wiadomosci , kontakt był bez zarzuty , to co ze sklepem było dogadane zawsze było zrealizowane. A teraz hahaha Jak bedzie sie miało farta paka dotrze , a jak nie to nawet jej nie wysla , nie odp na maile , mają wyjebane ... Że tez sprzedali sklep takim kurwą ... lepiej jakby go zamknęli , przynajmniej by tak marki nie oczernili .... .
Jaka jest minimalna wartość zamówienia nie licząc przesyłki ?
Zakrist,
i tak zanim nie przekroczysz bariery nie stworzysz zamówienia bezpiecznie możesz wyczuć jak uzyskasz limit to będzie nowe okno i dopiero je musisz wypełnić żeby zamówienie złożyć.
Także liczby nie będe podawał.
Powiem ci tylko że 2 tyg zanim będzie wysłane musisz czekać i tak więc masz czas żeby poznać tą liczbe ^^
Złożyłem zamówienie 13 dni temu żeby reship w tym był i czekam miałem coś wiedzieć do końca tyg.
Ale wciąż mam nadzieje że już jutro to ruszy
predatorRC, I pana preda też tu wspomne zapewne wiesz o które zamówienie chodzi,
wysłałem maila bardzo późną niedzielą.
i tak zanim nie przekroczysz bariery nie stworzysz zamówienia bezpiecznie możesz wyczuć jak uzyskasz limit to będzie nowe okno i dopiero je musisz wypełnić żeby zamówienie złożyć.
Także liczby nie będe podawał.
Powiem ci tylko że 2 tyg zanim będzie wysłane musisz czekać i tak więc masz czas żeby poznać tą liczbe ^^
Złożyłem zamówienie 13 dni temu żeby reship w tym był i czekam miałem coś wiedzieć do końca tyg.
Ale wciąż mam nadzieje że już jutro to ruszy
predatorRC, I pana preda też tu wspomne zapewne wiesz o które zamówienie chodzi,
wysłałem maila bardzo późną niedzielą.
ChicagoBulls, no ja już trochę tez czekam i myślałem nad nowym zamówieniem żeby reship przyspieszyć ale z tego co piszesz wiele to nie da
W okresie świątecznym czekałem z miesiąc bo pake wcięło no i reshio dolecial po Sylwestrze.
Jest jak jest.
Cierpliwie doczekałem sie.
Sranie w stołek i scam na forum nic nam nie pomoże.
Ale co ,zauważyłem to, ze teraz track się jakoś sprawniej aktualizuje
Jest jak jest.
Cierpliwie doczekałem sie.
Sranie w stołek i scam na forum nic nam nie pomoże.
Ale co ,zauważyłem to, ze teraz track się jakoś sprawniej aktualizuje
---------------------------------------------------------------------------
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Jeśli mój post pomógł Ci w jakiś sposób daj plusik Nic Cię on nie kosztuje
O scamie tu nikt nic nie mówi, nieuczciwości zarzucić się nieda!
Ale jak ktoś by miał zrobić największy scam w historii to chyba tylko pred ma takie zaufanie żeby zrobić to na taką skalę żeby jak zawsze być numberONE^^
Ale jak ktoś by miał zrobić największy scam w historii to chyba tylko pred ma takie zaufanie żeby zrobić to na taką skalę żeby jak zawsze być numberONE^^
Ja zamawiałem około miesiąc temu paka też stanęła w kraju z którego wychodziła a wpisując na stronie *** numer paki nie ma jej w systemie czyli padla a wartość zamówienia była 4 cyfrowa ale Panowie bądźmy cierpliwi to wszystko jest na globalną skale i setki osób składają zamówienia o które dopytują sie na mailu tu znów setki sr*jących sie typów wysyła po kilka mailów w tygodniu to żeby na to wszystko odpisać tam by chyba 50 osób całymi dniami musiało siedzieć nie dziwie się, że nie odpisują Zastanawiam sie tylko czy nie zmienić numeru telefonu i maila może uniknę przypału bo paczke zamówiłem na pi** ** swoje imie i nazwisko ze względu na to, że i tak u mnie w okolicy jest jeszcze 3 innych typów mających tak samo na imię i nazwisko chociaż jednak mogłem na jakiegoś Jana Kowalskiego zamawiać A też dlatego, że niemiłe panie z punktu nie rozumiem dlaczego wgl ale musisz okazać dowód co jest bez sensu jak mam numer ten do odbioru.. Fakt abyśmy zrozumieli preda bo nie dość, że po świętach, przypałach to i tak ogarnia w miarę ten zapierdol za co szacun Ja poczekam jeszcze kilka tygodni żeby mu jeszcze większego zapierdolu nie robić Cierpliwości Panowie
Wiadomość moderatora
*** nie podajemy nazw przewoźników