Gargameli, Paka leciała prawie miesiąc bez tracku nigdy nie zdarzyło mi się tyle czekać . Nigdy też nie miałem EKONOMICZNYM możliwe i pewnie przez to no ale nie mogę powiedzieć ,że jestem winny w 100% ponieważ vendor z góry pisze ,że nie da reshipu i z tego dnia wszystko doleciało oprócz mnie no to jeszcze bardziej byłem przekonany ,że nic nie doleci jednak doleciało i napisałem otwarcie ,że doleciało więc przyznałem się do zbyt pochopnej decyzji .
A co do tej sytuacji z
predatorRC, To jest już inna sytuacja ( czarno na białym )
-1 zamówienie nie doleciało reship też uznałem trudno zamówiłem 2 pake po krótkim czasie doleciała i doleciała pusta więc bardzo żałuję ,że doleciała ponieważ track się zgadza . Póki co czekam może jakoś się dogadam jak nie to trzeba zmienić vendora i tyle , tamta sytuacja mnie nauczyła ,że spamowaniem złą opinią nic nie zdziałam .
Dodam ,że ciężko sprawdzić czy pusta doleciała czy pełna w sumie tego się nie da sprawdzić jedyne co mogę powiedzieć to na ciśnieniu w dniu otrzymania paki jednemu z forumowiczów napisałem ,że pustak przyleciał bo zamówiliśmy mniej więcej w tym samym czasie i wymieniamy się jak sytuacja :/