Ostatni post z poprzedniej strony:
kabaleros, przecież wyśle w swoim czasie...Ludzie ogarnijcie się i dajcie mu żyć.Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Właśnie dlatego samemu nie dotykam rc, nigdy nie chciałbym się tak stoczyć żeby błagać o chemię.
priap, no jedyny ratunek to chyba Monar albo odwyk,ziomek pewnie ma 18 lat wnioskuję po pisaniu i takim podejściu .
Dodano po 1 minucie 18 sekundach:
Zakrist, a ja właśnie lubię samemu RC dotykać powiem tak jak ktoś wie w jakich dawkach czegoś używać to nic się nie stanie.Wiem sam po swoim przykładzie jak mnie 5f zdjęło od vipa
Dodano po 1 minucie 18 sekundach:
Zakrist, a ja właśnie lubię samemu RC dotykać powiem tak jak ktoś wie w jakich dawkach czegoś używać to nic się nie stanie.Wiem sam po swoim przykładzie jak mnie 5f zdjęło od vipa
Paka wyslana rowno ***** **** do mnie dotarla.Zawartosc sie zgadza,dodatek promocyjny jest,ilosci lekko zawyzone.Minus taki,ze przewoznik nie dostal od nadawcy mojego nr tel i maila,przez co musialem kombinowac z odbiorem.Ogolnie na plus i te wszystkie negatywne komentarze to chyba pisza gowniarze,ktorym.nnie udalo sie wyzebrac sampli. O jakosci nie pisze,bo testy przedemna.
Wiadomość moderatora
** nie pisz tak dokłądnych danych wysyłek!!!
priap, TenTamten, Zakrist,
hahahahaha, spokojnie, ja nie mam aż takiego ciśnienia na jakie to wygląda. Nie ma w srodku zadnych opio.
Robie dramę, bo chce pake, a jakbym nie robił to sie obawiam, że jeszcze bym z miesiąc czekał, a miało być już dawno.
W kazdym razie update: sytuacja rozwiazana, jest dobrze.
I nie jestem niestety młodzianem, bardzo bym chcial miec znowu 18 lat. kurła, jaki monar, u mnie nic nie było juz kolo 4 miesiace.
Boss,
1.5
hahahahaha, spokojnie, ja nie mam aż takiego ciśnienia na jakie to wygląda. Nie ma w srodku zadnych opio.
Robie dramę, bo chce pake, a jakbym nie robił to sie obawiam, że jeszcze bym z miesiąc czekał, a miało być już dawno.
W kazdym razie update: sytuacja rozwiazana, jest dobrze.
I nie jestem niestety młodzianem, bardzo bym chcial miec znowu 18 lat. kurła, jaki monar, u mnie nic nie było juz kolo 4 miesiace.
Boss,
1.5
Do mnie paka leci!!! predatorRC, pomału wraca! Bardzo dobrze ))
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
josiek, no wraca na pełnej kur... I bardzo dobrze ja też czekam na wiadomość od gołębi bo na ziemi galaktycznej już się coś tam dzieje
Ten post ma wysoką reputację.
Not sure, but think that I heard whiteLassegurra pisze: ↑4 lata temupredatorRC, Hi. Czy będzie to biały czy brązowy a-pihp
(Google translator)
Nie sraj żarem, wszystko poleci poniedziałek to pechowy dzień, więc tydzień zaczyna się dziś obiecałem to poleci, nosz chłopie
A co to znaczy? Później będziemy odpowiadac na maile, więc zapamiętam, tzn postaram się
Paka może lecieć bez numeru telefonu, ale mail jest wymagany, więc jak zwykle ( tak wnioskuje ) kurier wali w chuja i opowiada bredniejakmat123456 pisze: ↑4 lata temuPaka wyslana rowno ***** **** do mnie dotarla.Zawartosc sie zgadza,dodatek promocyjny jest,ilosci lekko zawyzone.Minus taki,ze przewoznik nie dostal od nadawcy mojego nr tel i maila,przez co musialem kombinowac z odbiorem.Ogolnie na plus i te wszystkie negatywne komentarze to chyba pisza gowniarze,ktorym.nnie udalo sie wyzebrac sampli. O jakosci nie pisze,bo testy przedemna.
Może czas wprowadzić wymagany prefix kraju przy numerach telefonu, bo może tu leży błąd.
Napisz na maila i sprawdzimy czy był numer czy nie, jak nie to oddam Ci ręke
A tu coś zamiast wtorkowych minimalnych stu złotych - jakiś kompromis
ONE AND ONLY
predatorRC, skoro masz czas udzielać się na forum to może byś na maile odpisywał?
No ile można czekać :/
No ile można czekać :/