Ostatni post z poprzedniej strony:
magik469, chyba gdzieś tam jest info, że nie.Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
NIE ŁĄCZĄ SIĘ!!
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
Gołąbek który się jeszcze zdołał załapać na 100% reshipu przyleciał z jakże radosną nowiną w swoich wnętrznościach, predzior jednak wciąż the one and only, nic tylko respekt czuć
no teraz po niecałym tygodniu juz przyszło co miało przyjść, zero nerwów czy przypału, widocznie trzeba celować z zamówieniem w okres jak jest mniejszy ruch i wtedy wszystko hula jak trzeba, jakość oczywiście 1 klasa
predatorRC, beda w tym tyg pillsy 1p-lsd 150mcg?
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
Ziomalcmc, Przed delegalizacja pod koniec 2018 , śmiało było można zamawiać na chatę . to były czasy ehhh...
NIE CHCE KURWA DO OŚRODKA ,VIXA ZJADA MNIE OD ŚRODKA .Wszystko co zostało przez ze mnie opisane , jest fikcją , to tylko wytwory mojej chorej wyobraźni ;)
OK bo wielu do mnie pisze itp!
PROSZĘ PAMIĘTAĆ - JEST NOWY OPERATOR RAKIET! I TYM OPERATOREM WSZYSTKO ŚMIGA MEGA SZYBKO!
Jak ktoś upiera się na starego - to pred musi się nieźle nagimnastykować żeby tam przeszło!!! Wtedy nie dziwcie się że paki latają długo!
Proszę też pamiętać, że wszystko ruszyło tak gdzieś od 2-3 tygodni! Jak ktoś zamówił coś wcześniej - dalej to wszystko będzie wolno szło!
PROSZĘ PAMIĘTAĆ - JEST NOWY OPERATOR RAKIET! I TYM OPERATOREM WSZYSTKO ŚMIGA MEGA SZYBKO!
Jak ktoś upiera się na starego - to pred musi się nieźle nagimnastykować żeby tam przeszło!!! Wtedy nie dziwcie się że paki latają długo!
Proszę też pamiętać, że wszystko ruszyło tak gdzieś od 2-3 tygodni! Jak ktoś zamówił coś wcześniej - dalej to wszystko będzie wolno szło!
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
Witam wujku Predi ... Mam pytanie nie umie się doprosic swojego zamówienia nie wiadomo co zanim jest ..pisze i pisze a odpowiedzi brak drugi tydzień.... Tak wszystko fajnie chula albo grają w ch..... Proszę o maila wujku Predi......z fartem mordeczki.....
Cacper, To chyba jakiś nie fart masz
Przed piątkiem kontakt był momentami niesamowity
Pisz 2 maile dziennie jak nie masz odp a powinna sie ukazać
Przed piątkiem kontakt był momentami niesamowity
Pisz 2 maile dziennie jak nie masz odp a powinna sie ukazać
"Załóż buty do golfa, bo nie wyjdziemy stąd żywi."
Albo mnie kochasz albo nienawidzisz
Albo mnie kochasz albo nienawidzisz
Ja to już nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Najpierw zestrzelone rakiety, a teraz kiedy już rakieta moja leci, to poza sprawdzeniem na mapie gdzie ona jest nie ma z nią żadnej innej łączności, ani możliwości aby przekierować ją na inne odpowiednie lądowisko czy też Parcel poprzez stronę przewoźnika. Nie wiem już, czy to wina sklepu i opcji ich wysyłki, czy też przewoźnika. Pomimo wpisania prawidłowych danych, na które rakieta była wysyłana i próbie zmiany jej lotu, nie było możliwe zmienić jej lotu, ponieważ wyskakuje "błąd danych". Tak samo nie dostaje się żadnego info o próbie dostarczenia paki, ani na podany nr tel, ani mail a dowiedziałem się o takiej próbie dopiero, kiedy sam to sprawdziłem sobie na stronie. Kiedy zainterweniowałem na stronie w sprawie przekierowania, to otrzymałem odpowiedź że nie ma możliwości przekierować na parcel. To się już zaczyna robić kabaret z tymi wysyłkami, a obecną ich jedyną formę jaka jest dostępna podsumuje tak, że albo zamawiasz dokładnie na ten adres na którym odbierzesz przesyłkę na faktyczne dane, czyli wersja dla Kamikaze, albo lepiej darować zamawianie w ogóle, przynajmniej do czasu kiedy będzie dostępna inna forma wysyłki ze sklepu. Zamówiłem teraz małe zamówienie które miało przyjść razem z reshipem. Całe szczęście, że nie zamówiłem więcej, ponieważ status paczki jest teraz "zwrot do nadawcy" gdyż ja jej nie odbiorę siedzibie, bo nie mam żadnych kwitów na to, na które wydaliby mi tą paczkę. Szczerze napiszę, że mam już pomału dość tych wiecznych kłopotów, czy to z częstymi opóźnieniami, z bardzo częstymi wpadkami rakiet, teraz z brakiem możliwości przekierowania. Rakieta będzie teraz w drodze powrotnej i mam nadzieję, że nie rozsypie się po drodze gdzie nie powinna, a mój nowy komplet danych znowu trzeba zniszczyć i to po tak krótkim czasie do poprzedniego
Warto być uczciwym, choć nie zawsze się opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.
U mnie rakieta szczesliwie dotarla z cala oczekiwana zaloga. Chyba jedyne na co warto zwrocic uwage to ze czas grzania silnikow juz po odpaleniu byl bardzo dlugi az do delikatnego przegrzania zbroi w czesci zadniej No ale wyladowalo i stygnie. Ciezko mi sie wypowiadac na temat pakowania bo nie bylem do konca na biezaco ostatnimi czasy a jedna jaskolka wiosny nie czyni czy jakos tak No ale, choc nie potrzebowalem zadnych narzedzi budowlanych by dobrac sie do zawartosci to i nie przyszlo w worku z biedry
Próbowałeś pójść do punktu i odebrać podając nr paczki i ewentualnie imię i nazwisko na które była wysłana?mss5mdc pisze: ↑4 lata temuJa to już nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Najpierw zestrzelone rakiety, a teraz kiedy już rakieta moja leci, to poza sprawdzeniem na mapie gdzie ona jest nie ma z nią żadnej innej łączności, ani możliwości aby przekierować ją na inne odpowiednie lądowisko czy też Parcel poprzez stronę przewoźnika. Nie wiem już, czy to wina sklepu i opcji ich wysyłki, czy też przewoźnika. Pomimo wpisania prawidłowych danych, na które rakieta była wysyłana i próbie zmiany jej lotu, nie było możliwe zmienić jej lotu, ponieważ wyskakuje "błąd danych". Tak samo nie dostaje się żadnego info o próbie dostarczenia paki, ani na podany nr tel, ani mail a dowiedziałem się o takiej próbie dopiero, kiedy sam to sprawdziłem sobie na stronie. Kiedy zainterweniowałem na stronie w sprawie przekierowania, to otrzymałem odpowiedź że nie ma możliwości przekierować na parcel. To się już zaczyna robić kabaret z tymi wysyłkami, a obecną ich jedyną formę jaka jest dostępna podsumuje tak, że albo zamawiasz dokładnie na ten adres na którym odbierzesz przesyłkę na faktyczne dane, czyli wersja dla Kamikaze, albo lepiej darować zamawianie w ogóle, przynajmniej do czasu kiedy będzie dostępna inna forma wysyłki ze sklepu. Zamówiłem teraz małe zamówienie które miało przyjść razem z reshipem. Całe szczęście, że nie zamówiłem więcej, ponieważ status paczki jest teraz "zwrot do nadawcy" gdyż ja jej nie odbiorę siedzibie, bo nie mam żadnych kwitów na to, na które wydaliby mi tą paczkę. Szczerze napiszę, że mam już pomału dość tych wiecznych kłopotów, czy to z częstymi opóźnieniami, z bardzo częstymi wpadkami rakiet, teraz z brakiem możliwości przekierowania. Rakieta będzie teraz w drodze powrotnej i mam nadzieję, że nie rozsypie się po drodze gdzie nie powinna, a mój nowy komplet danych znowu trzeba zniszczyć i to po tak krótkim czasie do poprzedniego
Jakim trzeba być człowiekiem niemyślącym (to nie jest do żadnego z was koledzy) żeby wysyłać pakę nie uzgadniając wcześniej z lokalnym kurierem... ze taka paka będzie szła!!!
Przecież w firmach kurierskich - często jest tak, że kurierzy doskonale wiedzą kto gdzie mieszka ! Dlatego najprawdopodobniej - kurier odbierając paki na sortowni, powiedział wprost " kurwa tam nikt taki nie mieszka"!
Czytajcie nasze poradniki BHP!!!! Bo czytanie NIE BOLI.
Zanim zamówicie - ustalcie, złapcie kuriera, dowiedzcie się kto jeździ. Weźcie numer zadzwońcie, powiedzcie że będzie szła taka paka na takie dane!
A nie teraz płaczecie!
UWAGA - DANE WPISUJCIE BEZ POLSKICH LITER ŚĆŹÓŁ
Dodano po 3 minutach 19 sekundach:
mss5mdc, to ty pisałeś, sorka. Ale Przeczytaj co napisałem. W przypadku nowego operatora rakiet, trzeba wcześniej z nimi ustalić. BO tam kurierzy lubią robić samowolkę i jak wiedzą że ktoś pod tym adresem nie mieszka - to pakę odsyłają.
Dobrze jest zamawiać czasami na domy towarowe albo miejsca gdzie jest dużo firm!
mss5mdc, Tutaj akurat predi jest chuja winny , to ty zle ja zaadresowałes
o takich rzeczach mysli sie zanim rakieta zostanie nadana .
spróbuj jeszcze raz wpisać dane . Pamietaj ze mozlie nawet jest ze nie dodałeś +48 przed nr telefonu lub zmieniłeś wielkość małej lub duzej litery wiadomo w czym
najlepiej przekopiuj dane z strony sklepu . wtedy bedziesz miał pewność
o takich rzeczach mysli sie zanim rakieta zostanie nadana .
spróbuj jeszcze raz wpisać dane . Pamietaj ze mozlie nawet jest ze nie dodałeś +48 przed nr telefonu lub zmieniłeś wielkość małej lub duzej litery wiadomo w czym
najlepiej przekopiuj dane z strony sklepu . wtedy bedziesz miał pewność
Sama czekam na zaległe zamówienie. To może po kolei.
1. Na stronie nie ma żadnego info jakim przewoźnikiem są realizowane wysyłki - wiem, że to ze względu bezpieczeństwa. Ale skoro vendor nie odpisuje na maile to jak niby mam ustalić czy w moim mieście jest wogóle punkt takiego przewoźnika albo jaki kurier jeździ? Nie da się tego zaplanować przed złożeniem zamówienia.
2. Po zatrzymaniu tylu paczek ja mss5mdc akurat rozumiem bo chłopak zadbał o siebie, podał fejkowe imie i nazwisko, kurier do niego nie przyjechał albo przyjechał i nie zadzwonił więc ma teraz problem - bo jeśli firma kurierska nie ma punktów odbioru tylko oddział to na 99% będą chcieli od niego dowód osobisty. Już z poprzednim przewoźnikiem u mnie tak było, że jak paczka nie trafiła do pickup i trzeba było jechać po nią do oddziału lokalnego to zawsze weryfikowali tożsamość (a w pickup czy u kuriera mieli to w dupie i wydawali paczke po podaniu pin).
Jeśli jest faktycznie taki problem z tymi dostawami, jedni piszą że mogą przekierować, inni piszą że nie mogą przekierować, a jeszcze inni piszą że wogóle nie mają żadnego wglądu do swojej rakiety (poza trackingiem) to niech się vendor pofatyguje i napisze konkretną instrukcje dla swoich klientów. Płacisz 75zł za wysyłkę a nie masz zupełnie żadnych informacji czym to poleci i jak to logistycznie zaplanować.
1. Na stronie nie ma żadnego info jakim przewoźnikiem są realizowane wysyłki - wiem, że to ze względu bezpieczeństwa. Ale skoro vendor nie odpisuje na maile to jak niby mam ustalić czy w moim mieście jest wogóle punkt takiego przewoźnika albo jaki kurier jeździ? Nie da się tego zaplanować przed złożeniem zamówienia.
2. Po zatrzymaniu tylu paczek ja mss5mdc akurat rozumiem bo chłopak zadbał o siebie, podał fejkowe imie i nazwisko, kurier do niego nie przyjechał albo przyjechał i nie zadzwonił więc ma teraz problem - bo jeśli firma kurierska nie ma punktów odbioru tylko oddział to na 99% będą chcieli od niego dowód osobisty. Już z poprzednim przewoźnikiem u mnie tak było, że jak paczka nie trafiła do pickup i trzeba było jechać po nią do oddziału lokalnego to zawsze weryfikowali tożsamość (a w pickup czy u kuriera mieli to w dupie i wydawali paczke po podaniu pin).
Jeśli jest faktycznie taki problem z tymi dostawami, jedni piszą że mogą przekierować, inni piszą że nie mogą przekierować, a jeszcze inni piszą że wogóle nie mają żadnego wglądu do swojej rakiety (poza trackingiem) to niech się vendor pofatyguje i napisze konkretną instrukcje dla swoich klientów. Płacisz 75zł za wysyłkę a nie masz zupełnie żadnych informacji czym to poleci i jak to logistycznie zaplanować.
W ostatnim tygodniu otrzymałem paczkę zawierającą produkty wchodzące w skład zamówienia z grudnia, które wówczas nie zdołało dotrzeć do adresu docelowego. Masa odczynników okazała się tożsama z ilościami, za które zapłacono. Czas od nadania przesyłki do jej dostarczenia był krótszy od pięciu dni roboczych.
Ciekawymi czasami były te, kiedy w postaci aukcji w ramach najpopularniejszej polskiej platformy transakcyjnej, mianowicie Allegro.pl, całkowicie legalnie sprzedawano mefedron.