Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie

Profil sklepu: predatorRC

Status:
wojtasck
Ssak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 19

Nieprzeczytany post autor: wojtasck » 5 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

kobolt1one pisze:
5 lata temu
Przypadkiem mam w ręku gazetę wyborczą z dzisiejszą data,ktoś czytał? V. Zdecydowanie ma problemy Panowie i chyba trochę trzeba dac na luz.
Kolejny. Ile razy jeszcze? Tamten koleś sprzedał ten sklep 1,5 roku temu.

I chuj. Kolejne paki stoją. Już nie one ani only. Przestaje polecać. Zniknijcie na pół roku, zmieńcie nazwe.
"Takich kwasów już nie produkują"
tekst zasłyszany przypadkowo na tripie

Status:
Jarajsqn
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 41

Nieprzeczytany post autor: Jarajsqn » 5 lata temu

Dziabie nas na hajs I tyle
:D Stary Wyga jeszcze na forum trochę śmiga :D

Status:
Madzia85
Ssak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 6

Nieprzeczytany post autor: Madzia85 » 5 lata temu

I przypadkowo raz na jakiś czas dla niby uwiarygodnienia wysyla przesylki ktore docieraja? hmmm

Status:
LiquidStranger
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 20

Nieprzeczytany post autor: LiquidStranger » 5 lata temu

Krotko mowiac ja zaluje przejebanej forsy, ktora moglem wydac na cos porzadnego w darknecie : ) i bez przypalu zadnego

Ciezko juz nie wierzyc w to ze robia to celowo i maja w dupie klientow. Pozostaje nam czekac tylko na legendarne juz "Przy nastepnym zamowieniu zrobimy reship" XD
Konto użytkownika i postać przez niego kreowana jest wyłącznie wymysłem autora
Treść postów to fikcja literacka niepoparta żadnymi prawdziwymi przeżyciami

Status:
MaVPL
Narkotykacz
Newbie
Reputacja: 60

Nieprzeczytany post autor: MaVPL » 5 lata temu

LiquidStranger, taki chuj a nie następne zamówienie, reship albo zwrot BTC. A stare rakiety niech sobie odbiorą od rakietowego.

Status:
Madzia85
Ssak
Awatar użytkownika
Użytkownik

Już widzę jak na to idzie...

Taaak następne zamówienie - które tez nie dojdzie. Taki chuj...

szkoda tylko że był jedynym V z pewnymi substancjami na stanie

Status:
yalasek
Odkurzacz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 321

Nieprzeczytany post autor: yalasek » 5 lata temu

Zwrot btc :mrgreen:

Jeżeli tak to ja też poproszę zwrot
Yalasek to postać fikcyjna cel jego stworzenia nie został jednak nigdy odkryty ani potwierdzony.

Status:
PajakLeon
Szczur
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 16

Nieprzeczytany post autor: PajakLeon » 5 lata temu

Zwrot BTC :lol:

Chcecie frytki do tego? ;)

Nie zrozumcie mnie źle - szczerze życzę powodzenia w roszczeniach, ale jakoś tego nie widze :roll:

Status:
predatorRC
Legendarny kosiarz ścieżek
Awatar użytkownika
Pred
Reputacja: 2034

Nieprzeczytany post autor: predatorRC » 5 lata temu

Nie chce mi się czytać Waszych wypocin.

Połowa to spierdolone teorie spiskowe.

Wypierdalać na darknet płacić więcej ( wysyłają mniej paczek - mniejszy przypał )

Zamawiacie sami wiecie dokąd i potem zaskoczeni, że paki wpadają.

A wyborczej to podziękujemy za reklamę, typa powinęli i z więzienia napierdala smsy z telefonu którego nie udało mu się kupić. Takie kurwa bzdety, że ja pierdole

W grudniu BARANY to wjebało tyle pak, że nie dało rady inaczej . nowe zam albo czekaj

teraz nie wiemy kurwa co dalej bo tracki się aktualizują dzisiaj, jedna partia stoi, nowy tydzień, nowa wysyłka, zmiany - zobaczymy..

a te dzbany co piszą pierdu pierdu wielcy biznesmeni niech zawsze liczą na wpadki a nie kurwa zawsze winny pred wy kurwa zasrańce. fajnie jak prawie za darmo i z gratisami - wtedy nikt nie narzeka.

zaklamani pseudo handlarze .

I WINA LEŻY PO STRONIE MARKI I TEGO ZJEBANEGO KRAJU BO WSZĘDZIE DOLATUJĄ PAKI TYLKO TAM CO JAKIŚ CZAS JAKIŚ KURWA ZONK

Normalni pisać na maila - nie mamy zamiaru tego rzucać, więc rozwiązanie jakieś na 100% się znajdzie.
ONE AND ONLY

Status:
OralCmcIsGood
Ssak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 10

Nieprzeczytany post autor: OralCmcIsGood » 5 lata temu

predatorRC pisze:
5 lata temu
Nie chce mi się czytać Waszych wypocin.

Połowa to spierdolone teorie spiskowe.

Wypierdalać na darknet płacić więcej ( wysyłają mniej paczek - mniejszy przypał )

A wyborczej to podziękujemy za reklamę, typa powinęli i z więzienia napierdala smsy z telefonu którego nie udało mu się kupić. Takie kurwa bzdety, że ja pierdole

W grudniu BARANY to wjebało tyle pak, że nie dało rady inaczej . nowe zam albo czekaj

teraz nie wiemy kurwa co dalej bo tracki się aktualizują dzisiaj, jedna partia stoi, nowy tydzień, nowa wysyłka, zmiany - zobaczymy..

a te dzbany co piszą pierdu pierdu wielcy biznesmeni niech zawsze liczą na wpadki a nie kurwa zawsze winny pred wy kurwa zasrańce. fajnie jak prawie za darmo i z gratisami - wtedy nikt nie narzeka.

zaklamani pseudo handlarze .

I WINA LEŻY PO STRONIE MARKI I TEGO ZJEBANEGO KRAJU BO WSZĘDZIE DOLATUJĄ PAKI TYLKO TAM CO JAKIŚ CZAS JAKIŚ KURWA ZONK

Normalni pisać na maila - nie mamy zamiaru tego rzucać, więc rozwiązanie jakieś na 100% się znajdzie.
dopiero północ , poczekamy zobaczymy , trzymam kciuki pred ze te loty doleca :D one the only
Jeśli się wyróżniasz, jesteś znienawidzony przez innych.

Status:
predatorRC
Awatar użytkownika
Pred

Cactus1234 pisze:
5 lata temu
Generalnie to rozwala mnie trochę mentalność tego V:
>no chłopy jest tak jak mowicie, jest przypał bo paki chyba wpadły
>ale spokojnie, łapcie promocje na nowe zamówienia
X D
Bo mamy klientów w całej eu? i tylko w jednym jest problem?
co zrobimy jak paka wpadła? mamy Ci wieniec wysłać?
Jarajsqn pisze:
5 lata temu
Dziabie nas na hajs I tyle
hehehe jak zawsze :D
Madzia85 pisze:
5 lata temu
I przypadkowo raz na jakiś czas dla niby uwiarygodnienia wysyla przesylki ktore docieraja? hmmm
dokładnie i tylko teraz nagle wszyscy o tym piszą bo od stycznia było normalnie.
ONE AND ONLY

Status:
Madzia85
Ssak
Awatar użytkownika
Użytkownik

predatorRC, Również jestem dobrej myśli i wstrzymuje się dwa-trzy dni. Po tym czasie napisze na maila co wam się udało ustalić i znaleźć jakieś rozwiązanie

Status:
LiquidStranger
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 20

Nieprzeczytany post autor: LiquidStranger » 5 lata temu

predatorRC pisze:
5 lata temu

To ja sie w takim razie wypowiem za siebie

Moze ponioslo mnie w jedna strone. Zeby byc w porzadku, nie bede ukrywac. Rok temu przesylka doszla pusta, to otrzymalem reship wzglednie szybko i byl on 100%

Nie jestem zly na wasza polityke, a reshipow w teorii wcale nie musielibyscie robic. Prawda jest, ze wychodzicie czesto przychylnie w strone klienta

Uwazam, ze ludzie sa rozgoryczeni (W tym ja) z powodu pakowania, ktoremu nie poswiecacie zadnej uwagi. Ludzie was prosza, a nic sie nie zmienia. Ja rozumiem, jestescie na celowniku, duzo klientow, duze szanse na wykrycie, ale czy cos z tym robicie?

W koncu zostawiamy u was swoje pieniadze, mamy prawo oczekiwac uslug adekwatnych do ceny, prawda? Nawet nie wzgledem towaru, a wlasnie transportu, ktorego koszt podnosil sie juz kilka razy od momentu kiedy zmieniliscie swoja lokalizacje

Paradoksalnie kiedy dzialaliscie w kraju ojczystym, mieliscie o wiele lepsze pakowanie

Nie mowie tego po zlosci, kazdy by chcial, aby obie strony byly zadowolone

I koniecznie nowego przewoznika ogarnac. To nie jest tak, ze jest ciezki do rozkodowania, on jest po prostu zjebany, biorac pod uwage liczbe sortowni ktore odwiedza po drodze, jak i zjebany tracking. Kod PIN ktory ponoc zapewnia ich usluga nie przychodzi czesto uzytkownikom na telefon
Konto użytkownika i postać przez niego kreowana jest wyłącznie wymysłem autora
Treść postów to fikcja literacka niepoparta żadnymi prawdziwymi przeżyciami

Status:
predatorRC
Awatar użytkownika
Pred

LiquidStranger pisze:
5 lata temu
predatorRC pisze:
5 lata temu

To ja sie w takim razie wypowiem za siebie

Moze ponioslo mnie w jedna strone. Zeby byc w porzadku, nie bede ukrywac. Rok temu przesylka doszla pusta, to otrzymalem reship wzglednie szybko i byl on 100%

Nie jestem zly na wasza polityke, a reshipow w teorii wcale nie musielibyscie robic. Prawda jest, ze wychodzicie czesto przychylnie w strone klienta

Uwazam, ze ludzie sa rozgoryczeni (W tym ja) z powodu pakowania, ktoremu nie poswiecacie zadnej uwagi. Ludzie was prosza, a nic sie nie zmienia. Ja rozumiem, jestescie na celowniku, duzo klientow, duze szanse na wykrycie, ale czy cos z tym robicie?

W koncu zostawiamy u was swoje pieniadze, mamy prawo oczekiwac uslug adekwatnych do ceny, prawda? Nawet nie wzgledem towaru, a wlasnie transportu, ktorego koszt podnosil sie juz kilka razy od momentu kiedy zmieniliscie swoja lokalizacje

Paradoksalnie kiedy dzialaliscie w kraju ojczystym, mieliscie o wiele lepsze pakowanie

Nie mowie tego po zlosci, kazdy by chcial, aby obie strony byly zadowolone

I koniecznie nowego przewoznika ogarnac. To nie jest tak, ze jest ciezki do rozkodowania, on jest po prostu zjebany, biorac pod uwage liczbe sortowni ktore odwiedza po drodze, jak i zjebany tracking. Kod PIN ktory ponoc zapewnia ich usluga nie przychodzi czesto uzytkownikom na telefon
Trochę mnie poniosło, ale wkurwia jak nagle wszyscy są na NIE

Co do pakowania to były jakieś zmiany, a jak oczekujecie pakowania w coś to trzeba podnieść limit, żeby opłacało się to pakować bo 75 zł to tak akurat wysyłka + pakowanie. i przy tym zmniejszyć ilość pak - czyli wielkość tarczy.

Jutro napiszę więcej, specjalnie na nowo się zalogowałem, bo mnie gryzł ten nasz post, ale jak już go cytujecie to chuj, niech zostanie ;)

dobranoc
ONE AND ONLY

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss
Reputacja: 3169

Nieprzeczytany post autor: Boss » 5 lata temu

Czas zmiany.
1 zmiana kraju
2 zmiana pakowania
3 zmiana nazwy sklepu
I wtedy można liczyć że będzie lepiej bo teraz ciężko. Ale ja tu tylko sprzątam :mrgreen:
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
dupaBlada
Blister
Newbie
Reputacja: 1

Nieprzeczytany post autor: dupaBlada » 5 lata temu

Zamawiajac poza policyjny kraj, 10+ razy nie mialem problemu z przesylka.
Starym czy nowym kurierem oraz poprzednim ekpressem.
Nie chce wyjsc na naganiacza, ale moze ktos z poza granic tez potwierdzi ze wszystko przewaznie lata?

predatorRC, trzeba bylo dac wiecej kasy za glowe polityka, aby skutecznie wyrwac chwasta :E