Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie

Profil sklepu: predatorRC

Status:
Yena1989
Szczur
Newbie
Reputacja: 4

Nieprzeczytany post autor: Yena1989 » 4 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

Drogi Predzie zaginęła moja paczka dojechala do mojego kraju i sluch zaginął pisze do ciebie juz ponad tydzien i cisza tylko ty mozesz cos zdziałać. Bedziesz dalej olewal starych i stalych klijentow ? Moj e mail to jenefer_kamikaze mam nadzieje ze bedziemy sie szanowac bo to chodzi o kase pozdro

Status:
kej
Dopaminator
Awatar użytkownika
Serce Roju
Reputacja: 540

Nieprzeczytany post autor: kej » 4 lata temu

Panie kosmito co z tym hometem?
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem

Status:
predatorRC
Legendarny kosiarz ścieżek
Awatar użytkownika
Pred
Reputacja: 2033

Nieprzeczytany post autor: predatorRC » 4 lata temu

kej pisze:
4 lata temu
Panie kosmito co z tym hometem?
Pierw Isopropylphenidate hydrochloride i 3-FPM
ONE AND ONLY

Status:
Legend
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 1490

Nieprzeczytany post autor: Legend » 4 lata temu

predatorRC, Ha i wróciłeś do nas :)

Jak obecne 3CMC BIG ? Jakaś nowa dostawa? Czy dalej to samo co było ?
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!

Status:
predatorRC
Awatar użytkownika
Pred

josiek pisze:
4 lata temu
Jak obecne 3CMC BIG ? Jakaś nowa dostawa? Czy dalej to samo co było ?
yyyy była nowa dostawa, ale tego samego :E :E :E :E
a to co było to pewnie teraz zielone ludziki zajebały i testują, dlatego ustawy nocami przechodzą :problem: :E
ONE AND ONLY

Status:
fadadas
Blister
Newbie
Reputacja: 0

Nieprzeczytany post autor: fadadas » 4 lata temu

a coś o 3-fpm, 6-apb?

Status:
magik469
Sniffiarz
Użytkownik
Reputacja: 13

Nieprzeczytany post autor: magik469 » 4 lata temu

Mi się wydaje że takie info dla tego kiki. Nie oblatany złoży zamówienie i oplaci powyżej 50g a tak po h.. po takich przypalach to mniej publicznie

Status:
PajakLeon
Szczur
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 16

Nieprzeczytany post autor: PajakLeon » 4 lata temu

kiki84 pisze:
4 lata temu
nie ma szans ze mi odpowiec na ten jedyn postem o którym pisałeś?
Bez urazy ale obawiam się że nie - biorąc pod uwagę że jak sam pisałeś, jesteś w temacie kompletnie zielony, równie dobrze mógłbym próbować napisać nowele. A już prawie na pewno skonczyłoby się to podobnych rozmiarów "utworem" ;) Poruszane przez Ciebie aspekty (jak bezpiecznie zamówić/odebrać, bitcoin itp) mają swoje osobne tematy, nieraz po kilkanaście stron postów. Nie mam czasu, a szczerze mówiąc również chęci, by powtarzać rzeczy wielokrotnie już poruszane. Dodatkowo uważam że każdy "świeżak" powinien sam zapoznać się ze wspomnianymi przeze mnie działami dla własnego dobra. Kto wie - może nawet uznasz że to niewarte zachodu i nie wkroczysz na ten cienki lód :twisted:

Na koniec - nie drażnijmy Gargameli, kontynuując offtop w tym temacie. Poczytaj dedykowane działy a w razie problemów ze zrozumieniem, zadawaj podobne pytania tam gdzie ich miejsce. Pozdrawiam! :wave:

Status:
kiki84
Ssak
Newbie
Reputacja: 1

Nieprzeczytany post autor: kiki84 » 4 lata temu

PajakLeon, ja jestem nowy w sprawie RC ale przes 28 lat mieszkałem w innym ciepłym kraju i taki nowiciuś nie jestem,tylko że troche przesadziłem w tym innym kraju i mi wysłali do polski żeby się uspokoić,powiecmy taki "detox" ja zawsze na ulice kupowałem tak że teraz zamawiać zabawki online to nie wiem nawet skąt zacząć.Prubowałem czytać te wszystkie postów jak bezpiecznie zamawiac,ale słąbo zrozumiałem bo niu umie czytać po polsku.Chyba możeś mi pomagać tylko na jedną łatwą sprawe,czy w tym momecie jest ok u predi czy lepjei nic tam nie dotykac naraże? Bo słyszałem że teraz jest ok i potem inni mówią że jest lipa,tak u preda co mi poradziś,zostawic go na chwile czy ogólnie jest już ok? Dzieki wielkie za pomoc.Pozdrawiam

Status:
Banstuff
Szczur
Newbie
Reputacja: 12

Nieprzeczytany post autor: Banstuff » 4 lata temu

predatorRC,

PROGRESS
Nareszczcie kontakt mailowy niemalże natychmiastowy(chyba narobiłeś dodatkowych kosmitów pomocników bo wyjątkowo sprawnie wszystkio idzie) i track w następnym dniu aż nie wierzę ! Wysłałem wiele maili (spam wiem ,wiem ) i na wszystko otrzymnałem odpowiedzi o dziwo nawet na te mniej kulturalne :) Jeżeli chodzi o bierzące rakiety to POLECAM ! Zaległości ze ,świąt wyrównane . great job PRED !

Status:
kiki84
Ssak
Newbie
Reputacja: 1

Nieprzeczytany post autor: kiki84 » 4 lata temu

PajakLeon, spoko rozumie ci bardzo dobrze...kazdy się nauczył na własną skóre a czemu ja nie.Spoko nie ma problemów.Chciałem ci dac ten 1 punkt żielony "reputacja" ale to też nie wiem jak sie to robi.Lepjei jak sie z tego portalu wyloguje bo moge tylko problemy narobić :D :mrgreen:

Status:
PajakLeon
Szczur
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 16

Nieprzeczytany post autor: PajakLeon » 4 lata temu

kiki84, w kwestii zamawiania obecnie u Preda do kraju Twojego "zesłania na detox" sugerowałbym zachowanie wyjątkowej ostrożności. Mowa tu oczywiście o niedawnych problemach logistycznych, które również mnie dotknęły. Choć krąży wiele innych teorii spiskowych to jednak jako Vendor, Predek nigdy mnie nie skrzywdził i mam nadzieję kontynuować współpracę jak tylko sytuacja się uspokoi i więcej ludzi to potwierdzi. Do tej pory, ja osobiście zamierzam się wstrzymać z zakupami.

Jeśli chcesz zaryzykować to upewnij się że zrobisz co w Twojej mocy żeby na szali znalazła się tylko Twoja kasa, a nie potencjalne konsekwencje prawne a co za tym idzie również wolność.

Status:
kej
Dopaminator
Awatar użytkownika
Serce Roju
Reputacja: 540

Nieprzeczytany post autor: kej » 4 lata temu

predatorRC, krotka pilka, lata teraz wszystko jak powinno? Szykuje sie wieksze zamowienie😉
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem

Status:
Mitheld
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 10

Nieprzeczytany post autor: Mitheld » 4 lata temu

kej, Jak na razie moje golebie lecą, a kontakt tez dobry. Większy update dam jak doleci.

Status:
MaVPL
Narkotykacz
Newbie
Reputacja: 60

Nieprzeczytany post autor: MaVPL » 4 lata temu

Dlaczego od 23.02 Nie mam odpowiedzi na kilkanaście maila do predatorRC, co z zapłaconymi zestrzelonymi zamówieniami sprzed 3 tygodni - oplaconymi ponad 4 tyg temu !!!

Nic się tutaj nie zmieniło - nie było mnie ponad 9 miesięcy ale dalej tylko wtopa za wtopa na zamowienia czeka się kurwa miesiącami............... teraz jeszcze milczycie w sprawie reshipu od blisko 3 tygodni, gratuluje.

Status:
predatorRC
Awatar użytkownika
Pred

MaVPL pisze:
4 lata temu
Dlaczego od 23.02 Nie mam odpowiedzi na kilkanaście maila do predatorRC, co z zapłaconymi zestrzelonymi zamówieniami sprzed 3 tygodni - oplaconymi ponad 4 tyg temu !!!

Nic się tutaj nie zmieniło - nie było mnie ponad 9 miesięcy ale dalej tylko wtopa za wtopa na zamowienia czeka się kurwa miesiącami............... teraz jeszcze milczycie w sprawie reshipu od blisko 3 tygodni, gratuluje.
Bo na maile odpowiadamy kiedy mamy czas i rzadko sprawdzamy je wstecz.
Widać miałeś pecha, od poniedziałku przerobiliśmy pewnie z 300 maili.

Jak masz pisać tak jak piszesz to zapraszam na maila, może dostaniesz reship i do widzenia, konkurencja się ucieszy nowym klientem.
Paki zostały wysłane - w regulaminie jest napisane, że nie odpowiadamy za zestrzelone paki.
Reshipy są tylko dlatego, bo nie chcemy Was zostawić na lodzie, ale nie jesteśmy w stanie puścić nagle pierdyliard reshipów.

"co z zapłaconymi zestrzelonymi zamówieniami sprzed 3 tygodni - oplaconymi ponad 4 tyg temu !!!"

GÓWNO - na wszystko potrzeba czasu, jak paka zestrzelona to krasnoludki Ci nowej w tydzień nie dostarczą.
Wkurwiasz mnie bo jesteś jak wiatr kurwa zawieje, raz piszesz tak, raz srak.

Wejdziesz rano na forum i taki dzban Ci spierdoli humor bo myśli, że jest najważniejszy.
kej pisze:
4 lata temu
predatorRC, krotka pilka, lata teraz wszystko jak powinno? Szykuje sie wieksze zamowienie😉
Aktualnie wszystko jest ok, mam nadzieję, że jak najdłużej.
Również pewne testy przeleciały, więc zapraszam na maila - nie chcemy pisać o wysyłce publicznie.

PajakLeon, kiki84, do prowadzenia pogawędek są inne działy :thumbup:
ONE AND ONLY