Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie

Profil sklepu: predatorRC

Status:
predatorRC
Legendarny kosiarz ścieżek
Awatar użytkownika
Pred
Reputacja: 2036

Nieprzeczytany post autor: predatorRC » 5 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

Aaaaaa i jak jest status, że "wysłane", a nie ma trackingu to zapraszam na maila - to tylko kwestie bezpieczeństwa :)
ONE AND ONLY

Status:
Malik
Ssak
Newbie
Reputacja: 2

Nieprzeczytany post autor: Malik » 5 lata temu

predatorRC
Miło Was widzieć znowu :)

Status:
magik469
Sniffiarz
Użytkownik
Reputacja: 13

Nieprzeczytany post autor: magik469 » 5 lata temu

predatorRC, dzięki za info mam nadzieję że wszystko doleci i będzie można oderwać się od tego zwariowanego świata i umilić sobie ten czas i wykorzystać go właśnie do relaksu czy robót przedświątecznych

Status:
JimmyRustle
Blister
Newbie
Reputacja: 1

Nieprzeczytany post autor: JimmyRustle » 5 lata temu

predatorRC, Will you answer emails about my reship from 2 months ago?

Status:
kiki84
Ssak
Newbie

Nieprzeczytany post autor: kiki84 » 5 lata temu

Witam wszystkich,sorry ale nie pisze dobrze po polsku bo jestem z innego kraju.Mam pytanie czy TIR z towarem z zagranice mogą wchodzić do *****? I jak tam te rakiety,doidą do celu czy kurierzy nie pracuja? Chciał bym zamawiam ale nie wiem co sie wogule dzieie.Chybe że se zamówie 2 gramy coronavirs to napewno doidze :E

Status:
Madzia85
Ssak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 6

Nieprzeczytany post autor: Madzia85 » 5 lata temu

Dzień dobry wszystkim a w szczególności predatorRC,

Czy jest jakaś szansa ze dostane dziś odpowiedz na naszą wcześniejszą korespondencje? Czy póki co pisanie maili mija się z sensem?

Serdecznie pozdrawiam
Madzia85

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa
Reputacja: 3449

Nieprzeczytany post autor: Gargameli » 5 lata temu

kiki84, Logistyka pracuje, ale są opóźnienia wynikłe z zagrożenia epidemiologicznego. Nie ma w tym krzty winy Vendora. Należy spokojnie czekać na rozwój sytuacji.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
magik469
Sniffiarz
Użytkownik

kiki84, nie chce segregować ludzi na tym forum ale ty mi się wydajesz jakiś dziwny nic niby nie wiesz... A o sklepie z kąd wiesz... A pytasz i pytasz próg niski to co zaryzykowac 320zl i się dowiesz.

Dodano po 1 minucie 16 sekundach:
kiki84, epidemii nie było to samo napisałeś

Status:
kiki84
Ssak
Newbie

magik469, jestem dziwny bo nie jestem polakiem i nie umie dobrze mówić i pisać po polsku może dla tego ci się wydaje że jestem dziwny bo nie umie pisać,a jak któs ma troche móżgu wystarczy szukać na internet i się dowie że istnieją różne forum i że istnieją rózne sklepy...Ja nie jestem jak "któś inny" że wystarczy że po proszi tatusiowi żeby mu dał 300zł na cukierki,nie stety ja cały tydzien cięśko pracuje,mam rachunki do zapłacenia i nie moge sobie pozwolic stracic 320zl,po prostu wole pytać nisz stracić 320zł na które mnie nie stać...Masz jeszcie jakieś pytanie??

Status:
magik469
Sniffiarz
Użytkownik

kiki84, mózgu to ja mam wystarczająco ale nie tyle żeby wałkować te same pytania. Chłopaki ci wcześniej odpowiedzieli przed epidemia a ty i tak nie złożyłeś zamówienia... Bo ty byś chciał... To zamiar czy marzenie o którym ciągle piszesz.

Dodano po 30 sekundach:
Mało jest odpowiedzi?

Dodano po 1 minucie 32 sekundach:
Moim zdaniem w huj info dostałes.

Status:
priap
Odkurzacz
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 169

Nieprzeczytany post autor: priap » 5 lata temu

kiki84, intrygujące błędy jak na kogoś korzystającego z innej klawiatury niż polska :think:

Status:
kiki84
Ssak
Newbie

priap, jeżeli ci chodzi o te znaki polskie na klawiaturze,to mam je bo pracuje z komputerem i firma mi kupiła computer żeby pracować i ten computer moge sobie go wżąć do domu bez problemów bo mam zajebistego szefa,a po 7 lat w polsce to sie nauczyłem uzywać te znaki

Status:
magik469
Sniffiarz
Użytkownik

priap, wogole obserwuje tego typa od początku jedno pytanie chciałbym zamowic... I w huj pytań o BHP teraz o wysyłki co by chciał jeszcze wiedzieć kto i gdzie je nadaje he he komputerem komputerem ściema moim zdaniem

Status:
priap
Odkurzacz
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 169

Nieprzeczytany post autor: priap » 5 lata temu

magik469, też mi się wydaje, że to jakiś sierżant próbuje normę wyrobić.

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa
Reputacja: 3449

Nieprzeczytany post autor: Gargameli » 5 lata temu

priap, nie wskakuj bez powodu na usera! styl pisania oraz znaki interpunkcyjne oraz diakrytyczne nie mają znaczenia w przedmiotowej sprawie.

kiki84, miło Nam, że tyle czasu jesteś w Polsce i jednocześnie mi przykro, że powstaje zbędny offtop.

Albo trzymamy się tematu, albo przenoszę posty do kosza, bo tyle są warte i nic nie wnoszą.

musicie zrozumieć, że teraz jest trudny okres dla Was i dla Vendorów, a obrzucanie się gównem na lewo i prawo nie przynosi nic dobrego. także spokojnie czekajcie na rozwój sytuacji. nikt nie ma teraz na to wpływu. rozumiem, że czekacie na swoje paczki, ale nie tylko Wy jedyni. ja też czekam i nie załamuję rąk, ale jeszcze nie jestem w takim akcie desperacji aby cisnąć po innych użytkownikach forum bądź Vendorach.

Dodano po 51 sekundach:
magik469, priap, ściema lub nie, nie nam to oceniać. koniec zbędnego pierdolenia bo robi się to już żałosne.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss
Reputacja: 3183

Nieprzeczytany post autor: Boss » 5 lata temu

Dolatuje wszystko?
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)