Ostatni post z poprzedniej strony:
doleciala w tydzień od momentu złożenia, 3jka kocur, polecam!❤aaaa i co to za pakowanie
one and only ✌
Profil sklepu: predatorRC
Ostatni post z poprzedniej strony:
doleciala w tydzień od momentu złożenia, 3jka kocur, polecam!❤To akurat proste, wystarczy że trafi się taki cisnieniowiec który odświeża tracking co 5 minut. Nagle się trafi jakieś opóźnienie że paczka stoi na statusie in transit 12h i taki delikwent już dzwoni na centrale i ściąga uwagę na paczkęLiquidStranger pisze: ↑4 lata temuWyjaśni ktoś, w jaki sposób nie wysyłanie trackingu/wysyłanie z opóźnieniem przekłada się na bezpieczeństwo?
Poważnie pytam, z ciekawości
Hehehe lepiej robić więcej niż mniejLiquidStranger pisze: ↑4 lata temuWyjaśni ktoś, w jaki sposób nie wysyłanie trackingu/wysyłanie z opóźnieniem przekłada się na bezpieczeństwo?
Tak, wczoraj też byliśmy, ale przecież napierdalacie tyle wiadomości, że nie idzie wszystkiego ogarnąć.
Zaraz ogarniemy .Madzia85 pisze: ↑4 lata temuJa za to co kilka dni odpowiedzi na maila dostaje ale czuje ze w ten sposób potrwa to jeszcze pół roku :/
predatorRC, napisz mi prosze co dokładnie mam Ci podać do działania w mojej sprawie bo w moim odczuciu utknelismy w martwym punkcie
Oczywiście każdy mail podpisany nickiem z forum
Pozdrawiam
Nie zdajecie sobie sprawy ile osób pisze do nas, że dzwoniło do firmy przewozowej itd.LiquidStranger pisze: ↑4 lata temuJeżeli jest tak jak mówisz, to najlepiej w ogóle nie powinno się wysyłać trackingów
Jak psy zamówią pakę od Preda i dostaną tracking na wczesnym etapie to łatwiej im przechwycić inne paki, które były nadane razem z tą zamówioną przez nich. Jeśli dostaną tracking jak paki są już w oddziałach doręczenia to będzie to trudniejsze.LiquidStranger pisze: ↑4 lata temuWyjaśni ktoś, w jaki sposób nie wysyłanie trackingu/wysyłanie z opóźnieniem przekłada się na bezpieczeństwo?