Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie

Profil sklepu: predatorRC

Status:
Ziomalcmc
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Ziomalcmc
Reputacja: 131

Nieprzeczytany post autor: Ziomalcmc » 5 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

kiki84, listen Gandalf, he speaks well :) . I also had the First package with this situation. Write to ventor at [email protected] and talk about reship :D
"Załóż buty do golfa, bo nie wyjdziemy stąd żywi."
Albo mnie kochasz albo nienawidzisz

Status:
Ziomalcmc
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Ziomalcmc

Madzia85, pisz na @ stoi długo? Pewnie wpadła jak inne..raczej nie poleci jako jedyna po czasie

Status:
Madzia85
Ssak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 6

Nieprzeczytany post autor: Madzia85 » 5 lata temu

Juz jestesmy umowieni z V co dalej robimy bo ta juz raczej nie przeleci skoro stoi od tygodnia

Ale dzieki :)

Status:
hack202
Szczur
Newbie
Reputacja: -2

Nieprzeczytany post autor: hack202 » 5 lata temu

Zamówiłem ***** klocki napisalem na trackingu, bez odpowiedzi, piszecie że nie dochodzą i teraz już lekka sraczka.
Gdzie mogę się skontaktować z V bo już nie wiem?

Wiadomość moderatora

nie pisz kiedy zamówiłeś! a z V skontaktować się przez @ możesz!

Status:
kiki84
Ssak
Newbie
Reputacja: 1

Nieprzeczytany post autor: kiki84 » 5 lata temu

Ziomalcmc, a długo trzeba czekac na reship? dzieki za pomoc

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa
Reputacja: 3432

Nieprzeczytany post autor: Gargameli » 5 lata temu

kiki84, nie pytaj o informacje newlargiczne. wszystko ustalaj ze sklepem via @.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Ziomalcmc
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Ziomalcmc

kiki84, Sam nie wiem bo to pierwsza moja taka sytuacja :D

Pisz @ sie dowiesz :thumbup:

Status:
kiki84
Ssak
Newbie

Nieprzeczytany post autor: kiki84 » 5 lata temu

ok rozumie

Gandalf, moje gołębie startowałe tam gdzie wszystkie startują

Wiadomość moderatora

scalono / merged

Status:
predatorRC
Legendarny kosiarz ścieżek
Awatar użytkownika
Pred
Reputacja: 2035

Nieprzeczytany post autor: predatorRC » 5 lata temu

Tester420 pisze:
5 lata temu
Siemson!
Ogólnie planowałem złożyć dość duże zamówienie (około 40x przedmiot X) i zastanawia mnie co się stanie, gdy paki nie otrzymam z jakiegoś powodu. Na sklepie widzę parę informacji:

1.
Gwarantujemy 100% pewności, że zawsze otrzymasz to co zamówiłeś pod wskazany przez Ciebie adres w zamówieniu.
2.
Sklep xxx jest zobowiązany do wysłania zamówienia pod wskazany przez klienta adres dostawy. ( powtarzamy: DO WYSŁANIA, NIE DOSTARCZENIA )
3. Sklep xxx nie ponosi odpowiedzialności za przesyłki zatrzymane przez UC lub inne służby.

I teraz informacja o reshipie:
RESHIP to kwestia indywidualna! Każde zgłoszenie zagubionej paczki jest rozpatrywane. Im więcej zrealizowanych zamówień w przeszłości, tym większa szansa na reship!
Czy jeśli z mojej strony będzie WSZYSTKO wykonane idealnie, wciąż mogę zamówienia nie otrzymać nawet jeśli będzie za dość dużą cenę? (boje się o swoją psychikę jak stracę z bomby prawie 1k pln)
Zastanawia mnie również czy taka paka nie będzie zbyt podejrzana, jak będzie tam spakowane około 40 'tabletek kreatyny'. Sorra jeśli głupie pytanie, ale mało wiem o pakowaniu pak itd.

Pozdrawiam!

PAKA WPADA - 100% do nowego zamówienia, 50% bez nowego zamówienia. Klienci 10+ zamówień -100% reship od ręki. Klientów 5+ ogarniamy szybciej niż tych z 1-2 zamówieniami. To też kwestie bezpieczeństwa jakby nie patrzeć.
Wszyscy w ten sposób są zadowoleni, pamiętajcie, że jak paka wpada to DO NAS NIE WRACA.

Nowe zamówienia wylatują z każdą kolejną listą wysyłkową i to jest z automatu - reshipy trzeba edytować, na nowo wrzucić na sklep - wymaga to ingerencji i czasu którego często nie mamy.

DLATEGO POWSTAŁY TE DWA NOWE MAILE! Myślę, że teraz będzie łatwiej, wiedząc, że na reship@ czekaja ludzie od zestrzelonych pak. Aktualnie są tam tylko maile z dzisiaj.
Trackingi na tracking@ też były wysyłane wczoraj i dzisiaj też będą.
contact@ wczoraj przejrzeliśmy wszystkie maile napisane do nas od piątku 27.03 przez weekend - większość została poproszona o napisanie ponownego maila na prawidłowy adres.

hurtowego maila chwilowo olaliśmy

Jakbyśmy nic nie wysyłali to temat na tym forum jak i na forum konkurencji byłby pełny negatywnych opinii, a prawda jest taka, że koniec końców nikt na lodzie nie zostanie.
MaVPL pisze:
5 lata temu
Tester420, regulamin sklepu pisał Janusz Biznesu :)
LOL, czytając regulamin to nie ma reshipów, a jednak kurwa je wysyłamy.
Januszami to może jesteśmy, ale dlatego, że to nadal robimy, zamiast olać tą część europy, bo nigdzie indziej nie ma problemu i tam nie wiedzą nawet co to reship :E
kiki84 pisze:
5 lata temu
ok rozumie

Gandalf, moje gołębie startowałe tam gdzie wszystkie startują
przestań pisać co i jak na forum publicznie, masz od tego maile

[email protected] - płatności, pomysły
[email protected] - jak nie masz trackingu a status jest "Wysłane"
[email protected] - jeśli paka od kilku dni nie zmienia statusu to zapraszamy tutaj.
ONE AND ONLY

Status:
Tester420
Szczur
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 12

Nieprzeczytany post autor: Tester420 » 5 lata temu

predatorRC, dzięki za odpowiedź i na start powiem, że podesłałem maila z taką samą treścią jak w poście, bo wcześniej pisałeś, że na forum nie odpowiadasz na konkrety, także sorka za spam i maila możesz olać.

100% - do nowego zamówienia - czyli reship pewnością w momencie, gdy zrobię następne zakupy?
50% - bez nowego zamówienia - to już zależy od Was i generalnie sytuacyjność?
Jestem nowym konsumentem co twojemu sklepowi przygląda się od pół roku, także to będzie pierwsze zamówienie.

Status:
Raven654
Szczur
Awatar użytkownika
Newbie

Nieprzeczytany post autor: Raven654 » 5 lata temu

predatorRC,

Mówisz predzik że stałych starych klientów załatwiasz szybciej... Na odpowiedź na maila czekam 2 tygodnie ponad... Bo nie wiem co się dzieje dokladnie a chciał bym to wiedzieć. Pozdrawiam

Status:
predatorRC
Legendarny kosiarz ścieżek
Awatar użytkownika
Pred
Reputacja: 2035

Nieprzeczytany post autor: predatorRC » 5 lata temu

Tester420 pisze:
5 lata temu
100% - do nowego zamówienia - czyli reship pewnością w momencie, gdy zrobię następne zakupy?
Dla przykładu: zamówiłeś 20g i wpadło, robisz nowe zamówienie i w uwagach piszesz numer tego co wpadło i my dodajemy to 20g do nowego zamówienia. Oczywiście jak wpadnie na przykład 50g, a Ty zrobisz nowe zam na 10g, to całości raczej tam nie wrzucimy. Nowe zamówienia są realizowane na bieżąco tak jak napisałem wyżej.
Tester420 pisze:
5 lata temu
50% - bez nowego zamówienia - to już zależy od Was i generalnie sytuacyjność?
Staramy się wysłać 50%, żebyś mógł znowu wystartować i zrobić potem nowe zamówienie gdzie dorzucimy zalegle 50% - taka też jest możliwość.

Ogólnie jesteśmy bardzo ugodowi - również hurtownicy nie narzekają, choć tu już dzielimy to na więcej pak itd, żeby nikt nie był stratny.

Ale z ludźmi to tak jest. Zamówienie od opłacenia do realizacji to tydzień, półtora - potem dogadaj reship to znowu tydzień - dwa. I potem znowu realizacja i wysyłka z tydzień czasu i dlatego to się tak przeciąga.
Niektórzy myślą, że wystarczy kliknąć :thumbup: A to często jest też zależne od naszej sytuacji i jak wygląda ogólna sytuacja z wysyłkami do tej części EU.
Raven654 pisze:
5 lata temu
predatorRC,

Mówisz predzik że stałych starych klientów załatwiasz szybciej... Na odpowiedź na maila czekam 2 tygodnie ponad... Bo nie wiem co się dzieje dokladnie a chciał bym to wiedzieć. Pozdrawiam
To wal na któregoś z maili bo cały czas odpowiadamy, więc dziwne, że czekasz 2 tygodnie, skoro wczoraj przejrzałem wszystkie maile od piątku do wczoraj wieczorem. Magia jak to mówią :E
ONE AND ONLY

Status:
Raven654
Szczur
Awatar użytkownika
Newbie

Nieprzeczytany post autor: Raven654 » 5 lata temu

predatorRC,

Dzisiaj rano pisałem tak samo... Dobra pisze teraz pilnuj tam :D :thumbup:

Status:
LamaMekashi
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 44

Nieprzeczytany post autor: LamaMekashi » 5 lata temu

predatorRC, Predek wbij na mail, dałem nr zam jak wczoraj gadaliśmy :) chodzi o temat Alfy co załatwialismy.
Trenuje wonhanju chińska sztuka walki nosem

Status:
Tester420
Szczur
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 12

Nieprzeczytany post autor: Tester420 » 5 lata temu

predatorRC, dziękówa za wyjaśnienie.
Poczekam na informację czy kolejne gołębie dochodzą, wole nie wpychać się w trudniejszą sytuacje, wiadomo.
Jak będzie okej to składam zamówienie.

P.S. - Co do wystartowania po reshipie 50% to ciężko, bo zamawiam na własny użytek z kilkoma kolegami na tzw. wyjazd odrealnienia, więc resella nie zakładam, chociaż jak sytuacja zmusi to kto wie.

Status:
MaVPL
Narkotykacz
Newbie
Reputacja: 60

Nieprzeczytany post autor: MaVPL » 5 lata temu

Zrobimy szybką burzę mózgów

1. minimalne zamówienie 327zł = 12g produktu ------------ paczka zestrzelona
2. Reship , minimalne zamówienie 327zł12g produktu ----------- paczka zestrzelona
3. Reship reshipu minimalne zamowienie 327zł = 12g produktu ------- status nieznany

I tu powstaje magiczne pytanie : Ile dziecko powinno dostać gram produktu wydając 1000zł . Proszę zgłaszać się pojedyńczo.