Ostatni post z poprzedniej strony:
kiki84, listen Gandalf, he speaks well

Profil sklepu: predatorRC
Ostatni post z poprzedniej strony:
kiki84, listen Gandalf, he speaks wellWiadomość moderatora
Tester420 pisze: ↑5 lata temuSiemson!
Ogólnie planowałem złożyć dość duże zamówienie (około 40x przedmiot X) i zastanawia mnie co się stanie, gdy paki nie otrzymam z jakiegoś powodu. Na sklepie widzę parę informacji:
1.2.Gwarantujemy 100% pewności, że zawsze otrzymasz to co zamówiłeś pod wskazany przez Ciebie adres w zamówieniu.3. Sklep xxx nie ponosi odpowiedzialności za przesyłki zatrzymane przez UC lub inne służby.Sklep xxx jest zobowiązany do wysłania zamówienia pod wskazany przez klienta adres dostawy. ( powtarzamy: DO WYSŁANIA, NIE DOSTARCZENIA )
I teraz informacja o reshipie:Czy jeśli z mojej strony będzie WSZYSTKO wykonane idealnie, wciąż mogę zamówienia nie otrzymać nawet jeśli będzie za dość dużą cenę? (boje się o swoją psychikę jak stracę z bomby prawie 1k pln)RESHIP to kwestia indywidualna! Każde zgłoszenie zagubionej paczki jest rozpatrywane. Im więcej zrealizowanych zamówień w przeszłości, tym większa szansa na reship!
Zastanawia mnie również czy taka paka nie będzie zbyt podejrzana, jak będzie tam spakowane około 40 'tabletek kreatyny'. Sorra jeśli głupie pytanie, ale mało wiem o pakowaniu pak itd.
Pozdrawiam!
LOL, czytając regulamin to nie ma reshipów, a jednak kurwa je wysyłamy.
przestań pisać co i jak na forum publicznie, masz od tego maile
Dla przykładu: zamówiłeś 20g i wpadło, robisz nowe zamówienie i w uwagach piszesz numer tego co wpadło i my dodajemy to 20g do nowego zamówienia. Oczywiście jak wpadnie na przykład 50g, a Ty zrobisz nowe zam na 10g, to całości raczej tam nie wrzucimy. Nowe zamówienia są realizowane na bieżąco tak jak napisałem wyżej.
Staramy się wysłać 50%, żebyś mógł znowu wystartować i zrobić potem nowe zamówienie gdzie dorzucimy zalegle 50% - taka też jest możliwość.
To wal na któregoś z maili bo cały czas odpowiadamy, więc dziwne, że czekasz 2 tygodnie, skoro wczoraj przejrzałem wszystkie maile od piątku do wczoraj wieczorem. Magia jak to mówią