Ostatni post z poprzedniej strony:
predatorRC, A odpowiadałeś już coś na @contact?Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Pała doszła. Kontakt bdb, czas kilka dni. Polecam i pozdrawian
Predziu kiedy planowany wylot kolejnych spadochroniarzy ? (Zamówienie ******)
Wiadomość moderatora
Nie pisz dokładnego dnia. Takie szczególy tylko na mailu.
Pracujesz przez weekend czy widzimy się dopiero w poniedziałek ??? - 72h minęło.predatorRC pisze: ↑4 lata temuMoże i ma gość trochę racji, czasem niechcący niektórzy byli pomijani, pisali w dni w które nie odpowiadaliśmy.
Teraz każdy dostanie odp na 100% a kolega jutro na reship@
I jak zwykle predek co tu dużo gadać , choćby się chciało to nic negatywnego nie znajdę, paka zamówiona, oplacona, 2 dni po już wysłana, 4 dni później pojawiło się info od kuriera i potem 3 dni szła do celu, zapakowana o dziwo inaczej niż zwykle, kiedyś bardziej było zaklejone,pełniejsze itd ,ale w każdym razie zawartość zgodna, dodano gratis o który proszono więc dziękuję, odczynniki jak zwykle dobre, kontakt z TB bezproblemowy, nawet zaskoczony byłem gdy się dopytywałeś czy wszystko ok , wręcz troską od vendora biła xd , jedynie się przyczepie że nie wypisaliscie gramatury na saszetkach ale to taka mała uwaga, 5/5 polecam
Dodano po 11 minutach 10 sekundach:
(Proszę o scalenie z powyższym)
Ciekawi mnie predziu czemuś np 3 g a-pihp zapakował w osobne 2 torby, tak samo 3 cmc big w 2 torbach po 1 g i 4g w drugiej , ale pozatym wszystko na plus ,mimo koronawirusa to wydaje się że paka jeszcze szybciej przyleciała i komunikacja sprawniejsza
Dodano po 11 minutach 10 sekundach:
(Proszę o scalenie z powyższym)
Ciekawi mnie predziu czemuś np 3 g a-pihp zapakował w osobne 2 torby, tak samo 3 cmc big w 2 torbach po 1 g i 4g w drugiej , ale pozatym wszystko na plus ,mimo koronawirusa to wydaje się że paka jeszcze szybciej przyleciała i komunikacja sprawniejsza
predatorRC, wielkie dzięki. Zamawiam od czasu do czasu i pech chciał chciał, że zawsze w czasie problemów Preda (np. historii z różowymi, czy ataków hakerskich) i muszę Wam powiedzieć, że zawsze otrzymałem to co zamówiłem. Czasami było to po trzech miesiącach, a obecnie zajęło to 3 tygodnie, ale paka jest i uśmiech na ryju
Wszystko co zamówiłem jest + promocja. predatorRC, jesteś wielki!
I powiem Wam jeszcze coś. Po zamówieniach nie wysłałem do Preda żadnych maili. Śledziłem forum i zamiast spamować forum ciągle tymi samymi pytaniami i zabierać czas Predowi mailami pomagałem dając mu pracować, a Pred tu zawsze informował. Czytajcie k@#$%! forum. To nie boli i po to jest!
Oczywiście rozumiem osoby, które pisały w sprawie zaginionych pak, reshipów, tracków itp.
Także ten... paki dochodzą
Na razie zajebałem porządnego szczura 3mmc i od razu drugiego z 4cmc limited i jest baaaardzo dobrze
Wszystko co zamówiłem jest + promocja. predatorRC, jesteś wielki!
I powiem Wam jeszcze coś. Po zamówieniach nie wysłałem do Preda żadnych maili. Śledziłem forum i zamiast spamować forum ciągle tymi samymi pytaniami i zabierać czas Predowi mailami pomagałem dając mu pracować, a Pred tu zawsze informował. Czytajcie k@#$%! forum. To nie boli i po to jest!
Oczywiście rozumiem osoby, które pisały w sprawie zaginionych pak, reshipów, tracków itp.
Także ten... paki dochodzą
Na razie zajebałem porządnego szczura 3mmc i od razu drugiego z 4cmc limited i jest baaaardzo dobrze
Gjebels, Niebawem predatorRC,
Wyjdzie na prostą z zaległymi pakami sam widzisz, Predi solidna firma zawsze wychodzi z każdym na zero.
Wyjdzie na prostą z zaległymi pakami sam widzisz, Predi solidna firma zawsze wychodzi z każdym na zero.
Trenuje wonhanju chińska sztuka walki nosem
Siemanko załoga może mi ktoś powiedzieć czy gołębie normlanie latają ? Bo jedni piszą ze dostali drudzy piszą ze paka utknęła ? Pozdrawiam
Orzeł wylądował kilka dni temu. W ostatnim poście przeszacowałem czas oczekiwania. W rzeczywistości teraz czekałem mniej więcej tyle co
I co z tymi pąkami co stały ruszyły czy nie? Warto zamawiać czy się wstrzymać?
magik469, nic nie mam do świeżych kont jednak tylko oni potwierdzają że ktoś coś dostał - rozumiem że każdy z nas zaczynał kiedyś od zera na forum ale ja im nie ufam Moje 2 gołębie pod rząd zestrzelone. Czekam na kolejny reship, skoro świeżakom doszło to chyba nie powinno kolejnej wpadki - przynajmniej na to liczę
ZjawaSwietlna, Madzia85, wy jak tam ???
ZjawaSwietlna, Madzia85, wy jak tam ???
predatorRC lub ktoś kto zna odpowiedź:
czy promka BTC i promka "co dziesiąte zamówienie" łączą się? oraz czy w promocji weekendowej obecnej CMC można zamienić na coś innego czy nichuja?
czy promka BTC i promka "co dziesiąte zamówienie" łączą się? oraz czy w promocji weekendowej obecnej CMC można zamienić na coś innego czy nichuja?
MaVPL, teraz leciał do mnie 4 dni jakiś kawałek reshipu z lutego był dodany jeszcze dwa z grudnia ale to tak dogadane było. Będę się kontaktować z ekipą. No zobaczymy 600 trzeba wydac. No ale mi się taki próg nie widzi zawsze ryzyko było rozłożone na dwa razy po drugie paki często wpadają więc szybko się z niechęci dużo ludzi w dużej mierze to małe zamówienia stanowią dochód.