Ostatni post z poprzedniej strony:
MaVPL, teraz leciał do mnie 4 dni jakiś kawałek reshipu z lutego był dodany jeszcze dwa z grudnia ale to tak dogadane było. Będę się kontaktować z ekipą. No zobaczymy 600 trzeba wydac. No ale mi się taki próg nie widzi zawsze ryzyko było rozłożone na dwa razy po drugie paki często wpadają więc szybko się z niechęci dużo ludzi w dużej mierze to małe zamówienia stanowią dochód.Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
magik469, a ja odwrotnie , raz na jakiś czas wydaje 1500-2000zł = 100g , żeby paki co chwile nie przylatywały, a dzięki temu przestojowi u kosmity aktualnie badam 3 innych V w tym samym czasie.
Dla mnie wydanie większej ilości hajsu nie stanowi przeszkody, ostatnia paka doleciała w 72h tylko co z tego jak od 1.5 tyg stoi w miejscu
T480R3T, Predator promek z regóły nie łączy - tzn na pillsy BTC nie licz, ja ich od 1.5 roku jeszcze ani razu nie dostałem ale co 10 zamówienie + łikendowe raczej dostaniesz.
Dla mnie wydanie większej ilości hajsu nie stanowi przeszkody, ostatnia paka doleciała w 72h tylko co z tego jak od 1.5 tyg stoi w miejscu
T480R3T, Predator promek z regóły nie łączy - tzn na pillsy BTC nie licz, ja ich od 1.5 roku jeszcze ani razu nie dostałem ale co 10 zamówienie + łikendowe raczej dostaniesz.
A może ktoś pomóc na priv z płatnością Bitcoin pierwszy raz w życiu mam z tym styczność
Moze to gratisy
Sorry miało być wczoraj, ale może dzisiaj lub jutro. Tak czy inaczej przed kolejnymi wysyłkami.
tak łączą się i zależy na co chcesz wymienić.
To zamawiaj i opłacaj BTC - chcesz przelewem to 600 zł - kwestie bezpieczeństwamagik469 pisze: ↑4 lata temuMaVPL, teraz leciał do mnie 4 dni jakiś kawałek reshipu z lutego był dodany jeszcze dwa z grudnia ale to tak dogadane było. Będę się kontaktować z ekipą. No zobaczymy 600 trzeba wydac. No ale mi się taki próg nie widzi zawsze ryzyko było rozłożone na dwa razy po drugie paki często wpadają więc szybko się z niechęci dużo ludzi w dużej mierze to małe zamówienia stanowią dochód.
Możesz czekać, aż znowu zaczną wpadać.
Pomóż ktoś
ONE AND ONLY
Może wejdź na stronie preda w zakładkę "Poradnik Bitcoin" Z tego co widzę wszystko ładnie jest tam objaśnione
"Załóż buty do golfa, bo nie wyjdziemy stąd żywi."
Albo mnie kochasz albo nienawidzisz
Albo mnie kochasz albo nienawidzisz
predatorRC, a wesołych powiedz co z tymi pakami pewne że wpadły, a na bieżąco wysyłacie bo coś tam pisaliście że chwilowo nie bo nie ma sensu czy coś w tym stylu.
magik469, zależy jaka prowizja przy BTC przy wymiane 2000zł ponad 100zł zabiera Odnośnie wtop czekam na maila od predatorRC, ale tak czy inaczej wszystko dojdzie dopiero po świętach.
Ludzie potwierdzają że obecny kurs doleciał - więc powinni to nadać ASAP
Ludzie potwierdzają że obecny kurs doleciał - więc powinni to nadać ASAP
Kiedy to było Takich przestoi to nigdy nie było, no chyba w czasie przerwy świątecznej
ONE AND ONLY
Czyli wszystko tak jak zawsze rach ciach bajerka i paka u mnie... Miłego dnia wszystkim