Ostatni post z poprzedniej strony:
Witam. Niedawno otrzymałem reship paczki z lutego. O dziwo prawie 100%, choć nastawiałem się na 50%. Dodatkowo w paczce był również reship reshipu reshipu paczki z listopada, choć tu tylko jakiś marny procent. Paczka wysłana nie do Polski, więc nie wiem jak i czy dochodzą do PL. Kontakt od niedawna również szybki i konkretny. Sklep oczywiście polecam, ale paczki do Polski to trochę loteria obecnie.Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
"Takich kwasów już nie produkują"
tekst zasłyszany przypadkowo na tripie
tekst zasłyszany przypadkowo na tripie
Ok, na pewno będziesz na kolejnej liście wysyłkowej

Obiecałem odpisanie na maile w weekend, ale myśleliśmy, że desant pak jest zagrożony, dlatego milczeliśmy, ale wszystko wygląda prawidłowo

ONE AND ONLY
predatorRC, nie da rady zalapac sie na tą 1 ture?
, lub ile ta kolejna będzie trwała?
predatorRC, Zerknij na @ jak możesz
Dodano po 43 minutach 56 sekundach:

predatorRC, Zerknij na @ jak możesz

Dodano po 43 minutach 56 sekundach:
Szkoda że na jutrzejszą sie nie załapępredatorRC pisze: ↑4 lata temuOk, na pewno będziesz na kolejnej liście wysyłkowej![]()
Obiecałem odpisanie na maile w weekend, ale myśleliśmy, że desant pak jest zagrożony, dlatego milczeliśmy, ale wszystko wygląda prawidłowo![]()

predatorRC,
Czy adresy i nr telefonów z ostatnich 2 orderów które wpadły nie mogą już być nigdy więcej użyte ???
Czy adresy i nr tel są na jakiejś czarnej liście w polskiej agencji celnej ???
Jaką mam gwarancję robiąc 3cie zamówienie pod rząd ( zakładając że wyślecie je od razu ) , że i to znowu nie wpadnie??? gdyż realizacja reshipu 2 paczek które wpadły trwa u was już prawie miesiąc i końca nie widać.
Czy adresy i nr telefonów z ostatnich 2 orderów które wpadły nie mogą już być nigdy więcej użyte ???
Jaką mam gwarancję robiąc 3cie zamówienie pod rząd ( zakładając że wyślecie je od razu ) , że i to znowu nie wpadnie??? gdyż realizacja reshipu 2 paczek które wpadły trwa u was już prawie miesiąc i końca nie widać.
predatorRC pisze: ↑4 lata temu
I need a reship thats from 25 /3 ... Do i have to spam mail or do you answer any mail? or someone
Ok, na pewno będziesz na kolejnej liście wysyłkowej![]()
Obiecałem odpisanie na maile w weekend, ale myśleliśmy, że desant pak jest zagrożony, dlatego milczeliśmy, ale wszystko wygląda prawidłowo![]()
MaVPL pisze: ↑4 lata temupredatorRC,
Musicie zrozumieć że jakiejkolwiek dane które już wpadły na weryfikację zostają dodane do bazy i użycie ich ponownie daje 90% pewności że kolejna przesyłka będzie monitorowana.
DLA WŁASNEGO BEZPIECZEŃSTWA NIE POWINNO SIĘ UŻYWAĆ POWTÓRNIE ADRESU MAIL, NR TEL, ORAZ PUNKTU ODBIORU DLATEGO WPADAJĄ WAM RESHIPY.
predatorRC, będziesz ogarniał reship? Napisałem Ci z tematem tym co chciałeś '' DZIWNA AKCJA FORUM'' Pozdro Mordko
Pred odpisz na @;)
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
predatorRC, tylko komentarz przeczytaj do tego zamówienia

predatorRC, Zamowienie zlozone i oplacone w *** a na stronie wciaz bez zmian, napisalem mail. Jakies info?
Hej, złożyłem zamówienie 0*.0*, pisałem już chyba 4 maile i nadal cisza... Da rade ogarnąć to q tym tygodniu? Napiszę maila z nickiem z forum, może będzie Wam łatwiej mnie tam znaleźć

Ludzie nie spamujcie,Opłaciliście napewno się wam zmieni,Predator nie jest maszyną żeby siedzieć odpowiadać i jednocześnie pakować/wysylać zamówienia.Powtórzę się po raz kolejny CIERPLIWOŚĆ POPŁACA !!! ONE AND ONLY
Po 2 tygodniach milczenia i braku odpowiedzi na maila dzisiaj status się zmienił i odpisali na maila - chociaż wymiana maili między nami była na ostro , przeprosili za cała sytuacje i za to że tak długo to trwało.
W końcu chłopaki zachowali się jak mężczyznę przystało , plus ode mnie.
Teraz tylko czekać i modlić się aby po raz trzeci z rzędu transport nie został strącony.
W końcu chłopaki zachowali się jak mężczyznę przystało , plus ode mnie.
Teraz tylko czekać i modlić się aby po raz trzeci z rzędu transport nie został strącony.