Ostatni post z poprzedniej strony:
U mnie cisza na mailu, status bez zmian...Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
predatorRC, pisałem na mail reship@... ale zero odpowiedzi.Chodzi mi o reship zamówienie 70616445 już sporo czekam,można się jakoś dogadać?
Nothing for me..nothing changed
But in the end it doesn't even matter!
Reptyles
Reptyles
Witajcie , zamawiałem już 2 razy tutaj. Czy ktoś może mi powiedzieć jak wygląda obecnie sytuacją. Proszę tylko o szczere wypowiedzi, czy gołębie dolatują do parapetów bez problemu , gdyż moje drugie podejście do tego sprzedawcy zakończyło się niestety niepowodzeniem podczas transportu.
Pozdrawiam Wszystkich
Pozdrawiam Wszystkich
U mnie gołąb dziś wylądował mimo jakiś problemów z trackingiem, ale kontakt jest masakryczny 0 odpowiedzi na maile.
gheorgherr, have to wait. If Got tracking predator stuff soon will drop it to parcel or courier will take it.
Trenuje wonhanju chińska sztuka walki nosem
I hope so!LamaMekashi pisze: ↑4 lata temugheorgherr, have to wait. If Got tracking predator stuff soon will drop it to parcel or courier will take it.
Hello, yes my package started to workLamaMekashi pisze: ↑4 lata temugheorgherr, have to wait. If Got tracking predator stuff soon will drop it to parcel or courier will take it.
But in the end it doesn't even matter!
Reptyles
Reptyles
MaryJanek, gengu, OralCmcIsGood,
Okazało się że ptaszek już leci , a ostatni kontakt był w poniedziałek. Musiała mi ta informacja umknąć w ilości maili jakie przychodzą na skrzynkę.... My bad
Okazało się że ptaszek już leci , a ostatni kontakt był w poniedziałek. Musiała mi ta informacja umknąć w ilości maili jakie przychodzą na skrzynkę.... My bad