Ostatni post z poprzedniej strony:
MaryJanek, gengu, OralCmcIsGood,Okazało się że ptaszek już leci , a ostatni kontakt był w poniedziałek. Musiała mi ta informacja umknąć w ilości maili jakie przychodzą na skrzynkę.... My bad

Profil sklepu: predatorRC
Ostatni post z poprzedniej strony:
MaryJanek, gengu, OralCmcIsGood,Boss z calym czacunkiem, nieche Cie pouczac jak masz zyc, aczkolwiek przez taki spam nawet jesli sie dokopia i odpowiedza na Twoj pierwszy@ to beda musieli przeczytac dwa kolejne = opoznione odpowiedzi dla innych.
Czytałem ze komuś po miesiącu doleciał ptaszek, więc dlatego zapytałem.MaVPL pisze: ↑4 lata temuPaczka w kraju docelowym z głównego magazynu wylatuje ****** i jest w miejscu docelowym następnego dnia rano - jeżeli nie rusza się 24-48h to zazwyczaj już nigdy nie wyjedzie. Nauczycie się że w logistyce i transporcie nie ma przestojów - Covid19 praktycznie nie wpływa na opóźnienia ( czasami może się zdarzyć że z piątku na poniedziałek track się nie rusza - ale to też nie jest wytyczna gdyż mój ostatni transport jak nigdy przez weekend przejechał 1100km , a 5 wcześniejszych orderów stało i czekało do poniedziałku )