Ostatni post z poprzedniej strony:
Do kogoś się pred odzywał na @ od zeszłego tygodnia? Czy to już trzeba go wyczekiwać jak papieża?Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Ludzie nie gadajcie na Predka ten ziomek jest zajebisty idzie się z nim dogadać przychyla sie do tego o co się go prosi ja nie mam z nim problemów. Dziękuję ci wielki człowieku jesteś the best szacun dla Ciebie ode mnie
Przypomnę tylko Panie i Panowie, by pamiętać jaką popularność predatorRC, posiada!
To nie wpływa korzystnie na kontakt, oraz czas dostawy, ale tak to już jest z tą popularnością.
Trzeba uzbroić się w cierpliwość i czekać spokojnie - mowa tu głównie do spammerów, którzy wysyłają po 10 wiadomości z pełnym ciśnieniem "Gdzie moja paka".
Predi to jeden z tych sklepów, że kogo byście na ulicy nie zapytali, to każdy będzie wiedział kim jest Predator.
To nie wpływa korzystnie na kontakt, oraz czas dostawy, ale tak to już jest z tą popularnością.
Trzeba uzbroić się w cierpliwość i czekać spokojnie - mowa tu głównie do spammerów, którzy wysyłają po 10 wiadomości z pełnym ciśnieniem "Gdzie moja paka".
Predi to jeden z tych sklepów, że kogo byście na ulicy nie zapytali, to każdy będzie wiedział kim jest Predator.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Gandalf, Wydaje mi się, że on naprawdę chce dobrze i bardzo się stara, a ciągle ma piach w oczy
Ja zrezygnowałam już jakiś czas temu i zapewne nieprędko wrócę przez masę potknięć aczkolwiek jakość była zawsze na najwyższym poziomie!
Ja zrezygnowałam już jakiś czas temu i zapewne nieprędko wrócę przez masę potknięć aczkolwiek jakość była zawsze na najwyższym poziomie!
lubię świat nierzeczywisty
to nic nie znaczy, to o niczym nie świadczy
Ten post ma wysoką reputację.
Gandalf, kłotop nie polega na popularności, ale na przepustowości.
Z opisów i opowiadań widzę że sklep pare razy brał za dużo zamówień niż był w stanie zrealizować w zadowalającym przedziale czasowym. Tworzyła się długa lista zamówień od ludzi którzy mieli przyblokowane środki, przez co musieli czekać więcej niż oczekiwali na zamówienie, albo jeszcze dłużej gdy paczka się gubiła. Na krótki okres czasu taka strategia wydaje się ok (bo bierz póki Ci dają), ale może w skali lat lepiej jest zwolnić i zatrzymać klienta, a może Kosmita i tak już zwolnił według niego wystarczająco. Nie wiem jak wygląda rynek RC w skali wielu lat, ale skoro Kosmita ma dużo zamówień to może zainwestował w jakąś analizą koszykową, albo znalazł odpowiednią strategię do tego by móc wycierać łzy dolarami, gdy ludzie piszą że nie są zadowoleni.
A może jest dużo osób które lubią wbijać szpilke temu sklepowi.
NIE ZAMAWIAŁEM NIC U VENDORA, TO TYLKO SPEKULACJE NA PODSTAWIE WPISÓW.
Z opisów i opowiadań widzę że sklep pare razy brał za dużo zamówień niż był w stanie zrealizować w zadowalającym przedziale czasowym. Tworzyła się długa lista zamówień od ludzi którzy mieli przyblokowane środki, przez co musieli czekać więcej niż oczekiwali na zamówienie, albo jeszcze dłużej gdy paczka się gubiła. Na krótki okres czasu taka strategia wydaje się ok (bo bierz póki Ci dają), ale może w skali lat lepiej jest zwolnić i zatrzymać klienta, a może Kosmita i tak już zwolnił według niego wystarczająco. Nie wiem jak wygląda rynek RC w skali wielu lat, ale skoro Kosmita ma dużo zamówień to może zainwestował w jakąś analizą koszykową, albo znalazł odpowiednią strategię do tego by móc wycierać łzy dolarami, gdy ludzie piszą że nie są zadowoleni.
A może jest dużo osób które lubią wbijać szpilke temu sklepowi.
NIE ZAMAWIAŁEM NIC U VENDORA, TO TYLKO SPEKULACJE NA PODSTAWIE WPISÓW.
Popapeo, popapeo, popapeo atamej
Fohto pa chlep, a toka patare
Anaketo matelka ketetopa rakato łaske
Fohto pa chlep, a toka patare
Anaketo matelka ketetopa rakato łaske
matchrzan, Bardzo dobrze napisane. Ja to już pisałem kilka razy Predowi ale olał sprawę. Dlatego jako stały klient, który miał to szczęście, że nie miałem nigdy większych problemów już nie robię kosmicznych zakupów. Nie chce się denerwować, że coś pójdzie nie tak. Rozwiązanie jest banalnie proste: limit 500 zł i płatność tylko BTC. Albo wydzielić sklep VIP z limitem od 700zł. W każdym bądź razie wszystko rozbija się o za dużą ilość paczek, nawet większa ilość zatrudnionych osób nie pomoże.
Predator, mijaja kolejne dni, a ja nie otrzymuje żadnej wiadomości.... (1 z 3). Czekam wydaje mi się wystarczająco długo, by już nadeszła moja kolej na wysyłkę i powrót do wcześniejszej formy
Rathy, Jakość była normalna taka jaka ma być więc nw czemu przechwalasz , kupowałem z darka tam jeśli chodzi o to jest bardziej ogarnięty temat kupujesz i dostajesz tylko z predatorem problemy .
Właśnie predatorRC, byczku kiedy zamówienie z listopada doleci albo to z grudnia ? i nawet nie odpisze .
Właśnie predatorRC, byczku kiedy zamówienie z listopada doleci albo to z grudnia ? i nawet nie odpisze .
Dostałem Reship zamówienia ale o dziwo jest to ledwo 1/4 tego co było zamawiane( 3cmc , 4cmc , hexen , 3mmc ), a w paczce było tyle co na otarcie łez z ok 50g towaru przyszło 12g.... znowu ktoś u was czegoś nie dopilnował. Czekam na wysyłkę braków
dostalem odp na @, kontakt jest, ugadany kolejny reship, V wspominal o chwilowych problemach technicznych wiec zalecam cierpliwosc, pozdro
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
FanTrojki, jeśli robiłeś np łącznie 2 3 zamówienia to pred nie wyślę Ci 100% ponownie. Cieszcie się panowie że wysyła cokolwiek bo w DN 50% max co wysyłają ponownie
Trenuje wonhanju chińska sztuka walki nosem
Ja pisałem na reship to w pon tydzień temu mi pisał że w tamtym max w tym będzie je będzie ogarniał a tu ani słychu ani dychu po predim i na weekend majowy człowiek w dupie hehe
Witam. Mam sprawę. Planuje zrobić zamówienie na *****, czy mimo to muszę opłacić je przez Bita? I czy da się wybrać innego przewoźnika?
Wiadomość moderatora
Nie piszemy o krajach nadawczo odbiorczych. co do przewoźnika takie sprawy ustala się ze sklpem indywidualnie