Ostatni post z poprzedniej strony:
Drugie zam. w ciągu tyg wszystko okPredator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
kej, czyli byliśmy w takiej samej sytuacji , obyś nie miał takiej niespodzianki jak ja gdzie z pierwszej paki która wpadła nic nie przyleciało , gdyż reship dodany był do drugiej paki która też wpadła . Jednak jestem w kontakcie z Predatorem, jak zwykle dogadujemy się mozolnie i pewnie wymiana maili potrwa do końca następnego tygodnia albo dłużej.
predatorRC, Czekam juz ponad 2tyg chociaz na zaakceptowanie platnosci, dostales na maila to co chciales x czasu temu, pare dni temu odrzuciles moj post, mialem odezwac sie na reship to ogarniesz, tez cisza. Nie wiem wyslac kwiaty z czekolada zeby ktos rozwiazal ten problem?
Mogę w jakiś sposób zwiększyć szanse na odzew na mailu? Dwie wiadomości napisane, siódmy dzień czekam na akceptację płatności, chciałbym się dowiedzieć czy wszystko jest okej..
- Status:
mi predator napisał ,że spora część ludzi pisze do niego z (op,wp,interia,gmail) i takie wiadomości trafią im do spamu z automatu i marna szansa jest zeby to odczytali i odpisali
Przybysz, Nie uzywam zadnej z tych do kontaktu z vendorem, moje maile dochodza. Kontakt jest poprostu chujowy i nie idzie nic zalatwic.
Hejo macie taki problem ze nie dostajecie @@az potwierdzeniem zakupu? @proton
Hejka czemu gdy klikam zrealizuj przesyłkę powyżej 500 zł to nie przychodzi mi @@ z platnoscia btc itp asortyment na stanie dla kazdego starczy? Tylko z kanna tak mam
predatorRC pisze: ↑4 lata temu1. AKTUALNIE PAKI DOLATUJĄ - CO TO ZA PIERDOLENIE - CZASEM ZGUGBIĄ PAKĘ, ALE TO 1 NA 100..
2. NIE MOŻEMY PUŚCIĆ WSZYSTKICH RESHIPÓW - CO TYDZIEŃ SĄ NOWE ZAMOWIENIA W KTÓRYCH KLIENCI CHCĄ, ŻEBYŚMY DODALI RESHIP I TO ROBIMY. WCZORAJ DO LISTY DODALIŚMY ok. 10 reshipów bez potrzeby nowego zamówienia - NIE DA SIĘ WIĘCEJ.
3. NIE CHCE MI SIĘ CZYTAĆ TEGO WSTECZ, SORRY, ALE NIE BYŁO CZASU NA FORUM, NADGANIALIŚMY OSTATNIO MAILE.
FanTrojki, ok, życie - taki biznes i paki wpadały - pecha miałeś, że wszystkie Ci wpadły
PAKA BYŁA WYSŁANA WPADŁA I RESHIP TO DOBRA WOLA PREDATORA. Zapamiętaj na przyszłość.
Masz 25% to resztę do nowego zamówienia, albo nie wiem co tam się odjebało, może po prostu błąd.
4. NOWY PRODUKT SMALL RICE CRYSTALS
5. WEEKENDOWA PROMOCJA
Dodano po 21 minutach 59 sekundach:
zapraszam do ponownego wysłania wiadomości na reship@ - maili jest ponad 150, więc lecimy losowo
poźniej tracking@
a potem może contact@ ale tam też ponad 150
3 CMC SMALL??
predatorRC, nie rozumiem czemu nie napiszecie na stronie co to jest to "SMALL RICE CRYSTALS".
I nawet jak ktos sie pytal tu na forum to nie odpowiedzieliscie.
Dodajecie do zamowienia z automatu, a ludzie beda zaraz to w siebie ladowac, bez zadnego pojecia co zra i w jakich dawkach to walic. Szybki skrot do przedawkowania.
Dziwne posuniecie.
I nawet jak ktos sie pytal tu na forum to nie odpowiedzieliscie.
Dodajecie do zamowienia z automatu, a ludzie beda zaraz to w siebie ladowac, bez zadnego pojecia co zra i w jakich dawkach to walic. Szybki skrot do przedawkowania.
Dziwne posuniecie.
chory na DRD4 polymorphism
4cmc to szrot, lepiej 6-apb wrzucaj
4-ho-met team
4cmc to szrot, lepiej 6-apb wrzucaj
4-ho-met team
SiemanoPix, Są takie momenty że Pred odpisze Ci kilka razy pod rząd jednego dnia a czasami czekasz 7-14dni jak chłopaki przeoczą Twojego maila. Dogadanie prostych rzeczy potrafi zająć tygodnie.
Ci co robią nowe zamówienia ile faktycznie teraz czekać ???
Ci co robią nowe zamówienia ile faktycznie teraz czekać ???
benzydamine, SiemanoPix, Dobra, zamowienie poszlo do akceptacji czekamy na rakiete, mam nadzieje ze i u was panowie poszlo do przodu
I hope that something will change in my case as well, because nothing is happening rn and my money still has not been recieved and have no contact from mails whatsoever
benzydamine, I waited 2 weeks++ to change something. I hope everything will go OK fo ya too mate.