Ostatni post z poprzedniej strony:
Czemu po złożeniu zamówienia żadnego potwierdzenia ani nic nie ma?Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Zachowałem się jak typowy Janusz, chyba pesymistyczny nastrój niektórych gości przeszedł i na mnie. Dzisiaj odebrałem paczkę, jeszcze nie zaglądałem do środka ale skoro do mnie doszła to wszystko musi być si. Więc siedzieć i czekać, a nie srać metką, że przejęte, że wpadły wy panikarze...
predatorRC, wejdź na reship Miałeś dać w czwartek traca a tu chuj środa , żeby nie wróciła przypadkiem...
Jeśli się wyróżniasz, jesteś znienawidzony przez innych.
- Status:
Jesteś zabawny dupolizieStix pisze: ↑4 lata temuZachowałem się jak typowy Janusz, chyba pesymistyczny nastrój niektórych gości przeszedł i na mnie. Dzisiaj odebrałem paczkę, jeszcze nie zaglądałem do środka ale skoro do mnie doszła to wszystko musi być si. Więc siedzieć i czekać, a nie srać metką, że przejęte, że wpadły wy panikarze...
Przybysz, pozwól, że Cię zacytuję...
"Doszły mnie słuchy ,że znów cała lub większość partii gołąbków zestrzelona z tamtego tygodnia..."
Po cholere takie rzeczy piszesz? Skąd te słuchy? Zasiałeś ferment, przez takie posty wiara zapycha Predowi skrzynkę, sprawdzają co 5min tracka co też wzbudza podejrzenia u przewoźnika, a to tylko Twoje vez senwowne gdybania bo track w weekwnd się nie zaktualizował. Nawet ja zacząłem myśleć, że coś jest na rzeczy skoro są takie "słuchy", a założę się, że to tylko Twoja osobista wjebka i paranoja, tyle. Następnyn razem milcz jak masz takie sprawdzone info...
"Doszły mnie słuchy ,że znów cała lub większość partii gołąbków zestrzelona z tamtego tygodnia..."
Po cholere takie rzeczy piszesz? Skąd te słuchy? Zasiałeś ferment, przez takie posty wiara zapycha Predowi skrzynkę, sprawdzają co 5min tracka co też wzbudza podejrzenia u przewoźnika, a to tylko Twoje vez senwowne gdybania bo track w weekwnd się nie zaktualizował. Nawet ja zacząłem myśleć, że coś jest na rzeczy skoro są takie "słuchy", a założę się, że to tylko Twoja osobista wjebka i paranoja, tyle. Następnyn razem milcz jak masz takie sprawdzone info...
Ja sprostuje tylko żeby nie było, że zamieszanie zrobiłem jakies. Odpowiedzi od preda nie dostalem, a jak napsailem na tego jedynego maila co dziala to dostalem informacje, że źle zaadresowany, ALE również dostałem wczoraj jakiś tracking od pewnej firmy kurierskiej na nazwisko na które tylko zamawiam rzeczy od preda. A więc koniec końców jest dobrze
predatorRC, weź odpisz na @bo nawet adresu btc nie dostalem.
Niedługo ma wylądować 4F-ADB
PRZYPOMINAM!!!
NOWY ADRES STRONY! !!! WWW.PREDATOR-RC.COM !!!
NOWE ADRESY MAILOWE:
- [email protected] - pytania, płatności, pomysły
- [email protected]
- [email protected]
jakbyśmy gdzieś napisali jeszcze .nl to prosimy nas poprawiać.
zapraszam na [email protected]mardok pisze: ↑4 lata temuWitam mam maly problem . Zlozylem zamowirnie, przelew zrobiony i zaakceptowany, a w histori zamowieb widnieje ze wyslame. Tylko brak trackingu i listu przewoziwego. Mozna o jakies info w tej sprawie bo na emaile wyslalem zapytania w tej sprawie tylko brak odpowiedzi od kilku dni. Pozdrawiam
JUŻ POWINNO BYĆ! Powodem były nieprzeniesione adresy mailowe. To samo dotyczy aktywacji kont, przypomnienia hasła itd.
Pozdro JanuszStix pisze: ↑4 lata temuZachowałem się jak typowy Janusz, chyba pesymistyczny nastrój niektórych gości przeszedł i na mnie. Dzisiaj odebrałem paczkę, jeszcze nie zaglądałem do środka ale skoro do mnie doszła to wszystko musi być si. Więc siedzieć i czekać, a nie srać metką, że przejęte, że wpadły wy panikarze...
hehehe po tracking jest przecież inny mailOralCmcIsGood pisze: ↑4 lata temupredatorRC, wejdź na reship Miałeś dać w czwartek traca a tu chuj środa , żeby nie wróciła przypadkiem...
yyyy na orders-predator pewnie .. albo nie wiem, stare maile mogą wysyłać jeszcze stare sygnaturkiWarwick pisze: ↑4 lata temuJa sprostuje tylko żeby nie było, że zamieszanie zrobiłem jakies. Odpowiedzi od preda nie dostalem, a jak napsailem na tego jedynego maila co dziala to dostalem informacje, że źle zaadresowany, ALE również dostałem wczoraj jakiś tracking od pewnej firmy kurierskiej na nazwisko na które tylko zamawiam rzeczy od preda. A więc koniec końców jest dobrze
Anuluj tamto zamówienie i zrób nowe i powinno już działać - oczywiście promocje zostają takie jakie tam chciałeś
Przybysz, dzisiaj Ci odpiszę na 100%
ONE AND ONLY
predatorRC, to odpisz na tracku masz nick z forum w temacie
- Status:
predatorRC, napisałem na reship@ i na contact@.
temat -nick z forum.
temat -nick z forum.
predatorRC, czy ktoś sprawdza któregoś maila? Napisałem wpierwsz na jedyny który był aktywny do spraw "pilnych" który miał być wpierw ogarnięty i cisza. Napisałem później na właściwy na który wskazujesz aby pisać i nadal cisza.
Nie wiem jak innym ale wpadka z lutego wyrównana w 50% trochę na to czekałem pisałem ale jest PrEd nigdy nie straci twarzy , pakowanie 10/10 , czas od wysłania do nadejscia nie wiem sam ale najpewniej zmieścił się w 4/6dniach polecam One the only
predatorRC, jakbyś mógł zerknij na @tracking bo czekam na info, w tytule dam mój nick z forum