Ostatni post z poprzedniej strony:
Witam, przelałem kwotę btc we wt nadal nie zatwierdzona zazwyczaj to trwało do 2hCzy ma ktoś również taki problem? Pzdr
Profil sklepu: predatorRC
Ostatni post z poprzedniej strony:
Witam, przelałem kwotę btc we wt nadal nie zatwierdzona zazwyczaj to trwało do 2hJutro odpiszemy i dodamy coś za tą sytuację, widać ktoś przeoczył przelew, wybacz
Widać doszło mniej i system nie zaakceptował, napisz na maila na jaki wallet poszły BTC i sprawdzimy.KORONA1998 pisze: ↑4 lata temuWitam, przelałem kwotę btc we wt nadal nie zatwierdzona zazwyczaj to trwało do 2h
Czy ma ktoś również taki problem? Pzdr
Jest problem z polskimi skrzynkami mailowymi.. Niedługo powinniśmy mieć możliwość zmieniać to wszystko za Was, aktualnie zalecam zrobić nowe konto.kobolt1one pisze: ↑4 lata temuTeż mi hasło kazało podać ponownie .. i też musiałem użyć opcji reset hasła no i również nic na meil nie przyszło , napisałem maila ale podobno wp wpada do spamu , predatorRC, help
Przybysz pisze: ↑4 lata temuA spełniasz wszystkie warunki do tej formy płatności ??
1.Limit pięciu poprawnie zrealizowanych zamówień BTC pozostaje bez zmian. NIE MA MOŻLIWOŚCI OMINIĘCIA TEGO PUNKTU.
2. Minimalna wartość zamówienia to 600 zł z wysyłką. Mniejsze zamówienia będą automatycznie anulowane.NIE DOTYCZY BTC
Pomijając to wszystko ,nie łatwiej ogarnąć sobie portfel btc i płacić w trybie natychmiastowym i w dużym stopniu na pewno bezpieczniejszym niż przelewem ???