Ostatni post z poprzedniej strony:
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
predatorRC, Siemanko predziu. Ogarnięcie w niedalekiej przyszłości coś pokroju pewnej strony z końcówka nl a mianowicie 4mmc analog. Co prawda nie jest to prawdziwy mef ale był by to idealny konkurent na tle reszty. Testowałem to ostatnio od zioma który to zamawiał i byłem pod wrażeniem. Konkret totalny. A póki co czekam na lądowanie gołąbka! Myśle ze taka propozycja zadowoliła by wszystkich a wiem ze jesteście w stanie takie rzeczy ogarnąć! Pozdro
predatorRC,
Cena spoko, ale czy przy dużo większych zamówieniach "dla hurtowników" można się jakoś dogadać?
Cena spoko, ale czy przy dużo większych zamówieniach "dla hurtowników" można się jakoś dogadać?
predatorRC, ty wariacie bo tracku nie dostałem tak jak się umawialiśmy.
predatorRC, przesłałem maila odnośnie gołębia, czekam za odpowiedzią
predatorRC, I paid from Friday for the weekend promo and my Order is not shipped even now? I just got the code..what is happening?
Ok ale to raczej jutro, bo dzisiaj inne sprawy
Hi !
after weekend sometimes we get a lot of orders so shipping need to be fixed in more than 1 day impossible to drop all orders in one time - please mail me and we gonna look after it today nobody answered the emails yet
Dodano po 24 sekundach:
Pewnie, zależy co chcesz i ile
ONE AND ONLY
Hhehehe nasza marka jest za popularna na sprzedaż 4mmcKa4ap pisze: ↑4 lata temupredatorRC, Siemanko predziu. Ogarnięcie w niedalekiej przyszłości coś pokroju pewnej strony z końcówka nl a mianowicie 4mmc analog. Co prawda nie jest to prawdziwy mef ale był by to idealny konkurent na tle reszty. Testowałem to ostatnio od zioma który to zamawiał i byłem pod wrażeniem. Konkret totalny. A póki co czekam na lądowanie gołąbka! Myśle ze taka propozycja zadowoliła by wszystkich a wiem ze jesteście w stanie takie rzeczy ogarnąć! Pozdro
ONE AND ONLY
OBNIŻKA CEN BLOTTERÓW !
1p-LSD / 1cp-LSD od dzisiaj w tej samej, niższej cenie! 2zł taniej przy sztuce!
ETH-LAD - 3 zł taniej przy sztuce !
1p-LSD mini - też trochę taniej
ONE AND ONLY
predatorRC, ty a masz coś przypominające stare kończyny?
predatorRC, do następnego zamówienia wezmę chyba pillsy wejdź na maila jak możesz i napisz mi na czym te pillsy są z góry,Dzieki.
pytaj tutaj to może innym pomożesz ale na czym są to Ci raczej nie odpowiem
OBNIŻKA CEN BLOTTERÓW !
ONE AND ONLY
predatorRC, spoko a powiedz mi nie wiesz co z moim zam bo od wczoraj mam ciszę na @
Ludziska testowaliście pillsy od preda?
Ludziska testowaliście pillsy od preda?
bo od wczoraj nikt nie odpowiadał na maile tracking jest zrobiony, paka albo leci albo poleci max jutro - jutro rano Ci podam na mailu
które dokładnie ?
ONE AND ONLY
predatorRC, ale tak bez żadnego info od przewoźnika?? Tak można hah xddd dobra to czekam na track.Mam nadzieję że już poleciała tak jak pisałeś