Ostatni post z poprzedniej strony:
Witam, siemanko! Paczki u preda normalnie dolatują? Można dogadać się inaczej niż zapłata BTC, bo ja szary człowiek w tym jestem? Lub ktoś chętny na PV pomóc jak tak zapłacić?Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
DanteAligheri, dolatują, jednak zamawiając u niego musisz liczyć się z wydłużonym czasem realizacji - głównym powodem jest fakt, że to najpopularniejszy sklep, przez co ma masę zamówień i maili dziennie.
Płatności masz rozpisane na stronie u predatorRC, gdzie zachęcam do zajrzenia, bo napisane naprawdę łopatologicznie.
Płatności masz rozpisane na stronie u predatorRC, gdzie zachęcam do zajrzenia, bo napisane naprawdę łopatologicznie.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Gandalf, DanteAligheri, W tamtym tyg kapsuła zatankowana i wystrzelona w kosmos także albo miałem szczęście albo działają w miarę sprawnie ( przedostatnie tankowanie trwało ponad 1.5 tygodnia ) . Dam znać czy doleci do celu
z doswiadczenia wiem ze jak cos pojdzie nietak i kapsula nie doleci z jakichs przyczyn to zawsze sie z predim dogadasz co bys stratny nie byl
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
Reship dolecial predator wywiązał się z obietnic tylko kurwa 3mmc spływ to czarnobyl z 15minut męczył aż człowiek zieje ogniem
Można pobierać wszystko jest spoko na chwile obecna
Można pobierać wszystko jest spoko na chwile obecna
U mnie gołąbek z 3c suger wylądował. Nakład był z 250g jak pisał PrEd i akurat zalapalem się na ponad 60.
Buch z wami a ja lecę testować
Buch z wami a ja lecę testować
kiedy zamawiałeś? bo ja czekam od *kilku dni* na tracka
Wiadomość moderatora
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
After long time I try doing orderI think thats Will
be OK as always
be OK as always
Tak , zamówiłem ze zeszłej promki weekendowej i gołębie dolatują.
predatorRC, jak tam temat z moim zamowieniem. Kolejne 3 maile poszły dalej brak odpowiedzi ;/
Paka dotarła. Równo tydzień od złożenia zam pakowanie poprawione na +