Ostatni post z poprzedniej strony:
predatorRC, oks, a paki dolatujo w soboty ?Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Yalasek to postać fikcyjna cel jego stworzenia nie został jednak nigdy odkryty ani potwierdzony.
no wlasnie na @ wyslalem zapytanie odnoscie premki, daloby sie cos tam podmienic?predatorRC pisze: ↑4 lata temuHEHEHE rebus postaramy się dzisiaj zajrzeć na maile, ale raczej znów pod wieczór.yalasek pisze: ↑4 lata temupredatorRC, wejdz dziś prosze na @tracking , tam czeka prośba odemnie z tego maila z 11 w środku, a gdybyś go odplil w pierwszej kolejnoci no to już wogole gitara i lepiej być nie może
Dodał bym tu na koniec ,,do it bo inaczej urwę ci ryja. Jak w tym filmie haha ale to tylko po to by wesolo było xd Pozdrawam!
WEEKENDOWA PROMOCJA
i czy serio macie jeszcze te pilly 100mg czy to pomylka w banerze i mial byc 150?
Ostatnio edytowany przez kej 4 lata temu, łącznie edytowano 1 razy.
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
błąd w banerze chyba że stare pillsy 100mg dajecie do promkipredatorRC pisze: ↑4 lata temuHEHEHE rebus postaramy się dzisiaj zajrzeć na maile, ale raczej znów pod wieczór.yalasek pisze: ↑4 lata temupredatorRC, wejdz dziś prosze na @tracking , tam czeka prośba odemnie z tego maila z 11 w środku, a gdybyś go odplil w pierwszej kolejnoci no to już wogole gitara i lepiej być nie może
Dodał bym tu na koniec ,,do it bo inaczej urwę ci ryja. Jak w tym filmie haha ale to tylko po to by wesolo było xd Pozdrawam!
WEEKENDOWA PROMOCJA
Brak trakingu pomimo prosby. Tydzien i nic. Zamowione w *********...
Z jakich powodow nie odpowiadacie?
Z jakich powodow nie odpowiadacie?
Wiadomość moderatora
A z jakich powodów nie jesteś w stanie przeczytać kilku czerwonych zasad pod polem pisania? Może czerwonym niewyraźnie i mamy innym kolorkiem dla Ciebie napisać?
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
predatorRC, Ja też proszę wejdź dziś na contakt i tracka
Pawel1923,
A) uzywasz wp/o2 gdzie maile nie dochodza
B) piszesz na zly adres (powinienes pisac na tracking@)
C) mogla wiadomosc zostac przeoczona, napisz jeszcze raz
jezeli opcja A i B odpada, to pozostaje imo opcja C, polecam z niej skorzystac
pozdro
A) uzywasz wp/o2 gdzie maile nie dochodza
B) piszesz na zly adres (powinienes pisac na tracking@)
C) mogla wiadomosc zostac przeoczona, napisz jeszcze raz
jezeli opcja A i B odpada, to pozostaje imo opcja C, polecam z niej skorzystac
pozdro
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
Paka doleciała. Od złożenia zam do lądowania rakiety minęło łącznie 6dni robocze co uważam że jest czasem przystępnym. 3mmc pille 150mg wleci dziś recka to samo 3cmc (dostałem go mimo że zamawiałem crystal sugar ale poszedł już mail )
Z fartem
Z fartem
- Załączniki
-
- received_471594607019792.jpeg (251.71 KiB)
-
- received_889046644895208.jpeg (46.35 KiB)
-
- received_267778257642823.jpeg (23.9 KiB)
-
- IMG_20200626_183649.jpg (2.25 MiB)
-
- IMG_20200626_183721.jpg (2.24 MiB)
Siemanko mam problem z wejsciem na strone caly czas sprawdza mi przegladarke i sprawdzic nie moze , cos na stronie sie dzieje ?
Nikosww, usuń pliki cookies i sprawdź połączenie.
U mnie działa
U mnie działa
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
predatorRC pisze: ↑4 lata temuHEHEHE rebus postaramy się dzisiaj zajrzeć na maile, ale raczej znów pod wieczór.yalasek pisze: ↑4 lata temupredatorRC, wejdz dziś prosze na @tracking , tam czeka prośba odemnie z tego maila z 11 w środku, a gdybyś go odplil w pierwszej kolejnoci no to już wogole gitara i lepiej być nie może
WEEKENDOWA PROMOCJA
A ja dostanę zamowienie lub chociaż odpowiedz na maila w tym roku ?
predatorRC, What about the cannabinoids that you have been talking about? Because you said something in one email and after that you have not answer to any of emails.
But in the end it doesn't even matter!
Reptyles
Reptyles
Witam wszystkich jak i predatora...Wie ktos cos o substancji euforic mix??
kej, Pisze tutaj w ostatecznosci. Nigdy nie bylo takich problemow. Nagle przestali odpisywac. Kiedys bez problemu zrobili mi nawet reship. A teraz zero kontaktu od kilku dni. Emaila mam na protonie