Ostatni post z poprzedniej strony:
predatorRC, czy jest możliwość wrzutu gołębia do żółtomatu ?Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
paka właśnie doleciała, wszystko na swoim miejscu to pierwsze zamówienie ale już wiem że
ONE AND ONLY!!!
ONE AND ONLY!!!
U mnie trzeci lot gołębiarski z predatorRC, zakończony sukcesem, chyba APIHP się zmieniło, białe, duże grudy i jebie skurwysyńsko chemiczno-octowym aromacikiem ( w zasadzie to dobrze czy źle? ), także czas na szorowanie sprzętu do vapo i czas na nowo powitać moje paranoje
"Uwielbiam zapach płonących czarownic o poranku."
predatorRC, jak nie ma ? Pisałem maila o reship i zero odp
Wlasnie osralem sobie majtki! Po 5 dniach przerwy kosmicznej nadajnik ruszyl
by KacprowskY
Może ktoś się wypowiedzieć na temat odczynników, które są na promocji? Są gorszej jakości?
Dzięki.
Dzięki.
Od czwartku czekam na dane do wpłaty, można prosić o zadziałanie w temacie?
Be ,patients...,its summer, predatorRC is send to all,My Rocket is ready before 3weeks and what ? im whait too like others ...... Tomorrow is first day of new week,when is tracking is coming all here is blessed him and his team,but if something is wrong,Jesus Crist !!!People start to hate him and PredatorRC team,like Pure Evil...
Best regards.
We ONE and ONLY !
Pozdrawi !
ITS SUMER...."Don't worry be hapy"
Dodano po 6 minutach 58 sekundach:
Yurgenos, Here,people bet when is come ,rats is hungry ,they want info and food....
Best regards.
We ONE and ONLY !
Pozdrawi !
ITS SUMER...."Don't worry be hapy"
Dodano po 6 minutach 58 sekundach:
Yurgenos, Here,people bet when is come ,rats is hungry ,they want info and food....
Cash Money Brothers
CMB
CMB
baklazan, a info z popup na stronie predatorRC, czytałeś ? Jeśli nie to możliwe, że w tym tkwi problem
Mirjik, I didn't order mamy times, just three times, every SCAM was completed im less than week,nad everything was allways ok, Hope Your package will land soon
Mirjik, I didn't order mamy times, just three times, every SCAM was completed im less than week,nad everything was allways ok, Hope Your package will land soon
"Uwielbiam zapach płonących czarownic o poranku."
predatorRC, no tak, ale wyraźnie pisałem, żeby tym jednym przeklętym kurierem nie puszczaliście, a i tak nim puściliście :/
predatorRC, paczka się znalazła, znajduje się w ***************.
predatorRC,
Kosmiczna rakieta wylądowała na mojej posesji. Lot był obłędnie szybki bez najmniejszych turbulencji! Czytałem wpisy nt problemów, mimo wszystko zamówiłem rakiete bo znam tego allegrowicza od lat świetlnych i się nie zawiodłem! Lecąc rakieta nabrała około 40% więcej pyłu kosmicznego niż obiecała stacja nadawcza! Raz jeszcze polecam tego allegrowicza
PS. Dodam że pył kosmiczny najwyzszej jakosci
Kosmiczna rakieta wylądowała na mojej posesji. Lot był obłędnie szybki bez najmniejszych turbulencji! Czytałem wpisy nt problemów, mimo wszystko zamówiłem rakiete bo znam tego allegrowicza od lat świetlnych i się nie zawiodłem! Lecąc rakieta nabrała około 40% więcej pyłu kosmicznego niż obiecała stacja nadawcza! Raz jeszcze polecam tego allegrowicza
PS. Dodam że pył kosmiczny najwyzszej jakosci
predatorRC, rowniez nie dostalem @ z danymi do wplaty
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
Też czekam i się wkurwiam, ciekawe co z Weekendową promocja!?!
Paczuszki dochodzą jak najbardziej polecam, mówie poważnie dzisiaj odbiór na drugim koncu *kraju licząc od *, paczucha nawet tygodnia roboczego nie leciała
Predo dobra mordeczka, nie macie się co bać tylko zamawiać ile się da haha dzieki Predziu
Predo dobra mordeczka, nie macie się co bać tylko zamawiać ile się da haha dzieki Predziu
Wiadomość moderatora
nie wspominamy nic o krajach nadawczo-odbiorczych!