Ostatni post z poprzedniej strony:
predatorRC, zaszczycicie dzis maila trackingowego swą kosmiczną prezencją ?Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
PabloEscobare, po 1 nie mieszkam w Pl i nie mam możliwości płacić btc, po 2 jakoś dotąd nie miałem problemu i nie czekałem chuj wie ile na pierdolone dane do wpłaty, jak nie ograniaja to niech się zajmą czymś innym i ludzi nie wkurwiaja, spierdalam od tego vendora, bo tu jest zawsze problem, a sort który mnie interesuje u innych taki sam więc nic nie trace.
Ulung, ogromne dzieki, niestety jako newbi nie moge odpisac na PW wiec kontynuuje pytanie tutaj:
Ostatnim razem kiedy skladalem zamowienia ,czyli okolo 7-8 miesiecy temu, z tym golebiarzem byl OGROMNY przypal i wszyskie rakiety, a juz na pewno te nadawane na punkt, spadly na ziemie. Czy aktualnie sytuacja sie zmienila i juz lataja ? Takze te na punkt?
Ostatnim razem kiedy skladalem zamowienia ,czyli okolo 7-8 miesiecy temu, z tym golebiarzem byl OGROMNY przypal i wszyskie rakiety, a juz na pewno te nadawane na punkt, spadly na ziemie. Czy aktualnie sytuacja sie zmienila i juz lataja ? Takze te na punkt?
Dla mnie kolor nie ma żadnego znaczenia, liczy się tylko by bezpiecznie doleciało, bez zbędnych komplikacji, w głównej mierze.tomryk pisze: ↑4 lata temuBardzo prosze forumowiczow o informacje - jakiego koloru golebiarze sa uzywani aktualnie do wysylania golebiow przez Preda?
Czy jest mozliwosc wyboru golebiarzy?
Czy jest mozliwosc nadania golebia na punkt?
Kolor golebiarzy jest dla mnie kluczowy aby odpowiednio "zmanipulowac" adresem dostawy ,a na stronie Preda jest informacja jedynie "EU SHIPPING" co oczywiscie mowi tyle co nic.
Z gory przepraszam ze pisze posta, ale od samego preda nie mam odpowiedzi.
Im więcej kombinacji tym wiadomo jak to się kończy. Najlepiej będzie jak sam, V, się wypowie.
Ale każdy, widzę, ma swoje widzimisię.
Cierpliwość jest gorzka, ale jej owoc jest słodki.
MontanaangelS, Zawsze zamawiam na punkt odbioru, a rozni golebiarze maja rozne punkty odbioru. W takim wypadku kolor ma kluczowe znaczenie
Nie mam najmniejszych watpliwosci ze Pred umie dobrze nadawac paczki, ale przeciez musze mu podac odpowiedni adres punktu,prawda?
PabloEscobare, moze jestem slepy i czegos nie widze, albo moze patent ktorego uzywalem cale zycie jest jakis wyjatkowy i wszyscy robia inaczej ale czegos mocno nie rozumiem. Bede wdzieczny jesli mi wyjasnisz:
Zawsze zamawialem rakiete na punkt.
Zeby zamowic pake na punkt, musze podac adres punktu.
Rozni golebiarze maja rozne punkty, wiec zeby znac dostepne punkty musze znac golebiarzy.
W takim wypadku nie moge zamowic paki nie znajac golebiarzy.
Gdzie jest blad w moim rozumowaniu?
Nie mam najmniejszych watpliwosci ze Pred umie dobrze nadawac paczki, ale przeciez musze mu podac odpowiedni adres punktu,prawda?
PabloEscobare, moze jestem slepy i czegos nie widze, albo moze patent ktorego uzywalem cale zycie jest jakis wyjatkowy i wszyscy robia inaczej ale czegos mocno nie rozumiem. Bede wdzieczny jesli mi wyjasnisz:
Zawsze zamawialem rakiete na punkt.
Zeby zamowic pake na punkt, musze podac adres punktu.
Rozni golebiarze maja rozne punkty, wiec zeby znac dostepne punkty musze znac golebiarzy.
W takim wypadku nie moge zamowic paki nie znajac golebiarzy.
Gdzie jest blad w moim rozumowaniu?
Hello guys, I want to ask about predatorRC, shop. How it’s goin now? Want to offer 3 cmc , but they don’t answering a few days. Maybe offline? How thinking? Thanks
Stosuję metodę:zamawiam, płacę , raz pytam o tracking (podeślą lub nie, nieistotne w sumie,) i po prostu pozwalam się rzeczą toczyć swoim tempem. Niewiele zamówień złożyłem ale każde wylądowało szczęśliwie i w deklarowanym czasie.
"Uwielbiam zapach płonących czarownic o poranku."
Tomorrow, make new order for us.Like promise predatorRC !
Cash Money Brothers
CMB
CMB
Na godzinę 15:00 obie skrzynki czyli contact@ i tracking@ były wyczyszczone
na stronie trwa chwilo przerwa techniczna, sklep niedługo powinien wrócić online
Dodano po 1 godzinie 59 minutach 56 sekundach:
SKLEP JUŻ ONLINE
na stronie trwa chwilo przerwa techniczna, sklep niedługo powinien wrócić online
Dodano po 1 godzinie 59 minutach 56 sekundach:
SKLEP JUŻ ONLINE
ONE AND ONLY
Predator you ha no sent order from march of ****, almost 5 months!! I sent you refund address no reaction, i offered u way to solve problem but still no reaction!!
Wiadomość moderatora
we don't write days and exact dates. you can write indicative number of days
Are you from US? mail me - [email protected]
Dodano po 20 minutach 39 sekundach:
Nie podajemy takiego info publicznie - [email protected] - na maile odpowiadamy kilka razy w tygodniu więc nie rozumiem jak to możliwe, że nie dostałeś info
PROSIMY W OGÓLE NIE PISAĆ O KOLORACH BO TO KAŻDY MOŻE ROZKODOWAĆ
[email protected] - ponownie wyczyszczone z wszystkich maili
Udanego weekendu
Dodano po 3 minutach 13 sekundach:
Dane dajemy od pon do czwartku, ,losowo - wtedy kiedy jest to możliwe - poszukaj BITOMATU.op120286 pisze: ↑4 lata temuPabloEscobare, po 1 nie mieszkam w Pl i nie mam możliwości płacić btc, po 2 jakoś dotąd nie miałem problemu i nie czekałem chuj wie ile na pierdolone dane do wpłaty, jak nie ograniaja to niech się zajmą czymś innym i ludzi nie wkurwiaja, spierdalam od tego vendora, bo tu jest zawsze problem, a sort który mnie interesuje u innych taki sam więc nic nie trace.
Zapraszam na [email protected] i damy info z pierwszej rękitomryk pisze: ↑4 lata temuUlung, ogromne dzieki, niestety jako newbi nie moge odpisac na PW wiec kontynuuje pytanie tutaj:
ONE AND ONLY