Ostatni post z poprzedniej strony:
predatorRC, Mordeczko powiedz mi w weekend zrobiłem zamówienie itd dostałem emaile ze do 24h dostane email z nr konta itd mamy dzis 1 i dalej nie mam pisałem na @ platności w tej sprawie ale też 0 odezwuPredator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Jak obecne EmEmCe:)? warto poświęcić jemu labo na testy:)?
mention]predatorRC[/mention], jest szansa na 6apb albo coś podobnego penetratorku moj;)? Albo na tą sól co miałeś kiedyś za 50zl;)? Sprawdź @
szczerze na jakieś 20 maili żadnego nie dostałem od nich w PNote... Kilka stron wstecz (lub w innym temacie ) Preddy pisał, że wbija na sucho po same żebra w maile z privnote bo później nie pamięta treści z nich i są cyrki
"Uwielbiam zapach płonących czarownic o poranku."
Naczelny Wódz Wszystkich Chorągwi ... Zwracaj się pełna nazwą Nikczemniku Ty xD
bo zapominamy co pisaliście, a Wy nie kopiujecie poprzednich wiadomości.kabaleros pisze: ↑4 lata temu
Kilka spraw.
1. Czemu odpisujecie w privnote, ale nie przyjmujecie wiadomosci w privnote, tylko w zwyklym tekscie? To dosc dziwne. Moje wiadomosci do was w privnote nie oczytane, to samo zwyklym tekstem i odpowiedz otrzymana. Z jednej strony rozumiem niechęć do wchodzenia na zewnetrzne linki, ale z drugiej troche dziwne. (protonmail, wiec nic nie znika)
99.9%
STOP SPAM THIS FORUM !!!!!! YOU DON'T PAID FOR ANY FUCKING ORDER!!!!!!!
jeśli napisałeś nr zamówienia w uwagach to dodamy12 16 19 4 pisze: ↑4 lata temuPredziu, nie wiem czy mam zawracać dupę na mailu czy nie, dlatego najpierw tu napiszę -
Czy jeśli złożyłem zamówienie i w uwagach dałem reship, to dostanę jakieś potwierdzenie że reship też idzie? Nie chcę potem zbierać pieniędzy kolejne 3 miesiące na pakę żeby dalej się reship odkładał
Jak będzie status wysłane to potem w Panelu klienta w zamówieniu widać czy dodane czy nie
Trzeba pisać w uwagach do zamówienia, mailowo czasem dodajemy jak aktualnie odpowiadamy .szafoski3 pisze: ↑4 lata temuWłaśnie dostałem odpowiedź mejlową odnośnie wysyłki sprzętu, pytałem w jakie dni się to odbywa.
Nie wiedziałem również że dzisiaj są darmowe wysyłki i poprosiłem w mejlu przed chwilą, czy może w ramach tej promki wrzucić coś wedle uznania. Zobaczymy jak to będzie.
Teoretycznie jak dziś założyłem zamówienie, tracking ma być w xxxxx to na kiedy mniej więcej mogę się spodziewać gołębia u mnie?
edit pred: NIE PISZ KIEDY TRACKING !!!
przelew ? to niestety musisz czekać, aż się pojawią - polecamy BTC .
Niestety 6-apb nie ma opcji na razie .
Staramy się otwieraćKacprowskY pisze: ↑4 lata temuDokładnie, nasz Naczelnik nie odczytuje nawet wiadomości w notce, sam jestem tego idealnym przykładem..
Bezsennn, na furanki nie ma póki co liczyć..
BK-BROWN NA MAGAZYNIE
ZDJĘCIE PRODUKTU BĘDZIE NIEDŁUGO ( zgubiłem )
ONE AND ONLY
predatorRC, a powiedz mi jak zrobić teraz żeby z przelewu zmienić ma btc I nie stracić promocji na koniec lata ?
jutro na sklepie również
EUTYLONE CRYSTALS
Dodano po 30 minutach 51 sekundach:
Mała aktualizacja
- [email protected] - bardzo dużo maili dostało dzisiaj odpowiedź ( zostały tylko te z dzisiaj + rożne sprawy które czekają na rozwiązanie między innymi sample / usa )
- [email protected] - wczoraj rozsyłaliśmy i zostało kilka maili których paki niedawno wyleciały i jutro podamy tracki
___
Podobno niektóre gołębie mają problem z dotarciem do celu - wszystkich zapraszam na [email protected]
EUTYLONE CRYSTALS
Dodano po 30 minutach 51 sekundach:
Mała aktualizacja
- [email protected] - bardzo dużo maili dostało dzisiaj odpowiedź ( zostały tylko te z dzisiaj + rożne sprawy które czekają na rozwiązanie między innymi sample / usa )
- [email protected] - wczoraj rozsyłaliśmy i zostało kilka maili których paki niedawno wyleciały i jutro podamy tracki
___
Podobno niektóre gołębie mają problem z dotarciem do celu - wszystkich zapraszam na [email protected]
ONE AND ONLY
ohhhh You made my day predatorRC,predatorRC pisze: ↑4 lata temuMirjik pisze: ↑This client is right ,for lost stolen pac. predatorRC resend a half,but fhisicly time is long 2 monts....we wheit too ,this is a politica of shop.
Today is Tuesday free shiping !
Best regards.
STOP SPAM THIS FORUM !!!!!! YOU DON'T PAID FOR ANY FUCKING ORDER!!!!!!!
co jest mi potrzebne/na jakiej podstawie odbiore paczke pickup?