Ostatni post z poprzedniej strony:
janosik1358, głupie pytanie. Oczywiście, że jest ryzyko, to nie cukierki, ale to do Ciebie zależy jak spore. Nieważne jak dobrze jest ogarnięta cała wysyłka, wpadki się zdarzają, ale jak masz łeb na karku i wiesz co jest 5, to nie powinieneś za to ponieść jakichś konsekwencji.Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Through sin and self destruction I stumble home, never alone
Ciekawe to bo ja też robiłem w tym tygodniu i nie ma paki. Teraz jeszcze weekend więc jeszcze trochę poczekam ....KacprowskY pisze: ↑4 lata temuO KURWA ZAGIALES CZASOPRZESTEN PREDZIU! W TYM TYG PUSZCZANE ZAM, A PAKA WCZORAJ U MNIE. WLASNIE ODJEBALEM MEGA KIPISZ NAJEBANY 3MMC, ALFA PHP JAK MESERSZMIT CHCIALEM SIE RATOWAC KLONEM I CO? POMYLILEM KLONA Z HOMIPTEM, NIE DOSC ZE ZA GRUBO Z ALFA TO SIE LADUJE HOMPIT
Wiem wiem, pewnie nie załapałem się. A powiedz mi czy weekendami cargo lata czy stoi ?
Ten czas już się tak mi dłuży że nie wiem co ze sobą zrobić... Xd
Masz t
Wydaje mi się że wiemy tylko tyle ile jest powiedziane w trackingu, jak go nie masz to zgłoś się na maila tracking@, więcej niż co będzie zawarte w linku nie wykombinujesz
predatorRC, A kiedy mniej więcej doleci ? Nie wiem czy zamawiać inne smakołyki czy poczekać
Po jakim czasie potwierdzenie powinno przyjsc na maila ? Czekam juz 3 godziny i nic.. :/
adamo3211231, ja pier..... ile Ty masz lat ? dwanaście ? trzynaście ?
Dear predatorRC,
I tried to order 5CL-ADB-A YELLOW on the morning, but I couldn’t choose it. It was a perfect noid... Are u planning to make it available again?
Has anyone tested both of 5CL or the newest noids (green light also)? If yes, please write a little review.
Thank you for the reply predatorRC, and everybody. Regards
I tried to order 5CL-ADB-A YELLOW on the morning, but I couldn’t choose it. It was a perfect noid... Are u planning to make it available again?
Has anyone tested both of 5CL or the newest noids (green light also)? If yes, please write a little review.
Thank you for the reply predatorRC, and everybody. Regards
mamy nadzieję, że jeszcze w tym tygodniu
Zamówienia czy płatności ?adamo3211231 pisze: ↑4 lata temuPo jakim czasie potwierdzenie powinno przyjsc na maila ? Czekam juz 3 godziny i nic.. :/
I am just asking about it my teammates, will answer soonangrybuyer pisze: ↑4 lata temuI tried to order 5CL-ADB-A YELLOW on the morning, but I couldn’t choose it. It was a perfect noid... Are u planning to make it available again?
a ja myślałem, że Ty z tych co wiedzą co jest pięćjanosik1358 pisze: ↑4 lata temuDobra pany szybkie pytanko, warto robić zamówienie hurtowe? czy istnieje duże ryzyko wtopy?
Dodano po 8 minutach 7 sekundach:
We have +/- 200g left and next delivery is already underway
tracking@ wyczyszczony
contact@ - 2/3 przerobione ( sampli to chyba jest z 20 maili )
ONE AND ONLY