Ostatni post z poprzedniej strony:
Aa, faktycznie, u mnie nieodświeżona strona była i był jeszcze ten stary adres w linku. Działa.Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Kontaktu z vendorem mailowego nie ma, a zamówienia można normalnie składać?
Dziwna sprawa, przed sekunda po wojej radzie popatrzylem i mi pokazalo dobry adres, a teraz przykładowo (screena robic nie bede) znowu mi pokazuje zły (ten zupelnie pierwszy, nl). Nie przywidzialo mi sie, kopiuje teraz: Predator-rc.nl opinie o sklepie / reviews about the store.
Mniejsza o to, bo na stronie juz jestem.
Mail jest napisane ze nie dziala, jak rozumiem poki co to jest rownoznaczne z niemozliwoscia składania zamowien? (nie otrzymam adresu do wpłaty)
predatorRC, Panie Predator można zamawiać czy wstrzymać się aż się wszystko naprawi?
spróbuj i sprawdź
REJESTRACJA ZOSTAŁA ZAMKNIĘTA
Konta z zerową ilością poprawnie zrealizowanych zamówień zostaną niedługo usunięte.
Przecież wiecie, że zawsze wszystko sprawnie działa jak strona hula, więc na co Wam kontakt
Cierpliwości i ogarniemy
ONE AND ONLY
Yep but we send mail too...but why not send tracing number for old!
About vision of shop Very .
хищник RC, Bro whats hapend ?
Best regards.
Dodano po 11 minutach 19 sekundach:
Thanks G_D the site is work ,success to the team ofхищник RC, this is not joke ,site is work too,and little PATIENCE from ouer site. I belive soon....People whant pey......We allready ordered .....
POZDRAWI.
About vision of shop Very .
хищник RC, Bro whats hapend ?
Best regards.
Dodano po 11 minutach 19 sekundach:
Thanks G_D the site is work ,success to the team ofхищник RC, this is not joke ,site is work too,and little PATIENCE from ouer site. I belive soon....People whant pey......We allready ordered .....
POZDRAWI.
Cash Money Brothers
CMB
CMB
U mnie wszystko sprawnie poszło mimo tego że stronka raz działala raz nie. Mejl z nadaniem dostałam noo i czekam
If someone can’t communicate with predatorRC, that’s stupid dick...
E-mail and the site are ON.
Good luck guys!
E-mail and the site are ON.
Good luck guys!
To jak teraz się zarejestrować?
BuszekPuchatek, zakładam, że idea tego była właśnie taka, żeby nowi użytkownicy się nie rejestrowali, bo każdy nowy klient to potencjalne sample, lub inny problem. No ale jak znam kosmite to pewnie na mailu da się wszystko ugadać. Z czasem się dowiemy Pewnie otworzą po czasie znowu.
Through sin and self destruction I stumble home, never alone