Ostatni post z poprzedniej strony:
Jak dostać się na stronkę?Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
kazbalagane, kiedy doleca to zależy tylko od przewoźnika czasami są opóźnienia w locie
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
To supcio! Zgłoszę się piątek pewnie.
Witam, jestem zielony w kwestiach forum a chciałbym napisać do predatora maila jak go dostać?
sakrumm, w dziale sklepu, sam predatorRC, założył temat o nazwie KONTAKT ZE SKLEPEM / CONTACT WITH THE STORE - w tym temacie możesz dowiedzieć się, że to jest aktualny mail -
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Dobra skoro strona nie działa to skąd będziemy wiedzieli że hajs zaksięgowano I Że paczka leci ?
Relax, cool, we just talking about rat funny test no ?
I'm joking but BE SURE THAT with predatorRC, it is not a game, it is a PROFESSIONAL , you know what it means ?
So keep cool and relax, you are client, you have the good position to be relax in front of your favorite movie, or making love with your girlfriend.... Some Professional are doing the job, just wait and enjoy !!!
With this mail [email protected] , just be confident, little patiient, and relax. Everything will be OK and more than OK, will be Perfect !!!
Cierpliwości ludzie, każdy dostanie odpowiedź.
Przecież tracking przychodzi z automatu a jak nie to pytasz po 2-3 dniach od dogadania zamówienia i podamy przecież
ONE AND ONLY
predatorRC, Odpisz mi konktetnie co do maili,bo już sam się potraciłem o co Ci chodzi,a nie wiem czy czekać na odpowiedź,czy nie....
Zwycięzcy nigdy się nie poddają. Ci, którzy się poddają, nigdy nie zwyciężają.
O nic mi nie chodzi, masz pisać jednego maila i czekać na odpowiedź, a nie 4 i potem znowu 3 - jak bedziemy mieli czas to przecież odpiszemyYourNightmare pisze: ↑4 lata temupredatorRC, Odpisz mi konktetnie co do maili,bo już sam się potraciłem o co Ci chodzi,a nie wiem czy czekać na odpowiedź,czy nie....
ONE AND ONLY
To już nic nie piszę,bo wiesz zapewne o co chodzi,a też marudzić nie chcę bo masz w chuj roboty,pozdro!predatorRC pisze: ↑4 lata temuO nic mi nie chodzi, masz pisać jednego maila i czekać na odpowiedź, a nie 4 i potem znowu 3 - jak bedziemy mieli czas to przecież odpiszemyYourNightmare pisze: ↑4 lata temupredatorRC, Odpisz mi konktetnie co do maili,bo już sam się potraciłem o co Ci chodzi,a nie wiem czy czekać na odpowiedź,czy nie....
Zwycięzcy nigdy się nie poddają. Ci, którzy się poddają, nigdy nie zwyciężają.