Ostatni post z poprzedniej strony:
predatorRC, poszło do kosza... miało być scalone... ehhPredator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Czy 3mmc jest dalej po takiej samej cenie jak ostatnio na stronce ? Czy jest teraz jakis limit na alfe i 3cmc big old ice?
ONE AND ONLY
cześć ludzie
Mam problemy z dostępem do sklepu przez stronę internetową, ostatni e-mail, o którym wiedziałem, już nie działa. Co się tam dzieje??? Czy to przeze mnie? Mam nadzieję, że ktoś może mi pomóc.
Z góry dzięki i pozdrawiam
Mam problemy z dostępem do sklepu przez stronę internetową, ostatni e-mail, o którym wiedziałem, już nie działa. Co się tam dzieje??? Czy to przeze mnie? Mam nadzieję, że ktoś może mi pomóc.
Z góry dzięki i pozdrawiam
Pb93, Dostawca maila zbanował... Pisał o tym Pred.
Ciągle pod górkę ma..
![Boi się :?](./../images/smilies/icon_e_confused.gif)
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Ale tego po protonie sie nie spodziewalem, w sumie wiem, ze nic nie wiem, ale sama akcja dziwna, do protona mialem zaufanie pod wzgledem podejscia do zakladanych u nich kont (szwajcarskie podejscie, szyfrowanie end-to-end, podejscie do prywatnosci).
O kurczę
Paczka dotarła do mnie. Pomimo perturbacji transportowych przyszła bardzo szybko i sprawnie.Także WIELKI szacunek za walkę z przenoszeniem serwisu i tak sprawną wysyłkę.
A co zawartości paczki: powiem krótko: ONE AND ONLY !
![Szczęśliwy :)](./../images/smilies/icon_e_smile.gif)
A co zawartości paczki: powiem krótko: ONE AND ONLY !
Panowie bez żadnych problemów gołąbek wylądował u mnie na gałęzi
wszystko w jak najlepszym porządku. Pozdrawiam sztywniutko Prediego.
![😉](http://cdn.jsdelivr.net/emojione/assets/3.1/png/64/1f609.png)
What is this upheaval?
Does anyone know accurate information about why Predator’s have so much trouble?
If yes share with me for example in private message.
![Zdziwiony :o](./../images/smilies/icon_e_surprised.gif)
![Zaszokowany :shock:](./../images/smilies/icon_eek.gif)
![Super :thumbup:](./../images/smilies/icon_thumbup.gif)
I always tell the truth. Even when I lie. ![Cool 8-)](./../images/smilies/icon_cool.gif)
![Cool 8-)](./../images/smilies/icon_cool.gif)
We have no troublesangrybuyer pisze: ↑4 lata temuWhat is this upheaval?Does anyone know accurate information about why Predator’s have so much trouble?
If yes share with me for example in private message.
![]()
![Cool 8-)](./../images/smilies/icon_cool.gif)
Ktoś podpierdolił
![Szczęśliwy :)](./../images/smilies/icon_e_smile.gif)
[email protected]
ONE AND ONLY
Japierdole predziu nie pojebalo cie
. Jeszcze nigdy mi tak szybko paka nie doszla.
polecam kosmite z calej sily. Reship zrobiony i wszystkoczgodnie z planem
![Zaszokowany :shock:](./../images/smilies/icon_eek.gif)
![Bardzo szczęśliwy :D](./../images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
- Status:
-
dej mnie to mam horom curkę
C.o.D. mate...
хищник RC, хищник RC, ?
![Puszcza oko ;)](./../images/smilies/icon_e_wink.gif)
![Puszcza oko ;)](./../images/smilies/icon_e_wink.gif)
![Bardzo szczęśliwy :D](./../images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
CMB
![smoke :smoke:](./../images/smilies/stoned.gif)
![Brawo :clap:](./../images/smilies/icon_clap.gif)